Shaka.Zuluf
Zainteresovan član
- Poruka
- 113
Pyrex staklo, za ONE i atomizere sa takvim otvorom. Ne može na eCab 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta koristis?Oni koji me vide kako parim se čude intezitetu i kako to sokoćalo ne ispuštam iz ruke, za razliku od onih koji me znaju iz vremena dok sam pušio i kojima je sve jasno![]()
Aha, to su "mini" sprave.Trenutno ove 2 moda, gore je ONE MEGA
Kad to situacija zahteva, aktiviram i stari dobri eGrip.
Priča o lošim finansijama kada se govori o e-cigaretama je za mene neprihvatljiva. Mesečna ušteda u odnosu na duvan je barem koliko je taj eCab komplet koštao (prava cena), ako nije i više. E sad, što čovek uvek gleda da zavrne gde god može pa se u tome ponekad i pretera, drugo je pitanje.
Znam baš mnogo korisnika koji su zbog takvog stava batalili e-cigarete i vratili se duvanu, jer im je bilo "mnogo da daju 2-3 hiljade za novu bateriju i kliromizer, ne isplati se, a na ovo staro što imaju radi kilavo". Onda daju svaki dan po 200-400 din jer to nije mnogo
Kombinacija koju koristiš te poslužila dobro jer su ti pušačke navike i potrebe za nikotinom bile takve da su to dopustile. Na žalost, u najvećem broju slučajeva se korišćenje loše (u smislu: stare ili slabe) opreme završava em bacanjem e-cigarete em se zalepi etiketa da je cela ideja loša.
Meni bi dnevno trebalo jedno 7-8 eCab baterija da izguram dan. Oni koji me vide kako parim se čude intezitetu i kako to sokoćalo ne ispuštam iz ruke, za razliku od onih koji me znaju iz vremena dok sam pušio i kojima je sve jasnoA često nailazim na pušače koji su na 2 ili više pakli dnevno, sa nastupom "uzeću eCab ili E-smart jer su na akciji, samo da probam".
E, sada mi je srce sasvim na mestu!Jeste, VT je dobar i pouzdan mod. Nema greške![]()
Jeste, osim sto bi usnici trebali biti meki (pa makar se i cesto cistili) trebalo bi da budu pljosnati.čak sam dugo vremena posle tražio pljosnate usnike da bih kompenzovao![]()
E, sada mi je srce sasvim na mestu!Jos samo da ga porucim.![]()
Jeste, osim sto bi usnici trebali biti meki (pa makar se i cesto cistili) trebalo bi da budu pljosnati.
Interesantno je da ni ovi "sitni" detalji ne zavredjuju paznu proizvodjaca.
A to sigurno govori o svetu biznisa u kome se danas nalazimo.
P.S.
Vec godinu dana nabavljam garderobu u second hand prodavnici,
i sada cu morati nabaviti i second hand regal za smestaj.
Na zalost u svetu elektronskih cigareta nema dobrih retro opcija i mora se ici napred.
Sa obzirom na finansije cinim to 1-om godisnje oko Nove godine. Nekako mi je konformnije.![]()
Ne, nego se najcesce nudi u 3 boje. To me je i zeznulo.Ne razumem te baš najbolje. VT se pravi samo u 3 boje, tj kombinacije boja: narandžasto-crni, crno-crveni i belo-plavi.
Uzeo si narandžasti, kao sa moje slike?
Ta narandžasta boja je jako čudna, nema šansi da je uslikaš u originalu
A ovo što si okačio je kompjuterski render, nema veze sa realnošću. Mnogo glupa fora ali to sad svi proizvodjači rade.
Juce prvoga dana koristio sam za grejac od nikla (otpor 0.2 oma) temperaturu od 450 F i 40.1 W,Šta bi, jesi li se ušemio sa VT-om? Kako radi mašina?
Ne znam sta je promenjeni plus pin.Moja preporuka je da probaš CLR Ti grejač, ali obavezno sa promenjenim plus pinom.
Ne nisam. Koristio sam Pro Tank II.Jesi li ti pre koristio ONE atomizer?