Daaaa ❤Dok nije dosla jedna osoba[emoji6]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa ❤Dok nije dosla jedna osoba[emoji6]
Dok nije dosla jedna osoba[emoji6]

ti sebe ne znam zasto smatras vrlo bitnim u celoj prici, sto je bzvz totalno.Ma to je inace jako bitan momenatti sebe ne znam zasto smatras vrlo bitnim u celoj prici, sto je bzvz totalno.
I?Zaboravna si !
Čitaj temu od početka, priseti se ....
Sve će ti biti jasnije nakon toga.
Ja sam danas nebitan, ali ne zaboravi
da sam ja autor teme koja je "napumpala"
preko 2.600 postova i 175.000 pregleda !
Vrlo lepo se mogu videti sve naše dileme, preokupacije i odluke....!
Svakog od nas, koji se danas dičimo stažom na EC,
boreći se sa dilemama kako započeti i da li će se moći izdržati....
I?
Sta je sad tu tvoj problem?
Jel treba neki orden da ti se da, ne razumem?
Ne brijim postove niti me zanima koliko sam ih napisala, da mi je bio cef bilo bi ih i vise. Sta to konkretno ima veze sa tobom, to sto si ti otvorio temu,jel? Svasta.

I?
Jel to tvoj problem?

I dalje istrazujesI ja malo listala....proslo je 2 godine i 9mj...ja sam dosta opreme promijenila,pravim svoje tecnosti,najvise mi prija flavour art ljesnik...

Sta znam meni bi to bilo bacanje para.Zanimljivo mi da probam[emoji6]
Nije to ni tako lose ako imas kome. UzivajNe sjekiraj se,ne bacam,nego prodam sta mi dosadi[emoji4]

Pa nije. Bio je u junu 3.700 tako nesto. Kad sam prvu kupila bas rozu kostala je 5.400 ceo komplet. Letos je bila akcija u avgustu, kupila sam srebrnu takodje ceo komplet za 1.790.Pokloniću ti jedan rozi eCab, stoji mi bezveze. Ne šalim se, stvarno mi je više glupo da čitam kako čekaš akciju na proizvod kojem je već godinu dana cena oko 2000.
Toliko mi je veliki interes da sam bio spreman da ti poklonim jednu, samo da se više ne blamiraš. Bravo za logiku