Elektronska cigareta

I ja kao tok po kuci koristim ovu budzu a fensi ljubicastu,crvenu nosim u javnosti.cekam da mi stigne iz grcke zlatni eroll...jedva cekam.a ova palica ecom je odlicna za bekap u tasni (uvijek pun tank i baterija).

...nisam uspela da nadjem, gde god sam pitala ili nemaju nista od tecnosti ili imaju neke sa 0mg, ili vocne bzvz...a ovo je specijalizovana radnja za to
i imaju dekang, ove sto sam uzela i jos neke francuske...nisam zapamtila:rumenko: a nisam se ni trudila doduse...pojma nemam kakav je taj dekang
to jos nisam kupovala....ovo sam probala i fino je skroz..

..ja samo treba da uzmem nove atomizere, ali ce to morati da saceka sledeci mesec sve mi se cini, a do tad neka mi je bogupomoc da ovaj koji imam
izdrzi:mrgreen:

- - - - - - - - - -

...koja ti je to? daj da vidim ako imas fotuku..

Afro pa gde ti zivis kad imas tako slab izbor tecnosti?

- - - - - - - - - -

I ja kao tok po kuci koristim ovu budzu a fensi ljubicastu,crvenu nosim u javnosti.cekam da mi stigne iz grcke zlatni eroll...jedva cekam.a ova palica ecom je odlicna za bekap u tasni (uvijek pun tank i baterija).

A u cemu je razlika izmedju zlatnog i crnog e rola, samo u boji lii u jos necemu?

Imam i bijeli i crni,u boji ,naravno:
ImageUploadedByTapatalk1413826743.344379.jpg

@tok dobiju se dvije komplet cigare a ja imam futrolu erolla za pcc sa slotom za dodatnu ecig.imam i tankpack koji drzi 6 ketridza.

Polako, aj slikaj ti taj e rol pcc box sa slotom za dve cigare! i koji ti je taj tank pak? Jel su u stvari tu u pitanju 6 kartomizera? Kartomizeri nikad nemaju dobar th, kolicina pare je manje vise nebitna! Aj slikaj ti sve to, bas bih voleo da vidim!

...meni nije jasna jedna stvar, sta ce vam tolike cigare?

Ne znam sta ce njoj, ali ja sam trazio sto manju e cigaretu koja moze da da bar priblizno dobar th i kolicinu pare slicnu vecim modelima. Iskreno, nisam nasao ni jednu takvu koja bi zadovoljila moja ocekivanja! kod tih malih je problem i kondez koji je uvek veci nego kod velikih, mada ne znam zasto!

U svakom slucaju sto se tice ovih vecih jako sam zadovoljan i mislim da sam nasao optimalnu kombinaciju baterije i klira kada su u pitanju velicina, kvalitet, cena i svakako dizajn. To me ukakilo iz prvog i drugog pokusaja. Ali na ove male sam potrosio dosta para bez veze! za ovu vecu hteo sam da uzmem i klir sa duplim grejacima ali sam procitao da se u sustini dobija malo vise pare i zanemarljivo jaci th (ne treba mi ni jedno ni drugo) i mnogo veca potrosnja ullja ( e, a tek to mi ne treba ni pod tackom razno).

...ja sam imala prilicno kondenza dok nisam navezbala da parim, sad jako, jako malo....tako da sam zadovoljna...samo neka potraje...
...jedino beterije poalko prilaze granici kad ih treba menjati, a sad mi bas nikako to ne bi trebalo...pa se nadam da ce potrajati jos neko
vreme...

3c34c43e0affa58ae11cea99f311a031.jpg

Sta ce mi?crkao mi ecab danas.srecom imam rezerve

Aha, e sad mi je vec jasno. vidim da si prilicno aktivna i na onom ecig forumu. Evo priznajem da si ti si veca paljevina od mene :) gde si kupila tu futrolu i koliko kosta? Jeli jel taj E roll puno curi i kako on stoji sa kondezom! E da, a taj redenik sa tankovima se nosi odvojeno? Koliko ml tecnosti staje u jednom tanku?

...ja sam imala prilicno kondenza dok nisam navezbala da parim, sad jako, jako malo....tako da sam zadovoljna...samo neka potraje...
...jedino beterije poalko prilaze granici kad ih treba menjati, a sad mi bas nikako to ne bi trebalo...pa se nadam da ce potrajati jos neko
vreme...

Afro, neces da kupis novu bateriju. kupices za manje para (1500 din.) kompletnu e cigaretu sa verovatno najkvalitetnijom baterijom na nasem trzistu i sasvim solidnim klirom. Bices prezadovoljna, verujj mi. Meni prva baterija jos uvek (evo skoro ce da napuni 8 meseci) izdrzava ceo dan a trosim oko 2,5 ml tecnosti dnevno. Skoro sam na akciji opet kupio tu kompletnu cigaretu jer sam prezadovoljan baterijom. Inace ako kupis samo bateriju bice preko 2000 dinara.

...axaxxxaaxxa...pa jes, al vecito ja pricam nesto....posle ispadnem brbljiva, pa sve udvavim...a i nemam ovih dana nista pametno da kazem....
...sutra idem da trazim ulje evo mi bocica pri kraju, primetila sam da na mnogo mesta vise ne drze iz nemam pojma kojih razloga...

Alavi !
Rabat za koji prodaju čini im se mali,
a ako dignu cenu neće niko da im kupi....
Trgovačka ciganska posla !

Afro, neces da kupis novu bateriju. kupices za manje para (1500 din.) kompletnu e cigaretu sa verovatno najkvalitetnijom baterijom na nasem trzistu i sasvim solidnim klirom. Bices prezadovoljna, verujj mi. Meni prva baterija jos uvek (evo skoro ce da napuni 8 meseci) izdrzava ceo dan a trosim oko 2,5 ml tecnosti dnevno. Skoro sam na akciji opet kupio tu kompletnu cigaretu jer sam prezadovoljan baterijom. Inace ako kupis samo bateriju bice preko 2000 dinara.

...koju to i gde?
...da dve baterije u kompletu prodaju za 999 dinara...i tako dva atomizera, to sam kupila u junu mesecu i od tad menjam one koje sam dobila u kompletu kad sam kupila eCab i ove mesec dana
kasnije...jos "rade" ali sve krace...

...ajde uputi me gde to mogu da uzmem za te pare?

Aha, e sad mi je vec jasno. vidim da si prilicno aktivna i na onom ecig forumu. Evo priznajem da si ti si veca paljevina od mene :) gde si kupila tu futrolu i koliko kosta? Jeli jel taj E roll puno curi i kako on stoji sa kondezom! E da, a taj redenik sa tankovima se nosi odvojeno? Koliko ml tecnosti staje u jednom tanku?

Naravno,imam i titulu erollerka;-) znaci da sam se duboko udubila u problematiku.kondenz nema,tank je mali o,4ml,futrola kosta oko 10€...da,tankpack sluzi da u njega stavis 6 ketridza i samo mjenjas...njega sam dobila inace je iz francuske nije jt proizvod...preslasam ljetos na ecab jer mi je eroll na plazi puno curio

Naravno,imam i titulu erollerka;-) znaci da sam se duboko udubila u problematiku.kondenz nema,tank je mali o,4ml,futrola kosta oko 10€...da,tankpack sluzi da u njega stavis 6 ketridza i samo mjenjas...njega sam dobila inace je iz francuske nije jt proizvod...preslasam ljetos na ecab jer mi je eroll na plazi puno curio

...ja realno ne bih znala sta bi sa tim, napunim danas i imam i sutra ulja dovoljno...kad idem dalje od kuce, nosim bocicu pa dospem ako bas zafali, a nosim i baterije u punjac
za svaki slucaj u neseseru i to je to...jos me nikad niko nije odbio da napunim bateriju ako je bas dotle doslo, mada sam tako podesila da su mi uvek dve rezervne pune...

...koju to i gde?
...da dve baterije u kompletu prodaju za 999 dinara...i tako dva atomizera, to sam kupila u junu mesecu i od tad menjam one koje sam dobila u kompletu kad sam kupila eCab i ove mesec dana
kasnije...jos "rade" ali sve krace...

...ajde uputi me gde to mogu da uzmem za te pare?

Vidi Afro, ovo je moja prva E cigareta koju jos uvek najvise koristim i sad posle 8 meseci. naravno promenio sam samo klir jer je on izdrzao oko 2 meseca (inace je odlican, sasvim dobar th, dovoljno pare, malo kondeza i prilicno je stedljiv). Jedino sto se na njemu ne moze zameniti samo grejac, Posle sam kupio eVod klir u E feel - u za 600 dinara i jos uvek ga koristim. Grejac za njega kosta 220 dinara i izdrzava vise od mesec dana uz nekoliko pranja i dry burna. Po meni je ovaj klir najbolji odnos cene i kvaliteta em ima jako lep dizajn, jedino sto ima malo vise kondeza od c4 i mozda trosi malo vise tecnosti.

Dakle sad koristim kombinaciju - varijabilna baterija 650 mah - uvoznik Medisana i eVod klir uvoznik New green vision ( E Feel).
Skoro sam ponovo kupio na Non stop shopu istu cigaretu od Medisane jer je tamo na akciji za 1500 dinara dok u Medisani kosta 2800. Uz nju dobijes i punjac naravno plus ogrlicu koja ti verovatno netreba ali mozes nekome da je poklonis, plus 5 kartomizera koji ti isto ne trebaju ali su vrlo upotrebljivi.

Cini mi se da su ove varijabilne baterije koje uvozi Medisana stvarno kvalitetne i dugotrajne. mozes da menjas napon na njima tako da ti dodju kao neka vrsta mini moda, em na njih mozes da zavrnes sve moguce klirove, tankove, kartomizere samo da je navoj 510 i svi rade. Inace moram da pohvalim Medisanu za jos nesto. Imaju daleko najbolji servis. Sta god da reklamiras, prihvataju bez mnogo pitanja i zamenjuju ekstremno brzo, za samo 2-3 dana od reklamacije. Kod Umbrele je servis katastrofa, bolje da nista i ne reklamiras jer ce da ti se smuce. A ni E fel cini mi se nije bolji po tom pitanju.

Znaci preporucujem ti ovo i ubedjen sam da se neces pokajati!

http://www.nonstopshop.rs/i-260870/...-ce4-blister-5-kom-kartomizera-gratis-ogrlica

Prilozi

• 4.png
    4.png
    3,9 KB · Pregleda: 12
Poslednja izmena:

Hvala. Odgovorila si me od Erola u par reci. Imas cokoladu od mene, ustedela si mi 5 hiljadarki.

Poslednja izmena:
E a sad jedna dobra vest za sve. Neverovatno niska cena za sasvim solidne tecnosti Smoke juice kod kisobrandzija.

!00 dinara za flasicu od 10 ml i 250 din. za flasicu od 30 ml. E pa to stvarno nema nigde cak ni na pancevackom buvljaku za one no name tecnosti.

Koristio sam ove tecnosti pre jedno 5 mesecii. Isto bile na nekoj akciji, potrosio oko 70 ml pa onda ukinuli akciju. Nisu bile lose a posebno ne za te novce.

jedini problem je sto im vecina duvanskih ima neke blesave slovne oznake pa ne znas sta kupujes, dok je kod vocnih i ostalih jasan naziv. Bez obzira na to, sutra narucujem par komada , bitno je da su duvanske. Inace za one koji ne znaju a nisu iz Beograda kisobrandzije imaju najmanju postarinu - 130 dinara po posiljci, a ako je porudzbenica preko 2000 onda je postarina na njihov racun.

http://www.e-cigarete.rs/tecnosti-za-elektronske-cigarete/smoke-juice.html

I jos nesto, ne nasedajte na Umbrelinu pricu za Flavourarte tecnosti. To sto tvrde da su jedine tecnosti koje su medicinski ispitane je cista laz. To ispitivanje je obavljeno na nekoj privatnoj klinici u Grckoj a platila ga je firma Flavorarte, e pa sad mozete da predpostavite koliko je pouzdano, nezavisno i neutralno ispitivanje u pitanju.

I to sto kazu da su te tecnosti italijanske je tacno. proizvode se u Italiji ali se prica da su samo arome italijanske a vecinu ostalih komponenti uvoze iz Kine.

Ali to ne treba da vas brine. Kinezi su zakon za tecnosti, oni su ih i izmislili. U svakom slucaju vise verujem kinezima nego recimo Amerikancima. Mogo samo da mislim kakve bi sve droge Ameri ugurali u njihove tecnosti. nikad ne bih kupio neku tecnost kad bih znao da je americke proizvodnje.

Poslednja izmena:
@tok pa eroll je za ovu tvoju preporuku jambo jet;-)uzimaju se samo provjereni proizvodjaci kanger,joyetech....gdje ovo iskopa.pa zahvaljujuci ecabu afro je prestala pusiti.da je uzela neku umbrellu i medisanu davno bi odustala
@afro imas ecab adapter za klir...dokupi baterije i 2 klira i uzivaj,ili pakovanje atomizera i uzivaj...ako zelis nesto novo probaj onu moju ljubicastu 30€ joyetech 510cc ili proizvodjaca kanger evod ima i u rozoj boji;-)
83f1993fa448a1bf7ad74623fc57597b.jpg
6f2e1710cbed97df6b442cf037f5cbb2.jpg

Poslednja izmena:
Ma kakav Erol, ukapirao sam da je to samo fensi zajebancija.lepo izgleda i to je sve. i sama si rekla da ti je cureo na plazi. A i kapacitet tanka od 0.4 ml je bas mali. Em mu je preskupo odrzavanje. slikacu ja posle ove moje igracke pa cu da ih nakacim ovde.

Dalje. Ovo sto preporucujem Afro je dobra e cigareta, kvalitetnija je od eCab mada je eCab lepsi. To i jeste KANGER eGo C e4, varijabilna baterija od 650 mah. Ima mogucnost da menja napon 3,5 - 3,7 - 3,9 - 4,1 V, tako da ispada da je i neka vrsta mini moda.sa ogranicenim mogucnostima. Klir i jeste Kanger Ce4, a kad on crkne preporucio sam joj da kupi Kanger e Vod klir. Nisam ni ja od juce i ja kupujem i preprucujem samo kvalitetne uredjaje. Ali vodim racuna i o ceni.

Znaci za 1500 dinara + za oko dva meseca jos 600, dobice mnogo vise nego ti za 3600, koliko si platila evod. I ona ce imati eVod sa varijabilnom baterijom na koju mozes da zavrnes sve zivo od klirova, tankova i kartomizera.
Znaci na konto mog a i tudjih iskustava tvrdim da ova kombinacija daje najbolji odnos - kvalitet-cena-dizajn.

Recimo da je eVod znemarljivo malo, lepsa baterija od eGo ali je Ego zato svestranija i to oho ho i plus je za istu voltazu kraca oko 1cm.

I Medisana ne uvozi sapurine. Mada se i Umbrela popravila. Dobar je i eFell (new green vision). Medju njima najbolji servis i odnos prema kupcima ima Medisana. Eto to su tri najveca uvoznika E cigaretta u Sbiji. Sto se tice samog kvaliteta kompnnti, zavisi od serije do serije pa kako se zalomi i njima i nama. Zato e bas i bitan servis i odnos prema kupcima i zato preporucujem Medisanu.

Poslednja izmena:

Back