Elektronska cigareta

Aha, ... a ko ce nas dici da budemo primljeni !?
smilie_sh_026.gif

...:rotf: pleK muzika :rotf:

...ja imam originalne usnike ako se to uopste tako zove, silikonski su cini mi se i nebi ih menjala ni za jedne druge...samo treba da kupim rezervne, vreme im je da se menjaju....

- - - - - - - - - -

...nece, neverujem :)

Da se pohvalim, malo sam se ponovio. Konačno imam crvenu e-pljugu :D

Slusaj Shaka, u petak sam bio u second hand prodavnici i kupio leeepe ... crvene ... svilene ... novogodisnje ...gace.
K'o glanc nove.
Muske naravno, sa sve sl..om, zvezdicama, irvasima i kriglama piva!
Hoces li da ti ih posaljem, pa da imas komplet?! :hahaha:

P.S.
Bilo me sramota da izadjem ne kupivsi nista, ... a bilo me sramota i sto sam kupio. :rotf:
Ali za 60 din. vredelo bi i da ih samo okacim na zid.

Poslednja izmena:
Ni ja ne mogu da razumem ljude koji sa toliko samouverenosti pričaju o stvarima o kojima pojma nemaju :) Tako da ćeš i ti morati da se pomiriš sa tim da je život pun stvari koje ne razumemo ;)

@Milan.E hvala na ponudi, zaista je primamljiva :rotf: razmisliću pa ću ti javiti.

Znaš koliko se mobilnih telefona zapalilo prilikom upotrebe ili na punjaču? Koliko je automobila izgorelo zbog loših instalacija?

Te informacije na koje si nailazio su upravo zato tako i plasirane, bombastično i bez previše suštinskih detalja, da bi onima koji čitaju površno ili u prolazu napravile dojam kakav si stekao. Nijedna kvalitetna e-cigareta se nije ni zapalila ni eksplodirala, svi zabeleženi incidenti su posledica nestručnog rukovanja sa opremom sumnjivog porekla.

Zato što niko od nas nije konzumirao "prirodan" duvanski dim nego dim nastao sagorevanjem industrijski gajenog duvana koji je tretiran koječime i koji je dokazano veoma štetan.

Zato što ovo nije uljani dim nego para, i nema dokaza da je štetna. Svakako je manje štetna od duvanskog dima, to svaki korisnik oseti veoma brzo.

Ukoliko koristiš kvalitetnu e-cigaretu svetski poznatog proizvođača, i pridržavaš se uputstva za upotrebu, ne postoji rizik ni od kakve eksplozije.

Mislim, daj se malo informiši pre nego nastupiš ovako bahato, nije interesantno ;) Jel ovako mitinguješ i onima koji zbog svoje muke rade bajpas ili stavljaju veštačke kukove? Mislim, šta izvode, ljudi su godinama prirodno umirali od toga a oni se tu nešto prave pametni i pokušavaju da što je moguće bezbolnije reše svoj problem :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da razumem ljude koji cigarete zamene pusenjem struje. Pusi cigarete ili ih baci, nije normalno a ni bezbedno pusiti elektronske aparate.
Da ostavimo malo salu na stranu.
Nije da nije opasno, ali je sve opasno, te recimo prelaziti ulicu (i to na pesackom) je daleko opasnije.
U prevodu: postoji enormno veci broj zrtava, i posledice su znatno ozbiljnije.
Elem,
da pojasnim, sto se parenja tice
1) finansijski je isplativije,
2) i mnooogo elegantnije,
3) a uzgred za okolinu je sigurno bolje,
*) to sto je bolje i za nas - ni nije bitno drugima - nego samo nama.
-) a recimo i da se moze racunati i kao osvezivac daha.

Poslednja izmena:
Prelaziti ulicu na pesackom nije opasnije od pusenja elektronske cigarete. Na pesackom se moze proceniti da li je bezbedno za prelaz ili nije, kod elektronske se ne zna da li ce eksplodirati ili nece, to jest, kada ce eksplodirati.

Cak i da je materijal kvalitetan, moze imati mehanicki kvar nastao u fabrici, desava se ljudima da kupe nov auto a nece da upali.

Mnogo je ljudi poginulo na pešačkom, a ne znam nijednog da je poginuo od e-cigarete (a baš pomno pratim materiju).

Ovo je fascinantno :D objasniš čoveku da se radi o običnoj i toliko puta viđenoj propagandi plasiranoj baš zato da bi oni sa manjkom validnih informacija stekli negativan utisak o čitavoj priči, ali on krene da brani tu konstruisanu priču još žustrije nego njeni tvorci :D

Koliko je automobila eksplodiralo u vožnji zbog kvara u proizvodnji? Koliko telefona? Procenat pogibije od neispravnog fena?
Znaš li da svaki laptop u sebi ima 6 baterija uglavnom jačih nego što je ona u e-cigareti, koliko puta ti je laptop eksplodirao u facu?

Kad neko pogine na pesackom to je zato sto nije vodio racuna, ucio si jos u osnovnoj skoli ali nisi naucio, da se pre dolaska do zebre pogleda levo i desno. Nakon toga se ne bulji samo u semafor vec se isto gleda osim u semafor i levo i desno.

Elem, ako saobracaj nosi rizik ne treba dodatno rizikovati necim sto moze eksplodirati u ustima.

- - - - - - - - - -

To ti je isto kao da branis one koji se bave ekstremnim sportovima, sto skacu sa litica pa im posle djavo bude kriv.

Ne mogu da razumem ljude koji cigarete zamene pusenjem struje. Pusi cigarete ili ih baci, nije normalno a ni bezbedno pusiti elektronske aparate.

Desi se da eksplodira,
pa može i bez očiju da se ostane.
Onda pušiš ćorav !

- - - - - - - - - -

Zasto bi menjao prirodan duvanski dim za uljani u napravi koja nosi rizik da eksplodira? Elektronska nije nista manje stetnija od duvana.

Slab si ti na ovom polju !

Kad neko pogine na pesackom to je zato sto nije vodio racuna, ucio si jos u osnovnoj skoli ali nisi naucio, da se pre dolaska do zebre pogleda levo i desno. Nakon toga se ne bulji samo u semafor vec se isto gleda osim u semafor i levo i desno.

Koliko gluposti u jednom postu, fascinantno :D jel i ovog mučenika osnovna škola ništa naučila nije:

Nego, verovatno si slučajno zaboravio da mi odgovoriš na pitanja:
Koliko je automobila eksplodiralo u vožnji zbog kvara u proizvodnji? Koliko telefona? Procenat pogibije od neispravnog fena?
Znaš li da svaki laptop u sebi ima 6 baterija uglavnom jačih nego što je ona u e-cigareti, koliko puta ti je laptop eksplodirao u facu?

Back