HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
ŠTA ti naklapaš, kakva "Kritika religiozne PROVINIJENCIJE" u književnosti??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj pročitaj ponovo šta sam tačno rekla 8)ok, ali što mene prozivaš ondaK?divlja u srcu:. Nema to veze sa tobom. A posle citam post da neko sa svetske (forumas) pljuje po Tolstoju i klasicima.
[]
Betty:ebo Filološki, tamo "najnovija" teorija datira iz poznih sedamdesetih, nisu oni u toku toliko...
Milena_9:Čitam ponekad ovaj forum, stara navika... I tako, u tom mom šetkanju kroz teme , eto meni dileme. Elem, da li jednom piscu , kada bi morao da se nedvosmisleno opredeli, više znači mišljenje profesionalnih književnih kritičara ili pak njegovih anonimnih čitalaca ? Koji su to kvaliteti koji daju akreditaciju nekome da postane književni kritičar i da li " običan " čitalac neophodno mora da bude književno obrazovan pre nego što uzme knjigu u šake?
Da se predstavim: nisam kritičar , jesam , pomalo čitalac.
HeBePoBaTaH_:Koliko toga ima posle 80....nezainteresovani su ljudi, previše kasnimo.

"Elegancija" i ona knjiga "Dolazim po tebe i vodim te sa sobom" su mi bile dosadne, kao i "Sex i grad", "Eleganicja" bla, bla. Od knjige mnogo ocekujem, knjizevnost mi je ljubav broj jedan. Al' sa filmovima nisam uopste tako stroga, ne ocekujem uvek vrhunska ostvarenja, pa me bole uvo i ne stidim se sto se rasplacem na novog "King Konga".

) , no - nije mi išlo. Pročitah 30 strana i nisam dalje mogla tu literarnu vežbu da čitam
(i to je neki kič, sve sa Basarom i sličnim karakterima
)

). Hehehe....naprotiv, sa Mebijusovim ilustracijama, priča o Alhemičaru dobija sasvim novi smisao
Ste videli to? 
), to je ipak samo stilska vežba. Ne, pismena vežba.
Kad biraš kako će da teče priča?