jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
I ja kao tok po kuci koristim ovu budzu a fensi ljubicastu,crvenu nosim u javnosti.cekam da mi stigne iz grcke zlatni eroll...jedva cekam.a ova palica ecom je odlicna za bekap u tasni (uvijek pun tank i baterija).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...nisam uspela da nadjem, gde god sam pitala ili nemaju nista od tecnosti ili imaju neke sa 0mg, ili vocne bzvz...a ovo je specijalizovana radnja za to
i imaju dekang, ove sto sam uzela i jos neke francuske...nisam zapamtilaa nisam se ni trudila doduse...pojma nemam kakav je taj dekang
to jos nisam kupovala....ovo sam probala i fino je skroz..
..ja samo treba da uzmem nove atomizere, ali ce to morati da saceka sledeci mesec sve mi se cini, a do tad neka mi je bogupomoc da ovaj koji imam
izdrzi
- - - - - - - - - -
...koja ti je to? daj da vidim ako imas fotuku..
I ja kao tok po kuci koristim ovu budzu a fensi ljubicastu,crvenu nosim u javnosti.cekam da mi stigne iz grcke zlatni eroll...jedva cekam.a ova palica ecom je odlicna za bekap u tasni (uvijek pun tank i baterija).
Imam i bijeli i crni,u boji ,naravno:Pogledajte prilog 340447
Afro pa gde ti zivis kad imas tako slab izbor tecnosti?
- - - - - - - - - -
A u cemu je razlika izmedju zlatnog i crnog e rola, samo u boji lii u jos necemu?

@tok dobiju se dvije komplet cigare a ja imam futrolu erolla za pcc sa slotom za dodatnu ecig.imam i tankpack koji drzi 6 ketridza.
...meni nije jasna jedna stvar, sta ce vam tolike cigare?
![]()
Sta ce mi?crkao mi ecab danas.srecom imam rezerve
gde si kupila tu futrolu i koliko kosta? Jeli jel taj E roll puno curi i kako on stoji sa kondezom! E da, a taj redenik sa tankovima se nosi odvojeno? Koliko ml tecnosti staje u jednom tanku?...ja sam imala prilicno kondenza dok nisam navezbala da parim, sad jako, jako malo....tako da sam zadovoljna...samo neka potraje...
...jedino beterije poalko prilaze granici kad ih treba menjati, a sad mi bas nikako to ne bi trebalo...pa se nadam da ce potrajati jos neko
vreme...
...pozdrav i tebi, ja sam cesto tu...virnem pa kad vidim da niko nista ne pise...onda i ja cutim![]()
...axaxxxaaxxa...pa jes, al vecito ja pricam nesto....posle ispadnem brbljiva, pa sve udvavim...a i nemam ovih dana nista pametno da kazem....
...sutra idem da trazim ulje evo mi bocica pri kraju, primetila sam da na mnogo mesta vise ne drze iz nemam pojma kojih razloga...
Koristim ry 4,, nekad 9 nekad 11mg, zavisi kad sta nadjem. Ne mogu bas toga tako da se odreknem, ali jeste neuporedivo u odnosu na ono kakva sam bila i kako sam dimila ko parnjaca. Ovo mi je extra palo, i za zdravlje i za dzep![]()
Afro, neces da kupis novu bateriju. kupices za manje para (1500 din.) kompletnu e cigaretu sa verovatno najkvalitetnijom baterijom na nasem trzistu i sasvim solidnim klirom. Bices prezadovoljna, verujj mi. Meni prva baterija jos uvek (evo skoro ce da napuni 8 meseci) izdrzava ceo dan a trosim oko 2,5 ml tecnosti dnevno. Skoro sam na akciji opet kupio tu kompletnu cigaretu jer sam prezadovoljan baterijom. Inace ako kupis samo bateriju bice preko 2000 dinara.
Alavi !
Rabat za koji prodaju čini im se mali,
a ako dignu cenu neće niko da im kupi....
Trgovačka ciganska posla !

Pošteno !
Meni treba da podigneš spomenik za života....!
Pa, ko ti je razbio dileme, nedoumice i kolebanje ?

Aha, e sad mi je vec jasno. vidim da si prilicno aktivna i na onom ecig forumu. Evo priznajem da si ti si veca paljevina od menegde si kupila tu futrolu i koliko kosta? Jeli jel taj E roll puno curi i kako on stoji sa kondezom! E da, a taj redenik sa tankovima se nosi odvojeno? Koliko ml tecnosti staje u jednom tanku?
Naravno,imam i titulu erollerka;-) znaci da sam se duboko udubila u problematiku.kondenz nema,tank je mali o,4ml,futrola kosta oko 10€...da,tankpack sluzi da u njega stavis 6 ketridza i samo mjenjas...njega sam dobila inace je iz francuske nije jt proizvod...preslasam ljetos na ecab jer mi je eroll na plazi puno curio
...koju to i gde?
...da dve baterije u kompletu prodaju za 999 dinara...i tako dva atomizera, to sam kupila u junu mesecu i od tad menjam one koje sam dobila u kompletu kad sam kupila eCab i ove mesec dana
kasnije...jos "rade" ali sve krace...
...ajde uputi me gde to mogu da uzmem za te pare?
Naravno,imam i titulu erollerka;-) znaci da sam se duboko udubila u problematiku.kondenz nema,tank je mali o,4ml,futrola kosta oko 10€...da,tankpack sluzi da u njega stavis 6 ketridza i samo mjenjas...njega sam dobila inace je iz francuske nije jt proizvod...preslasam ljetos na ecab jer mi je eroll na plazi puno curio