Mozda trolovi preferiraju Tigar lepak i plasticnu kesu.![]()
..sve je moguce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda trolovi preferiraju Tigar lepak i plasticnu kesu.![]()

Prijavljujem parilačkoj javnosti da trenutno parim Ovale tečnost - Black Riserva, i da je jako jako fino.
Mana je da je prilično skupo (1350 din bočica od 20 ml) i da su jačine 16, 9 i 0, ne i 12 na kojoj sam inače, ali vredi svaki dinar.
Proizvode se u Italiji, ja sam kupila u Ns-u u Merkatoru, sigurno ima i u Bg-u....meni bi tih 20ml trajalo mesec ipo dana...gde se prodaju, cije su?
Proizvode se u Italiji, ja sam kupila u Ns-u u Merkatoru, sigurno ima i u Bg-u.
Skuplje su od ostalih tecnosti, ali mi se baš dopadaju.... probala sam nekoliko različitih testera, ova Riserva mi je od duvanskih aroma najfinija.
Imaju izraženu aromu i čini mi se lep omjer PG/VG i daju baš puno pare.
Jedino su malo tamnije, znači češće čišćenje, ali božemoj.

...posto sam ja jos u CG, a u Bd je otvorena prodavnica italijanskih e-cigareta bas cu pogledati dok sam jos ovde imaju li pa da
probam, i da vidim cenu ovde, mada vec znam da su skuplje nego tamo sigurno...FA ovde placam 5e..a u Bgd sam cak nalazila za 407 dinara...
- - - - - - - - - -
...mene to ciscenje ubi
..juce sam cistila grejac pa mi onaj deo sa fitiljem pade na pod od terase...i verujes li da ga nisam nasla, a nema gde da ode...ogradjena terasa totalno
..sva sreca pa cuvam stare i sastavih jedan...evo parim sve u "sesnEs"...al me nerviralo kako nesto moze da nestane![]()
e, zato ja to radim nad lavaboom i zatvorim odvod just in case, a delove od prethodnih grejaca cuvam za situacije kada se desi losa madjija poput tvoje![]()

Naci ces ga kad zaboravis na njega;-)koliko sam ja novih fitilja koje sam vadila iz igle i palila upaljacem izgubila...pa ih poslije nasla..zato vise ne vadim iz igle nego palim upaljacem u igli

Znaci iglu si izgubila(onaj poklopac)to ces lakse naci od fitilja

Prijavljujem parilačkoj javnosti da trenutno parim Ovale tečnost - Black Riserva, i da je jako jako fino.
Mana je da je prilično skupo (1350 din bočica od 20 ml) i da su jačine 16, 9 i 0, ne i 12 na kojoj sam inače, ali vredi svaki dinar.
Kupiš PVC bocu od 50ml u apoteci, košta 20 dinara, kupiš jednu tečnost od 16 i jednu od 9mg/ml, sipaš sve u jednu bočicu i dobiješ tečnost jačine 12.5mg. Jeste skuplje u startu, ali traje koliko i dve klasične bočice, dakle isto na duže staze, a dobiješ baš ono što ti odgovara.

U pravu si,sad smo veterani,ja sad bitna sa sedam raznih modela sa razlicitim tecnostima,po cijelom stanu punjaci...
U poslednje vreme smo se malo pogubili.
Naučili, pa ćutimo.
A, na početku - pretrpano.
Gužva k'o na indijskoj železnici....
.

U pravu si,sad smo veterani,ja sad bitna sa sedam raznih modela sa razlicitim tecnostima,po cijelom stanu punjaci...

I dalje sam u plusu da sebe obradujem...ustedjenim od smrdusa kupujem samo sebi stvari;-)