Elektronska cigareta

...celi dan hocu nesto da vam kazem, i zaboravim:rumenko:

...danas mi rekose u apoteci da im neci vise biti isporucivane tecnosti za e-cig., navodno usvojena je nekakva zabrana prodaje u apotekama...tako da
znate...ja ne kupih svoj ry4 nisu imali, valjda nadjem negde u okolini do nedelje...

U Bg ih ima ali videcete bice sve veca hajka na e -cigarete er duvanska puca sto zbog nas sto zboh onih koji koriste duvan sa pijace.

- - - - - - - - - -

U Bg ih ima ali videcete bice sve veca hajka na e -cigarete ker duvanska puca sto zbog nas sto zbog onih koji koriste duvan sa pijace.

U Bg ih ima ali videcete bice sve veca hajka na e -cigarete er duvanska puca sto zbog nas sto zboh onih koji koriste duvan sa pijace.

- - - - - - - - - -

U Bg ih ima ali videcete bice sve veca hajka na e -cigarete ker duvanska puca sto zbog nas sto zbog onih koji koriste duvan sa pijace.

..pa ja sam na Bg i mislila kad sam rekla da u apotekama vise nece biti, danas mi zena rekla u apoteci....a sto se hajke tice bas me briga, samo da se ja opskrbim sa delovima,
i tecnostima za neki duzi period tipa 6 meseci...briga me...neka rade sta hoce..dok to potraje smislicu sta cu dalje...

Dragi moji sta kazete na kampanju protiv elektronskuh cigareta koja je sve intenzivnija?

Pozdrav pusaci..!!!Ne znam samo sta ste ocekivali,da jedan otrov zamenite drugim i da smatrate da cete vecno trumbiti i zagadjivati okolinu i ljude u vasoj blizini..Kao pojedini koji su aktivni na ovom forumu kad su se hvalili kako su purnjali u autobusu,totalna drskost...Jedva cekam da se uvede zakon za zabranu elektronskih cigareta kao sto je to uradjeno i sa ovim pravim cigaretama..Posle cete se kriti na poslu kad budete pusili ili izlaziti iz kafica i restorana kao nekad samo da bi izduvanili po koju ili uvukli u pluca otrovnu paru iz elektronske..

Pozdrav pusaci..!!!Ne znam samo sta ste ocekivali,da jedan otrov zamenite drugim i da smatrate da cete vecno trumbiti i zagadjivati okolinu i ljude u vasoj blizini..Kao pojedini koji su aktivni na ovom forumu kad su se hvalili kako su purnjali u autobusu,totalna drskost...Jedva cekam da se uvede zakon za zabranu elektronskih cigareta kao sto je to uradjeno i sa ovim pravim cigaretama..Posle cete se kriti na poslu kad budete pusili ili izlaziti iz kafica i restorana kao nekad samo da bi izduvanili po koju ili uvukli u pluca otrovnu paru iz elektronske..

..ja i dalje parim u busu, i boli me uvce:whistling:

...dok sam pusila nisam isla tamo gde nisam mogla da pusim ko covek...nije mi na pamet padalo da udjem u restoran koji mi to zabranjuje....ne zanima me,
za moje pare hocu i moju komociju...ako ne moze ne idem...paricu u svojoj kuci kao sto sam i pusila...pa nisam ja luda da odem negde na kafu uz koju
ne mogu da pusim i jos da platim u kafu...ma idi bezi, to moze samo blean da radi...

..pa ja sam na Bg i mislila kad sam rekla da u apotekama vise nece biti, danas mi zena rekla u apoteci....a sto se hajke tice bas me briga, samo da se ja opskrbim sa delovima,
i tecnostima za neki duzi period tipa 6 meseci...briga me...neka rade sta hoce..dok to potraje smislicu sta cu dalje...

Uvek možeš računati na "staru ljubav".
Nju ćemo moći naći i kod baba sere....

Mislim da je, ipak, u pitanju načelo kulture.
Ne pada mi na pamet da purnjam EC u prevozu, čekaonici i drugim zatvorenim prostorima
na kojima je zabranjeno pušenje.
Deluje mi malo siledžijski i kretenski.
Čak se retko odlučujem da "zapalim" u kafanama u kojima se nekad pušilo,
a sada ne.....
Ja se nisam odlučio za EC da bih prkosio propisima, već da sačuvam ovo malo zdravlja...
Pa i istanjenog novčanika, razume se !

evo i ja da se POHVALIM ....10 meseci i 12 dana bez cigareta...inace sam bila strastven pusac-trecu paklu sam otvarala uvece...dugo mi je trebalo da odlucim i prelomim-19 godina sam konzumirala cigarete (nisam matora vec rano poceh :zcepanje: ) ostavila sam ih uz pomoc elektronske...a nju sam ostavila tako sto sam kupila GROZNU tecnost od koje mi je bilo muka :bljuc:...tako da sam posle mesec dana elektronske sve batalila...i ne znam da li ima potrebe da kazem da se super osecam :super:

evo i ja da se POHVALIM ....10 meseci i 12 dana bez cigareta...inace sam bila strastven pusac-trecu paklu sam otvarala uvece...dugo mi je trebalo da odlucim i prelomim-19 godina sam konzumirala cigarete (nisam matora vec rano poceh :zcepanje: ) ostavila sam ih uz pomoc elektronske...a nju sam ostavila tako sto sam kupila GROZNU tecnost od koje mi je bilo muka :bljuc:...tako da sam posle mesec dana elektronske sve batalila...i ne znam da li ima potrebe da kazem da se super osecam :super:

Nema potrebe.
Sve ti verujem !
A, i zavidim, 'leba mi....

Nema potrebe.
Sve ti verujem !
A, i zavidim, 'leba mi....

sad ja kao nekome nesto solim pamet...ali majke mi...covek dok sam ne odluci i dok ne prelomi u glavi dzaba se muci i tera sebe.Ja sam do sada imala 2 neuspela pokusaja,ali samo zato sto nisam imala dovoljno jak- pa slobodno mogu da kazem i motiv-e sad...delujem sebi da vise nikada necu zapaliti,ma ustvari kao da nikada nisam ni konzumirala cigare...samo se vodim onom cuvenom NIKAD NE REC- NIKAD...tako da zivim u nadi da ce tako i ostati

sad ja kao nekome nesto solim pamet...ali majke mi...covek dok sam ne odluci i dok ne prelomi u glavi dzaba se muci i tera sebe.Ja sam do sada imala 2 neuspela pokusaja,ali samo zato sto nisam imala dovoljno jak- pa slobodno mogu da kazem i motiv-e sad...delujem sebi da vise nikada necu zapaliti,ma ustvari kao da nikada nisam ni konzumirala cigare...samo se vodim onom cuvenom NIKAD NE REC- NIKAD...tako da zivim u nadi da ce tako i ostati

Ja pokuš'o bar dvaes' puta.
I, ništa....
A, znam i zašto.
Jer sam bio i ost'o kenjac kenjavi.
Ako ti nije dovoljan moti, redovno, prvo pitanje kardiologa "Jeste prestali da pušite ?",
onda ne znam šta bi mogao biti !?

...mene ni kardiolog, ni vaskularni hirurt ni orl hirurg nikad nije ni pitao da li pusim, niti mi je ikad iko od njih drazao ikakvu govoranciju oko toga....a iskreno
meni moje vene jesu neki mali motiv bile da prestanem....
..samo mi je trudnoce bila pravi i jedini kad sam mogla da bacim cigare i cao ne pusim vise....e sto onda poceh :(
..al dobro...sad je sve ok....

..samo da izjavim da me malo smara ovo ciscenje atomizera:evil:ali borim se sa tim....bas me smori svaki put...

Back