KljucZaBravu
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Vidim;-)evo i mene kad sam pusila i otkako parim;-)
![]()
Ti paris po ceo dan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim;-)evo i mene kad sam pusila i otkako parim;-)
![]()

Retke su prilike kad ga ispustim iz ruku, eventualno dok spavam oće da mi ispadne 

a na pocetku cela ideja prelaska sa onih pravih smrdusica na ove elektronske je bila kao u finansijama,i kao zdravije je (sto medicina jos uvek nije potvrdila) a koliko vidim kad ste krenuli sa ovim novim porokom,samo lete pare i to ozbiljne cifre..

meni ove vaše mehanike liče na bljeskalicu za zaboravljanje iz filma Ljudi u crnom![]()
...danas na plazi prvi put videh da jos neko pari...i to cak tri momka...bas mi je drago zbog toga..siri se to siri..![]()
Dakle, 12.000 za 7 meseci parenja, naspram 600*30*7=126.000 dinara koje bih dao...da ne pričamo o tome da se nivo trošenja novca smajuje onog momenta kada počneš da praviš arome sam, motaš sam grejače... Da sam znao ono što znam sada, početak je mogao da me košta 4000 umesto 7000, sa boljom opremom, ali šta je tu je. I da onda svu opremu bacim u kantu i kupim sve ispočetka, opet mi se isplati.![]()
Opet Cvrle kalkulise naopako ...
ono sto si primetio u vezi opreme je tacno, ali mnogo vise nego sto ti se cini.
Naime, problem koriscenja tecnosti je tehnologija parilica.
Te zadovoljstvo nece trajati dugo.
To sto ces morati da nabavis novu igracku i nije problem - nego je problem sto je izbor neizbirljiv.

Pisac kaze da ces imati problem sa tehnologijom, jer ce funkcionisati sve slabije.Šta je pisac hteo da kaže?![]()
izgleda da cu ipak morati da potrosim odredjeni kes dok ne nadjem sta mi odgovora na duze staze (dok ne dobijem zelju da dalje isprobavam).

a na pocetku cela ideja prelaska sa onih pravih smrdusica na ove elektronske je bila kao u finansijama,i kao zdravije je (sto medicina jos uvek nije potvrdila) a koliko vidim kad ste krenuli sa ovim novim porokom,samo lete pare i to ozbiljne cifre..
Opet Cvrle kalkulise naopako ...
ono sto si primetio u vezi opreme je tacno, ali mnogo vise nego sto ti se cini.
Naime, problem koriscenja tecnosti je tehnologija parilica.
Te zadovoljstvo nece trajati dugo.
To sto ces morati da nabavis novu igracku i nije problem - nego je problem sto je izbor neizbirljiv.