Elektronska cigareta

Ma to je inace jako bitan momenat:aha: ti sebe ne znam zasto smatras vrlo bitnim u celoj prici, sto je bzvz totalno.

Zaboravna si !

Čitaj temu od početka, priseti se ....
Sve će ti biti jasnije nakon toga.

Ja sam danas nebitan, ali ne zaboravi
da sam ja autor teme koja je "napumpala"
preko 2.600 postova i 175.000 pregleda !
Vrlo lepo se mogu videti sve naše dileme, preokupacije i odluke....!

Svakog od nas, koji se danas dičimo stažom na EC,
boreći se sa dilemama kako započeti i da li će se moći izdržati....

Poslednja izmena:
Zaboravna si !

Čitaj temu od početka, priseti se ....
Sve će ti biti jasnije nakon toga.

Ja sam danas nebitan, ali ne zaboravi
da sam ja autor teme koja je "napumpala"
preko 2.600 postova i 175.000 pregleda !
Vrlo lepo se mogu videti sve naše dileme, preokupacije i odluke....!

Svakog od nas, koji se danas dičimo stažom na EC,
boreći se sa dilemama kako započeti i da li će se moći izdržati....
I?
Sta je sad tu tvoj problem?
Jel treba neki orden da ti se da, ne razumem?
Ne brijim postove niti me zanima koliko sam ih napisala, da mi je bio cef bilo bi ih i vise. Sta to konkretno ima veze sa tobom, to sto si ti otvorio temu,jel? Svasta.

Od nedavno sam se ponovio još jednim All-in-One proizvodom, tu je eVic AIO

uploadfromtaptalk1472862722385.jpg

A kao rezerva je tu mali iStick Pico

uploadfromtaptalk1472862783429.jpg

Oprema mi radi kao sat i tu nemam potrebe da išta menjam, sad malo istražujem nove tečnosti ;)

Pokloniću ti jedan rozi eCab, stoji mi bezveze. Ne šalim se, stvarno mi je više glupo da čitam kako čekaš akciju na proizvod kojem je već godinu dana cena oko 2000.
Pa nije. Bio je u junu 3.700 tako nesto. Kad sam prvu kupila bas rozu kostala je 5.400 ceo komplet. Letos je bila akcija u avgustu, kupila sam srebrnu takodje ceo komplet za 1.790.
Inace, hvala nije potrebno. Verovatno imas nekog ko se dvoumi da li da predje na e cigaru pa pokloni.
Ja inace sve sto mi je potrebo kupujem na akciji, meni he to potpuno normalno. Samo je kod nas to kao neki blam, ne znam zasto.

Aha, a kad sam to poslednji put pisala ovde, ako zanemaris predhodnoh par dana?
Uostalom ako ti tsko tesko to pads ti nemoj citati. Da zavisi mi zivot od svakog dinara koji imam, a ne volim da oh bacan nepotrebno. To nije tvoj problem. Da se dnevno hvalisem kako sam kupila ovu ili onu novu cigaru, delove zs istu, tecnosti, to ti ne bi smetalo. Svasta.
Uostalom ne znam ni sto uopste vise pisem na ovoj temi. Hvala sto si me osvestio da ne treba traciti dragoceno vreme ovde.

Ako je poenta ne čitati - onda nemoj ni ti da čitaš moje komentare na tvoje žalopojke i sve ok ;) Ovde je suština u tome da je DOSADNO čitati svaki put istu stvar, kao što bi mi bilo dosadno da se svako malo hvališ ISTIM komadom opreme. Da se svaki put hvališ različitim komadom opreme naravno da bi mi bilo zanimljivo, kao što bih se potrudio da savetom ili kako god pomognem ako imaš različite dileme šta da kupiš.

Pa da to je ocigledno tvoj neki interes u pitamju. Ok vidi onaj ko jednom sedne u ferari nece zeleti da kupi ladu, i hvalice svoj ferari kad god ima priliku za to. To sto sam tebi dosadna ne zanima me, to je tvoj problem ne moj. Necu da kupujem nove i nove e cigare kad nema potrebe za tim. Ova mi je odlicna i dok god je bude na trzustu necu uzeti drugu. Sta ti znaci ta bezobrazna prica o tome da navodno kukumavcem takodje me ne zanima, ja samo svoj novac ne bacam kroz prozor. Gledaj svoja posla, niti sam ti se obratila niti me zanima bilo cije miskjenje ovde, osim Jayv...sa njom cu uostalom preko pp razmeniti misljenja. S

Da, moj interes je da ne čitam iznova i iznova isto kukumavčenje :) Toliko mi je veliki interes da sam bio spreman da ti poklonim jednu, samo da se više ne blamiraš. Bravo za logiku ;)
Niti sam ti rekao da treba da kupiš nešto drugo, niti da treba da češće menjaš modele, ništa od toga što si ti tako mudro isprojektovala u svojoj viziji. Samo sam rekao da je DOSADNO toliko puta čitati ISTU stvar, sve i da se radi o nečem najboljem na svetu.

Back