Elektronska cigareta

Prijavljujem parilačkoj javnosti da trenutno parim Ovale tečnost - Black Riserva, i da je jako jako fino.
Mana je da je prilično skupo (1350 din bočica od 20 ml) i da su jačine 16, 9 i 0, ne i 12 na kojoj sam inače, ali vredi svaki dinar.

...meni bi tih 20ml trajalo mesec ipo dana...gde se prodaju, cije su?
Proizvode se u Italiji, ja sam kupila u Ns-u u Merkatoru, sigurno ima i u Bg-u.
Skuplje su od ostalih tecnosti, ali mi se baš dopadaju.... probala sam nekoliko različitih testera, ova Riserva mi je od duvanskih aroma najfinija.
Imaju izraženu aromu i čini mi se lep omjer PG/VG i daju baš puno pare.
Jedino su malo tamnije, znači češće čišćenje, ali božemoj.

Proizvode se u Italiji, ja sam kupila u Ns-u u Merkatoru, sigurno ima i u Bg-u.
Skuplje su od ostalih tecnosti, ali mi se baš dopadaju.... probala sam nekoliko različitih testera, ova Riserva mi je od duvanskih aroma najfinija.
Imaju izraženu aromu i čini mi se lep omjer PG/VG i daju baš puno pare.
Jedino su malo tamnije, znači češće čišćenje, ali božemoj.

...posto sam ja jos u CG, a u Bd je otvorena prodavnica italijanskih e-cigareta bas cu pogledati dok sam jos ovde imaju li pa da
probam, i da vidim cenu ovde, mada vec znam da su skuplje nego tamo sigurno...FA ovde placam 5e..a u Bgd sam cak nalazila za 407 dinara...

- - - - - - - - - -

...mene to ciscenje ubi:(
..juce sam cistila grejac pa mi onaj deo sa fitiljem pade na pod od terase...i verujes li da ga nisam nasla, a nema gde da ode...ogradjena terasa totalno:eek:
..sva sreca pa cuvam stare i sastavih jedan...evo parim sve u "sesnEs"...al me nerviralo kako nesto moze da nestane:dash:

...posto sam ja jos u CG, a u Bd je otvorena prodavnica italijanskih e-cigareta bas cu pogledati dok sam jos ovde imaju li pa da
probam, i da vidim cenu ovde, mada vec znam da su skuplje nego tamo sigurno...FA ovde placam 5e..a u Bgd sam cak nalazila za 407 dinara...

- - - - - - - - - -

...mene to ciscenje ubi:(
..juce sam cistila grejac pa mi onaj deo sa fitiljem pade na pod od terase...i verujes li da ga nisam nasla, a nema gde da ode...ogradjena terasa totalno:eek:
..sva sreca pa cuvam stare i sastavih jedan...evo parim sve u "sesnEs"...al me nerviralo kako nesto moze da nestane:dash:

e, zato ja to radim nad lavaboom i zatvorim odvod just in case, a delove od prethodnih grejaca cuvam za situacije kada se desi losa madjija poput tvoje ;)

Naci ces ga kad zaboravis na njega;-)koliko sam ja novih fitilja koje sam vadila iz igle i palila upaljacem izgubila...pa ih poslije nasla..zato vise ne vadim iz igle nego palim upaljacem u igli

..pa nisam vedila iz igle, ako se razumemo...razdvojila sam ona dva dela, spalila onu zicicu...i onaj drugi deo oprala, spalila i kad sam sastavljala pincetom odskoci mi negde,
nestade...rekla sam deci i maleckoj da ako nadju nesto sto ne znaju sta je da mi obaveno daju:)

..ma nije...kad je pala juce, cerka i ja smo prekleccale celu terasu...da ima resetke mislila bih da je izletela napolje..ali nema...gde se zaturila andjeli znaju..
..znas kako se kaze, svo zlo sa njom...imam ja jos jednu u rezervi ne koriscenu, ali sve dok nisam bas prinudjena da je uzmem, ni necu...

Prijavljujem parilačkoj javnosti da trenutno parim Ovale tečnost - Black Riserva, i da je jako jako fino.
Mana je da je prilično skupo (1350 din bočica od 20 ml) i da su jačine 16, 9 i 0, ne i 12 na kojoj sam inače, ali vredi svaki dinar.

Kupiš PVC bocu od 50ml u apoteci, košta 20 dinara, kupiš jednu tečnost od 16 i jednu od 9mg/ml, sipaš sve u jednu bočicu i dobiješ tečnost jačine 12.5mg. Jeste skuplje u startu, ali traje koliko i dve klasične bočice, dakle isto na duže staze, a dobiješ baš ono što ti odgovara i ne mučiš se ako ti je doza nikotina jaka.

Poslednja izmena:
Kupiš PVC bocu od 50ml u apoteci, košta 20 dinara, kupiš jednu tečnost od 16 i jednu od 9mg/ml, sipaš sve u jednu bočicu i dobiješ tečnost jačine 12.5mg. Jeste skuplje u startu, ali traje koliko i dve klasične bočice, dakle isto na duže staze, a dobiješ baš ono što ti odgovara.

...e ovo mi je skroz ok...ovako vec moze da se kombinuje...

U poslednje vreme smo se malo pogubili.
Naučili, pa ćutimo.

A, na početku - pretrpano.
Gužva k'o na indijskoj železnici....
.

..ma djavola:(
..meni i sad frka kad treba da cistim grejac, valjda sto se svi tu muvamo, pa da nesto ne zeznem,
al dobro, u osnovi znam, sad kad se vratim kuci bice to druga prica...ipak je ovde malo dete koje
ne shvata da ja to nesto ovde ne mogu da kupim...mala je jos:heart:
..ali kaze da joj moj dim nije "Jut" kao mamin..i da joj se svidja moja "Joza cigaJa" za devojcice:lol:

- - - - - - - - - -

U pravu si,sad smo veterani,ja sad bitna sa sedam raznih modela sa razlicitim tecnostima,po cijelom stanu punjaci...

...aauuuuuuuuu....ala si se ti zanela...pa sta bi sa onim ustedama na analogne cigare, sve si "stukla" u nove e.cigare:eek:

- - - - - - - - - -

...ljudi ja sam sracunala da sam u pludu bar 150e...mnogo sam zadovoljna, jos pola od toga pa da resavam neka pitanja u stanu, koja nisam mogla godinama:super:

Back