- Poruka
- 7.025
Jao, Hebe, sto si pametan. :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

HeBePoBaTaH_:Nije bitna hiperprodukcija, osim što je antiekološka i što ništa ne predstavlja. Boba Blagojević se samo jednom knjigom "Sve zveri što su sa tobom" upisala u mnogo širu knjigu nego što je to ženska i nacionalna. Naravno, i Svetlana Velmar-Janković i Vida sa "Kučom mrtvih mirisa" koja je ČUDO itd.
Kod Velmar se vidi negovanje tradicionalističkog, naspram tradicionalnog (srpski pisci idu pravo glavom kroz tradicionalno) vidi se u "Ožiljku" kroz svet devojčice posle bombardovanja, vidi se kroz Nigdinu i glavnu junakinju, postoji kroz njenu književnost za decu, kroz esej npr. kada piše o Ristu Ratkoviću... zahvaljujući njoj taj čovek se 50-tih vratio u srpski književnost, to je jedna svojstvena osećajnost.
Ljubica mi je rekla da su zasigurno dobri pisci oni muškarci koji imaju izraženu "žensku osećajnost".
Ne znam zašto nekoga to buni, to je lepo...

HeBePoBaTaH_:Meni je mučno kada se ljudi unapred opredele da o njima sudi "vreme", ... Buđenje - ovo je 21. vek!
Teško je objaviti udžbenik, morate nekome da pripadate...
Strašno je što talentovani ljudi tavore, troše energiju da bi preživeli.
Kada bi postojao sistem da pisci imaju svoje menažere, kao u svim iole razvijenim zemljama, nisam baš siguran da se ovdašnji pisci ne bi pozivali na iste razloge koje si navela. Mislim da bi i dalje bili nezaiteresovani, jer su luzeri po prirodi stvari.
Ovom sam mu i ja rekla na pp... ne ovim rečima, ali veoma sličnoSnezana67:Ali ne zelim da te ubedim da treba da kupis moju knjigu. To nije moj posao. Od prodaje osiguranja ja zivim. A pisanje mi je ljubav i zivotni smisao, sto je mnogo vise i znacajnije od hleba nasusnog. Moje je da dam najbolje od sebe kada pisem. I da ne izneverim svog potencijalnog citaoca. A ne da vucem okolo ljude za rukav da kupe moju knjigu, vicuci kako sam najbolja. Jer nema najboljeg u umetnosti. Niko ne pise ni protiv koga. Svako pise za sebe i za svoje mesto u umetnosti. Ali mnogi to ne shvataju. Mnogima je sujeta veca od njih samih i njihovog potencijalnog talenta. Zato moraju da se sami reklamiraju i to najcesce blateci druge. Ali to je sasvim druga tema.

I ovo potpisujem.HeBePoBaTaH_:Danilo Nikolić- MELIHAT IZ GLOG
Gordana Ćirjanič PROŠLOST JE KAŽU DUGAČKA
Franja Petrinović - POSLEDNJI TUMAČ SIMETRIJE
Milica Mićić Dimovka-
UTOČIŠTE
Danilo Nikolić - MRZOVOLJA KNEZA BIZMARKA
Ovo su aduti NK
Kako kaže Breht "Nikada ne znaš ko je iza".
Ja nikad čuo za tebe nisam, niti sam te čitao, a ide mi staž 5 godine i 6 meseci U POSLU.
Toliko o tome.
A ovo ti je super samoreklama, za one koji ne znaju, samo ne znam kojoj je ciljnoj grupi upućena.
Kako pišeš ne znam, kakav ti je stav po pitanju književnosti, tvoja je lična stvar, takođe.
Stvari će da se menjaju, ne zato što sam ja tako odlučio...
HeBePoBaTaH_:Danilo Nikolić- MELIHAT IZ GLOG
Gordana Ćirjanič PROŠLOST JE KAŽU DUGAČKA
Franja Petrinović - POSLEDNJI TUMAČ SIMETRIJE
Milica Mićić Dimovka-
UTOČIŠTE
Danilo Nikolić - MRZOVOLJA KNEZA BIZMARKA
Ovo su aduti NK
Kako kaže Breht "Nikada ne znaš ko je iza".
Ja nikad čuo za tebe nisam, niti sam te čitao, a ide mi staž 5 godine i 6 meseci U POSLU.
Toliko o tome.
A ovo ti je super samoreklama, za one koji ne znaju, samo ne znam kojoj je ciljnoj grupi upućena.
Kako pišeš ne znam, kakav ti je stav po pitanju književnosti, tvoja je lična stvar, takođe.
Stvari će da se menjaju, ne zato što sam ja tako odlučio...