Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pleK muzika
![]()
nekoliko minuta posle moga posta je Ivan Ivanovic rekao da ce oni nas primati od 5 do (ne secam se koliko)
a da cemo posle toga mi primati od ... do ...
...ja imam originalne usnike ako se to uopste tako zove, silikonski su cini mi se i nebi ih menjala ni za jedne druge...samo treba da kupim rezervne, vreme im je da se menjaju....
Aha, ... a ko ce nas dici da budemo primljeni !?![]()
Slusaj Shaka, u petak sam bio u second hand prodavnici i kupio leeepe ... crvene ... svilene ... novogodisnje ...gace.
Au koji argumenti![]()
ovo nije duvan, ovo je zamena za duvan.
Evo da ti pomognem,Ni ja ne mogu da razumem ljude koji ...
Da ostavimo malo salu na stranu.Ne mogu da razumem ljude koji cigarete zamene pusenjem struje. Pusi cigarete ili ih baci, nije normalno a ni bezbedno pusiti elektronske aparate.
Ne mogu da razumem ljude koji cigarete zamene pusenjem struje. Pusi cigarete ili ih baci, nije normalno a ni bezbedno pusiti elektronske aparate.
Zasto bi menjao prirodan duvanski dim za uljani u napravi koja nosi rizik da eksplodira? Elektronska nije nista manje stetnija od duvana.
Kad neko pogine na pesackom to je zato sto nije vodio racuna, ucio si jos u osnovnoj skoli ali nisi naucio, da se pre dolaska do zebre pogleda levo i desno. Nakon toga se ne bulji samo u semafor vec se isto gleda osim u semafor i levo i desno.
Koliko je automobila eksplodiralo u vožnji zbog kvara u proizvodnji? Koliko telefona? Procenat pogibije od neispravnog fena?
Znaš li da svaki laptop u sebi ima 6 baterija uglavnom jačih nego što je ona u e-cigareti, koliko puta ti je laptop eksplodirao u facu?