Elektronska cigareta

ljudi ostavite te otrove,ko zna sta sad uvlacite u pluca i koje bolesti ta para donosi...manite se bilo kojeg uvlacenja necega u pluca,postedite pluca smolom,parom i vrelim dimom...bavite se sportom,hranite se zdravo..sta ste uhvatili to i gutate dim a do skoro ste gutali jos goru smolu sa dimom...dal cete sebe ikad nazvati NEPUSACEM??????
1) Nema svako problem sa zdravljem.
2) Jos uvek na svetu postoje i fizicki radnici, kojima bi dzogiranje bilo visak a zdrava hrana manjak potreba.

3) Pusenje je izraz za uvlacenje dima.
Sto za spoljnoga posmatraca mozda i nije neka razlika, ali oni koji pare znaju o cemu prica prica.
4) Za razliku od situacije sa cigaretama, gde jednostavno postoje duvan papir filter i sagorevanje ovde je stvar daleko komleksnija zbog tehnoloskih razlika.

5) Postoje detaljne analize i onoga sto se dobija sagorevanjima duvana i onoga sto se dobija isparavanjem tecnosti za elektronske "cigarete".
6) A postoji i prakticna (iskustvena) razlika izmedju pusenja i parenja.

7) Jedina istost je upotreba nikotina, koji sam po sebi nije stetan, osim ako se ne uzme u enormnoj kolicini.
Zato na nekim flasicama tecnosti postoji ona mrtvacka glava kao znak za otrovnost, jer ne bi se trebale popiti!
Inace sto-sta jeo opasno u prekomernoj kolicini.

1) Nema svako problem sa zdravljem.
2) Jos uvek na svetu postoje i fizicki radnici, kojima bi dzogiranje bilo visak a zdrava hrana manjak potreba.

3) Pusenje je izraz za uvlacenje dima.
Sto za spoljnoga posmatraca mozda i nije neka razlika, ali oni koji pare znaju o cemu prica prica.
4) Za razliku od situacije sa cigaretama, gde jednostavno postoje duvan papir filter i sagorevanje ovde je stvar daleko komleksnija zbog tehnoloskih razlika.

5) Postoje detaljne analize i onoga sto se dobija sagorevanjima duvana i onoga sto se dobija isparavanjem tecnosti za elektronske "cigarete".
6) A postoji i prakticna (iskustvena) razlika izmedju pusenja i parenja.

7) Jedina istost je upotreba nikotina, koji sam po sebi nije stetan, osim ako se ne uzme u enormnoj kolicini.
Zato na nekim flasicama tecnosti postoji ona mrtvacka glava kao znak za otrovnost, jer ne bi se trebale popiti!
Inace sto-sta jeo opasno u prekomernoj kolicini.

Molim te prosvetli me,daj mi text gde je medicinski receno da je pusenje aromaticnog ulja,i ko zna sta sve u njemu ima bolje od pusenje obicnih cigareta..Oko toga nema da je zabelezen ni jedan validan text..Nemoj napamet da pricas ono sto se tebi svidja..Nabrajas neke gluposti..Nikotin je jedini otrov od kojeg je osoba koja je uzivaoc zavisna,koliko sam ja upucen..i dovoljna je veoma mala kolicina istog od 1 ml da se ubrizga u krv coveka da bi on umro..IO cemu pricas ti prijatelju??O pusenju elektronskih cigareta i zagovaras da je to dobro a nije potvrdjeno sa medicinske strane isto to??Naravno da cete stajati u odbranu pusenja sumnjivih tecnosti jer nemate snage ostaviti pusenje,ko zna kako ste stajali u odbranu ovih pravih cigareta dok se nisu pojavileove elektronske,kako ste napadali nepusace kad vam kazu da im smeta cigareta i dim..Verovatno ona cuvena "AKO TI SMETA DIM I CIGARA ONDA IZADJI IZ KUCE,OVO JE MOJA KUCA/STAN"...Kad ste face sepurite se kad ostavite definitivno pusenje,pohvalite se sa tim podvigom..Jeste li dovoljno jaki za tako nesto,ili u vama zivi strah od kriza i zelja za unistavanjem sopstvenog organizma i trovanja drugih ljudi koji su pored vas??

Molim te prosvetli me,daj mi text gde je medicinski receno da je pusenje aromaticnog ulja,i ko zna sta sve u njemu ima bolje od pusenje obicnih cigareta..Oko toga nema da je zabelezen ni jedan validan text..Nemoj napamet da pricas ono sto se tebi svidja..Nabrajas neke gluposti..Nikotin je jedini otrov od kojeg je osoba koja je uzivaoc zavisna,koliko sam ja upucen..i dovoljna je veoma mala kolicina istog od 1 ml da se ubrizga u krv coveka da bi on umro..IO cemu pricas ti prijatelju??O pusenju elektronskih cigareta i zagovaras da je to dobro a nije potvrdjeno sa medicinske strane isto to??Naravno da cete stajati u odbranu pusenja sumnjivih tecnosti jer nemate snage ostaviti pusenje,ko zna kako ste stajali u odbranu ovih pravih cigareta dok se nisu pojavileove elektronske,kako ste napadali nepusace kad vam kazu da im smeta cigareta i dim..Verovatno ona cuvena "AKO TI SMETA DIM I CIGARA ONDA IZADJI IZ KUCE,OVO JE MOJA KUCA/STAN"...Kad ste face sepurite se kad ostavite definitivno pusenje,pohvalite se sa tim podvigom..Jeste li dovoljno jaki za tako nesto,ili u vama zivi strah od kriza i zelja za unistavanjem sopstvenog organizma i trovanja drugih ljudi koji su pored vas??

niko ovde i ne tvrdi da su elektronske pljuge zdrave, da lece bradavice, impotenciju, podmladjuju, resavaju celavost itd itd...
sustina je da su MANJE lose, MANJE su nezdrave u odnosu na prave pljuge.
saveti i komentari tipa zdrave ishrane, sporta itd su vise za teen pdf. ovde ljudi imaju dovoljno godina da znaju sta je zdravo a sta ne.
to sto neko pusi ne znaci da ne zna da je stetno...

NE,to nije dokazano niti je potvrdjeno od strane medicine..To dolaze do nekog svog zakljucka ljudi poput tebe i svih drugih uzivaoca pusenja el cigarete da su iste zdravije jer je navodno nikotin pomesan sa nekim uljem i kad se to poredi sa pravom cigaretom onda se dolazi do neukog i neobavestenog zakljucka da su one zdravije..A ti si verovatno onaj samozivi pusac koji ce pre da pusi nego da postedi nepusace od gutanja dima,jel tako???

NE,to nije dokazano niti je potvrdjeno od strane medicine..To dolaze do nekog svog zakljucka ljudi poput tebe i svih drugih uzivaoca pusenja el cigarete da su iste zdravije jer je navodno nikotin pomesan sa nekim uljem i kad se to poredi sa pravom cigaretom onda se dolazi do neukog i neobavestenog zakljucka da su one zdravije..A ti si verovatno onaj samozivi pusac koji ce pre da pusi nego da postedi nepusace od gutanja dima,jel tako???

ne samo da ih gusim nego im i bacam hejt poglede...

...ja parim i uzivam u tome..ni ne pomisljam da prestajem, ne moram se nikad zvati nepusacem bas me briga kako ce me ko zvati,
to nije moja stvar...
...smaraju me ubedjivanja da nije zdravo...sta je uopste u danasnje vreme zdravo i koga briga sta ko radi, gledajte bre ljudi svoja posla:ok:

Molim te prosvetli me,daj mi text gde je medicinski receno da je pusenje aromaticnog ulja,i ko zna sta sve u njemu ima bolje od pusenje obicnih cigareta..

http://www.mdpi.com/1660-4601/11/4/4356

Istraživanje sprovedeno na 19000 ispitanih. Jedno od nekoliko desetina, izvoli traži sam dalje.

.Oko toga nema da je zabelezen ni jedan validan text

Ima, pitanje je da li tebe to interesuje.

Nemoj napamet da pricas ono sto se tebi svidja..Nabrajas neke gluposti..

Upravo to važi za tebe. Nemoj napamet da pričaš o oblasti koju nisi istražio. Da te je zanimalo kao što nije, mogao si da pogledaš video, ispratiš imena koja se pojavljuju, proveriš kredibilitet naučnika iz videa, proveriš gde rade i šta pirčaju, ko je to potvrdio itd...

.i dovoljna je veoma mala kolicina istog od 1 ml da se ubrizga u krv coveka da bi on umro

Sada već proizvoljno lupetaš gluposti. Svi ovi podaci nisu neka strogo skrivana tajna. Pričaš napamet ko babe sa ćoška koje tračare u dokolici.

http://link.springer.com/article/10.1007/s00204-013-1127-0/fulltext.html

Procenuje se da je smrtonosna doza oko 60 mg (daleko manje nego što je ispitano na životinjama, 0.8mg/K, dok su na pacovima doze preko 50mg/K telesne mase), kada bi uzeo tu količinu odjednom. Pre bi se ugušio karbon monoksidom nego što bi cigaretama uspeo da se otruješ nikotinski, jer bi ti bilo potrebno da zapališ od 5 do 10 cigareta odjednom.
Unošenjem nikotina kroz parenje situacija je sledeća: tečnost bi morala u sebi da sadrži 50mg nikotina po ml tečnosti, parioc bi morao da pari 5 minuta, da bi uneo istu količinu nikotina kao od jedne prosečne cigarete. Tečnosti koje se redovno prodaju sadrže 16-21mg/ml nikotina.
Dakle, da bi parioc dobio dovoljno nikotina koja bi bila jednaka samo jednoj popušenoj cigareti, morao bi non stop pariti čitavih 15 minuta sa najvećim dozama.
Da ne pričamo o tome da postoje slučajevi gde su se ljudi trovali sa po 4 grama čistog nikotina i preživeli.

O pusenju elektronskih cigareta i zagovaras da je to dobro a nije potvrdjeno sa medicinske strane isto to?

Ko kaže? Ko to 'potvrdio'? Kurir i Telegraf?

Kad ste face sepurite se kad ostavite definitivno pusenje,pohvalite se sa tim podvigom..Jeste li dovoljno jaki za tako nesto,ili u vama zivi strah od kriza i zelja za unistavanjem sopstvenog organizma i trovanja drugih ljudi koji su pored vas??

Šta tebe briga ko se čime truje? Svako ima pravo na to, da alkoholiše, da se drogira, puši, pije kafu, jede masno, pije koka kolu, udiše smog. Koji si ti faktor da osuđuješ tako licemerno nekoga, ko zapravo jeste prestao da truje okolinu, ako ništa više?
Da ne pričamo o tome da pojma nemaš o čemu pričaš, već samo prazniš svoje izdrndane kapisle na nekome ko ti ništa nije uradio, na ljudima koje ne poznaješ?

Jedini koji ovde dolazi do zaključka bez dokaza si ti. Drugo, kod parenja nema dima, ima samo pare, koja nije štetna za okolinu više od vazduha koji svakodnevno udišeš.

Još samo čekam kada ćeš da odvališ da nikotin izaziva rak...

Poslednja izmena od moderatora:
Nego ajde da organizujete ovakvo takmicenje:

Subota 9.08.2014
Takmičenja u pušenju e-cigareta hit u SAD (VIDEO)
| Orange

Verovali ili ne, postoje ljudi koji su profesionalci u pušenju elektronskih cigareta.

Oni se čak i takmiče u okviru posebnih turnira u „parenju“, kako se žargonski zove pušenje e-cigareta, a nedavno se na YouTube pojavio i video koji prikazuje učesnike turnira u Henley Vaporiumu u Njujorku.

Pobednik ovog neobičnog takmičenja je onaj koji izdahne najgušći oblak pare.

Ranije ove godine, održan je čak i Međunarodni šampionat u pravljenju “oblaka” u Kaliforniji.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=09&nav_id=886479

Poslednja izmena od moderatora:
@cvrle77 sreli smo se na najboljem ecig forumu;-)afro,sada mogu da ti pariram sa erollom
Sam imala slabu paru ali zato ecab kao
Lokomotiva;-)extra je!!!ako budes svracala do hn obavezno da pijemo kafu...a ja do budve ne mogu zbog prirode posla

@cvrle77 sreli smo se na najboljem ecig forumu;-)afro,sada mogu da ti pariram sa erollom
Sam imala slabu paru ali zato ecab kao
Lokomotiva;-)extra je!!!ako budes svracala do hn obavezno da pijemo kafu...a ja do budve ne mogu zbog prirode posla

...ja ti draga ni do Becica jos nisam otisla, u hn nisam bila od svoje 15-e godine, volela bih ali nema sanse na zalost...ako bi se nekim cudom
deslo da dodjem javila bih se naravno...

....da super se pari sa eCab-om...

...mene malo zeki ovaj drugi grejac u odnosu na prvi koji je onoliko dugo trajao...zasto i kako pojma nemam...a mozda sam se i ja malo opustila
oko ciscenja....

Afro izvoli obecanu fotku:
a8e5unaq.jpg

Duzina ecaba je inače 13cm,a ovako 15cm

Poslednja izmena:
U tehnologiji smeštanja grejača unutar atomizera i dovoda ulja na grejač. Recimo kod T2 CC grejač je pri vrhu, i daje topliju paru, dok je kod protank mini, grejač na dnu i daje hladnu paru, i daleko veću količinu, pogotovo ako vučeš paru dijafragmom.

Evo gledam atomizer kod ecaba, on ima mrežicu, tzv mesh, dok kangerovi grejači, kao i taj sa slike, imaju coil, odnosno žicu spiralno namotanu oko silikonskog fiber vlakna koja upija tečnost i dovlači na grejač.

Oba se grijaca ciste ali sasvim drukcije...ja ću se jos dugo zadrzati na original ecab c atomizerom c...
Cvrle gdje ti vidje mesh?isto je fiber pa omotan grijacem kod atija c.
Ovako ja cistim atomizer:

Poslednja izmena:
Oba se grijaca ciste ali sasvim drukcije...ja ću se jos dugo zadrzati na original ecab c atomizerom c...

...aha...ok..,,,,
...ja napisah sinoc. nesto me zeza ovaj grejac ne ocisti se lepo ma sta radila, prvih sat, dva ima zagoreli ukus, tek posle prodje...i onaj
fitilj nikako lepo da se ocisti kao kod prvog, uvek ostane vise crn...zasto je to tako pojma nemam...

Kad je tako crn fitilj ja ga odozgo polako izguram iz igle i kompletno spalim sa mrezicom ,a onda pincetom polako vratim unutra....nekad pomaže da gurnes milimetar na dolje kroz iglu....probaj ,eksperimentišu ionako je ugljesa

Poslednja izmena:

Back