@tok pa eroll je za ovu tvoju preporuku jambo jet;-)uzimaju se samo provjereni proizvodjaci kanger,joyetech....gdje ovo iskopa.pa zahvaljujuci ecabu afro je prestala pusiti.da je uzela neku umbrellu i medisanu davno bi odustala
@afro imas ecab adapter za klir...dokupi baterije i 2 klira i uzivaj,ili pakovanje atomizera i uzivaj...ako zelis nesto novo probaj onu moju ljubicastu 30€ joyetech 510cc ili proizvodjaca kanger evod ima i u rozoj boji;-)
![]()
![]()
...pa da, ako bi kupovala to bi kupila, samo sto mene zeza taj oblik usnika da tako kazem, ne odgovara mi navikla sam od starta na ovaj sa eCab-a i ne mogu nista, onda kupih onaj kliromizer ili
kako se vec zove, nisu bile neke pare, ali sam ih bacila, a meni realno znaci svaka parica jer ne radim..pa i na ovo sam presla posteno receno prvvenstveno zbog novca, pa tek onda zbog
zdravlja
..sta cu takva su vremena....realno meni treda dopuna atomizera (5 kom bi bilo super), videcu koliko cu moci, i nov komplet od 2 baterije i da sam mirna fakticki do leta.....ne parim mnogo...ovaj sadasnji atomizer mi traje vec celi mesec...danas ponovo servisiran, i radi ako satic..

..lumbrele, medisane i efil. me ne zanimaju...nemam ja para za bacanje...a ova roza kao tvoja mi se bas. bas dopada, rado bih sebe castila za rodjendan koji je uskoro, ali imam puno
potrebnijih stvari, pa sumnjam da ce to biti poklon sebi od sebe
k.
Znači 300 punjenja, aham - po ovoj dinamici, pošto je punim jednom dnevno, a imam ih dve - oko godinu dana otprilike, možda nešto duže, s obzirom da će vremenom sve kraće držati baterija... pa dobro, OK, to je to,
Ma šta uopšte razmišljam, kupiću još jednu jaču (ova sad ima 650 mA), da ne ostanem - ne daj tri Božeta - bez nje.
Dobro, valjda sad sve znam. Ako ne biću slobodna pitati cenjeni forumski auditorijum.
)...ok mi je skroz tecnost da ti objasim ne umem, imaju bas veliku