Elektronska cigareta

Pa znam da sve volis da imas rezervno a nezgode su uvijek moguce;-)hahaha...a ja s ti majstor za rezervne dijelove(tzv backup)ja SVE imam duplo da stoji kuci,na poslu.u torbici powerbank za slucaj da nestane struja....

Poslednja izmena:
Pa znam da sve volis da imas rezervno a nezgode su uvijek moguce;-)hahaha

...volim, volim....:heart::zag:
...pa zamisli da ostanem bez neceg u neko nevreme kad ne mogu da kupim:eek:daleko bilo....
...tako me je uvek bilo strah sta cu ako ostanem bez cigara u toku noci, pa uvece, a 7h, a ja trk na trafiku....:mrgreen:
..sad me onaj gazda trafike mrzi od kad ne kupujem cigare:lol:

Mrzi i Mene:ja pusila skoro 3 kutije slim ronhila,muz marlboro 2 kutije,mama davidoff,i sad svi parimo...svratim ponekad po orbit:-)
A najsretnija sam sto i pored svih vaperskih troskova imam
Ogromnu ustedu;-)

Poslednja izmena:
...pa da vi ste ostavljali tamo vrecu para...
...i ja imam veliku ustedu vec sad i mnogo mi je milo zbog toga, i bolje se osecam kad god pomislim na to...
...ja sve stalno i uvek nosim sa sobom gde god da idem od punjaca i baterija do tecnosti...sve...nema zezanja
ni dolaska u situaciju da mi zafali nesto....nije ni veliko ni tesko....uvek imam toliko mesta u torbi....

..moja priajteljica ima tako neku e.cigaru koju joj je neko sklopio, i nema pojma o ciscenju nista, niti ikad cisti, kaze
ni cula nije za to....

Ja isto ništa ne čistim, i svi ti vaši silni neki pojmovi me samo zbunjuju, odbijaju od čišćenja, drndanja, ovo, ono, ma jok, ja parim dok ne počne da se oseća zagorelo - a to se još nije desilo, kad se desi staviću novi grejač i to je to.:cool: Nemam ja živaca za te marifetluke.:whistling:

..moja priajteljica ima tako neku e.cigaru koju joj je neko sklopio, i nema pojma o ciscenju nista, niti ikad cisti, kaze
ni cula nije za to....

Ja isto ništa ne čistim, i svi ti vaši silni neki pojmovi me samo zbunjuju, odbijaju od čišćenja, drndanja, ovo, ono, ma jok, ja parim dok ne počne da se oseća zagorelo - a to se još nije desilo, kad se desi staviću novi grejač i to je to.:cool: Nemam ja živaca za te marifetluke.:whistling:

...a koliko dugo paris sa tim grejacem?

Ja koristim 3 joyetech modela:eroll,ecab i joye 51occ.prezadovoljna i mirna duzi vremenski period...
b5177d87a53b9944514a9d3a5fd616a6.jpg

Za 4 dana 8 mjeseci bez smrdusa;-)

Poslednja izmena:
Afro tvoja ušteda je ogromna jer nisi postala kolekcionar kao ja;-)

...daaaa...nisam, a ni nemam nameru, radje cu da pravim kolekciju npr., cipela ili vec neceg drugog..nego e-cigara sta ce mi to....ali da bi bilo dobro
imati jos jednu za ne daj Boze, bi..samo necu jos da mislim o tome...:)

- - - - - - - - - -

Ja koristim 3 joyetech modela:eroll,ecab i joye 51occ.prezadovoljna i mirna duzi vremenski period...
b5177d87a53b9944514a9d3a5fd616a6.jpg

Za 4 dana 8 mjeseci bez smrdusa;-)

...ova "Jubicasta" mi se dopada...jel skuplja od eCab-a ili ?

Back