Elitizam ili populizam

E to mi je kultna prica iz vremena kad sam predavala klincima. Mislim da im se tda svima zgadio kajmak, to kako se mreska, mreska, a oni ljudi od karaktera i partijske reci.

Ma bili bre na dijeti.

E Antonije, Antonije, akademice nas jedini s jednom knjigom. Sta nam uvali ;)
A ne dade ni kasiku.

A ovi ovde danas dele krempite i princes krofne. Sta danas, jos od juce, bre!
Pa nek kaze neko da nema napretka u zemlji Srbiji :p

jeste, i to Hebe!
a kajmak je u srpskoj stvari ipak - slan
a slatka pavlaka je - slatka, isto je što i kajmak ali u Grka i Turaka :P
neko.gif
/pa sledi objašnjenje zašto kajmak bla blah...8) /

Nesto imam osecaj da su ovde svi gladni, i to non-stop. Virnem na jednu temu - tamo slatkisi, poslasticarna, bre! Virnem na drugu - a tu kajmak i pavlaka, ne na kasike, nego na kazene! Jesu nam to svima mame trpale u usta ranu cim zakmecimo, pa se svi fiksirali na oralnoj fazi? Il je u pitanju nedostatak seksa?

Evo, da pitamo HePe-a, za njega svi znamo da sinoc nije ostao gladan.
Je li, HePe, jsmo mi svi fiksirani tamo?

A gde je onaj psihic, bese neki ovde, da nam i on(a) pojasni kakva je to kolektivna opsednutost ranom ili sexom.

Psihić je PovuciVodokotlić, zna ona pametne stvari da kaže...
Nešto mislim...ako su pervazišli oralnu i analnu, da li su još uvek na genitalnoj? Najviše je sisa u profilima i avatarima, znači da su još na oralnoj.
A što se družiš sa takvim ludacima?

HeBePoBaTaH_:
Dunja mi je kao sestrica, ne preteruj. Snežo, cyber sex, a? :lol:
Ostalo je već postoji u lietraturi, tako da, ako imaš nameru... (dobro će da se prodaje):razz:

E ti kod mene stalno omasujes. Kakav sajber-sex, ja sam ti iskljucivo i jedino za varijantu "daj ziva coveka!"

Ne mozes ni da zamislis, daleko od sexa, a i od Net-muvanja, mnogo daleko. Mada, bice i njega, mislim sexa, a pre toga malo muvanja. J.b.s roman bez toga ;)

P.s. Ali svejedno si me razocarao zbog ovoga gore: zar nisu sve teme vec davno-davno ispricane? Zar ti po temi procenjujes kakvo ce delo biti? E, HeBe, da te cuje Vaske...

Pitali Andrica kakve zene voli. A on kaze, brze.
A oni pitaju: koje su zene brze.
Andric kaze: razvedenice ili raspustenice. Njih ne moram da izvodim na vecere i u pozoriste.

(Ovo sam po secanju, iz svedocenja Bore Krivokapica o Miodragu Bulatovicu)

Betty, podseca li te ovo malo na tebe? Mislim, ti bi odma' na stvar, bez muvanje? :p

E, tačno sam znao da ćeš da prigovoriš zbog svih ispričanih priča :lol:
Ne mora da bude tako. Kad pišem o bokalu npr. esej ( a što ne bi moglo), to može da bude savim nova i drugačija priča od svih napisanih, mogu da radim šta hoću- Reči su od stanovitog materijala, a kakav je postupak, to zavisi od pisca . Koliko je prirodnih sila i društvenih pojava protutnjalo ovom planetom, nisu sve viđenje istim očima. Ideja vodilja ne mora da znači da je priča isrpričana i time, da je je tema mrtva.
I ja mislim - HeBo delo bez fine erotizacije, ma erotike, ma šta soft...samo rokanje ;-)
Ja volim aristotelovske obrte i obavezno mora da postoji barem jedno ubistvo :lol:

Back