Elektronska cigareta

Dolje je ecab,ovo srebrno je adapter za 510 navoj a ovo gore je kanger bcc kliromizer..naci ces ga u bg sigurno
9cb94d8fa89be94d8a2f829376bd3efd.jpg

Dolje je ecab,ovo srebrno je adapter za 510 navoj a ovo gore je kanger bcc kliromizer..naci ces ga u bg sigurno
9cb94d8fa89be94d8a2f829376bd3efd.jpg

...e hvala, pa da moram da imam da pokazem tamo kad odem u prodavnicu jer ni one devojke ne znaju bas sve, pa nekad i one gledaju
sta im trazim...i zamisli kad se nadju dve koje ne znaju sta 'oce/sta trazi...e muka...bolje kad imam da pokazem:lol:

Inace je lakse i jeftinije od atomizera c...ovo crveno se pere povremeno ako ti zatreba napravicu ti video
I kako se cisti...ali mi je puuuno duze dobar ukus i para nego na atiju c

...preduhitri me:lol:
...pa da to je bitno, jako...stvarno ovo smara....
...moram i baterije nove opet da kupim, ove druge vec popustaju, a one prve jedva da drze jos sat vremena...nesto mi to kratko fakticki rade kako valja
dva meseca...moglo bi malo duze...

Odvrnes operes toplom vodom ima neki lagani dryburn ali je bas lako...bitno je ADAPTER ZA 510 za ecab traziti i kangerov klir sa 510 navojem(jer ima slican ali sa 808 navojem
Koji ne moze na ecab)zato ja imam 7 modela i vrtim u krug pa mi rade sve baterije;-)

Uzmi dva...nije skupo da jedan koristis dok
Se drugi susi...i svidja mi se sto se vidi kolicina tecnosti unutra...jedina je mana sto je original ecab 13cm a ovako 16cm

..dva adaptera i dva kanger-a?
..pa i nisu skupi...
..a ta 3cm cemo nekako preziveti, navici cu se kad sam se navikla da drzim ovako cigaru posle onoliko godina pusenja analogne navuci cu se i na ovo...

- - - - - - - - - -

Ima kod gospon' Shaka Zulufa u maloj Piramidi :tajna:

Na sajtu pise da ima na stanju, ali nije zgoreg da proveris prvo telefonom

Telefon: +381 11 228 15 21 Mobilni telefon: +381 65 8998 008

...axaxxaxa...Sako Zuluf:rotf:koji li je taj:rotf:
...ok zapisacu odmah, pa cu zvati prvo da proverim...mada cu biti blizu pa mi nece biti problem da odem i uzmem ako ima...hvala...

Samo
Jedan adapter on se navrne i stoji...a 2 ova klira(tzv toplomjera;)gore...mami se u pocetku nije svidjalo kaze ljepsi joj tank od ovog usnika gore ali kad je probala i vidjela da je ljepsi ukus i para odusevila se

Samo
Jedan adapter on se navrne i stoji...a 2 ova klira(tzv toplomjera;)gore...mami se u pocetku nije svidjalo kaze ljepsi joj tank od ovog usnika gore ali kad je probala i vidjela da je ljepsi ukus i para odusevila se

,,,pa jeste lepsa nasa eCab, ali ako je bolje ovako onda je ok...
..aha...rekoh sta znam da uzmem 2 adaptera za svaki slucaj...koliki je njihov rok trajanja? zna li se to?

Adapter se ne trosi to je obican metalni navoj...a onaj klir je od plastike pa da imas rezervni ako ti se jedan slomi npr padne ti na pod pa ga zgazis;-))inace sam dusu odmorila od ciscenja atija...ovdje samo sipas i paris dok bas ne osjetis zagorjelo a meni prodje i 15 dana da ga treba cistiti

Poslednja izmena:
Ja sam za manje od godinu dana presla put od "mora da izgleda kao cigareta" do moda i protanka :mrgreen:

Shaka Zuluf je jedan od pionira ovog naseg hobija u Srbiji i jako cool lik.

Direktor je Inhalike.

..ma super, nego mi bilo smesno kao neki nadimak, sala neka...nadam se da shvatas sta hocu da kazem...
..zvacu pa cu pitati....
..moja priajteljica ima tako neku e.cigaru koju joj je neko sklopio, i nema pojma o ciscenju nista, niti ikad cisti, kaze
ni cula nije za to....doduse i izgleda ovako ima slican klir i taj adapter i svasta nesto..a onaj donji deo je bas nekako kabast
sto je mene u startu jako odbijalo...:rumenko:
..ja se sve pravim vazna kako mi lepo izgleda cigara jos kad namazem noktice:lol:ma sva sam fensi:lol:

- - - - - - - - - -

Adapter se ne trosi to je obican metalni navoj...a onaj klir je od plastike pa da imas rezervni ako ti se jedan slomi npr padne ti na pod pa ga zgazis;-))

...pa jedino mi je ono jednom pao fitilj od atomizera koji nikad ne nadjoh inace mi se nije desavalo nista slicno...a jeste mi padala cigara nekoliko puta i na plocice i na plazi,
i na parket...bez ikakvih ostecenja je prosla...
...al kupicu neka bolje da imam sve sto mi treba....

- - - - - - - - - -

...vidis li sta mi radi, ajd reci sad :lol:

Back