Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
A tek miline kad sve to pobacaš i ujutru pevaš ko slavuj a i pod tušem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A tek miline kad sve to pobacaš i ujutru pevaš ko slavuj a i pod tušem
Pisac kaze da ces imati problem sa tehnologijom, jer ce funkcionisati sve slabije.
Preporucio bih ti ono sto koristim, to je mehanicka parilica,
ali se firma koja je pravi ugasila - ( ZATO OVDE NE MOZE BITI RECI O REKLAMI NEGO SAMO O EDUKACIJI ),
medjutim, pokusaj na netu da pratis informacije o slicnim napravama pravovremeno,
pa kada izgubis nerve sa onim sto sada koristis da znas sta ti je sledeci korak ...
inace, i kolega iz kancelarije je odlucio da proba sa elektronskim
mozete li da preporucite neke prodavnice gde imaju zadovoljavajuci broj tecnosti za degustaciju i sa potencijalno dovoljno punim baterijama i dovoljno cistim kliromizerima da se moze nagovestiti aroma?

..e pa svasta cu procitati
..moje misljenje je da treba prelomiti, bataliti skroz klasicne cigarete, i pariti, vise ili manje svejedno, ali bez toga
ne verujem da ima prestanaka i ostavljanja cigareta zauvek...
..sutra puna 3 meseca na ry4 9mg...bez i jednog dima i uzimanja cigarete u ruke...mnogo sam srecna i ponosna na sebe
zbog toga...

El, baš, mora pod tušem ?
Može li slavuj na suvo ?[/QUOTEkad bi samo znao da u tebi čuči operski pevač...ja skoro saznala da sam dobar alt

Evo Grofe za tebe jedna fina stalozena tackica koja se zove: cena.Aj' opet !
Ne moraš da se nakloniš,
samo se smiri i usredsredi na tekst.
Nije loše da fiksiraš jednu tačku na plafonu.....
Ili luster !

Stići ćemo i do mechova, polako. Za učenje šta je šta ne mogu da odvojom mnogo vremena, pa ide sporo a i mechovi su veći cenovni rang u startu.
Inače odličan video. Ovo je bila desetominutna obuka koju sam trebao.
Za tako nesto postoje pilule Tabex...e pa svasta cu procitati
..moje misljenje je da treba prelomiti, bataliti skroz klasicne cigarete, i pariti, vise ili manje svejedno, ali bez toga
ne verujem da ima prestanaka i ostavljanja cigareta zauvek...
Naravno da ces svasta procitati kada nas svakakvih ima.Sto kaže Afro "svašta ću procitati"7 mjeseci 2 arome od 11 mg bez analognih,na erollu ,mini cigari ne treba mi ništa jace,niti analogna
Sto kaže Afro "svašta ću procitati"7 mjeseci 2 arome od 11 mg bez analognih,na erollu ,mini cigari ne treba mi ništa jace,niti analogna
U Novom Sadu, TC Big, imaš inhaliku. Tamo probah Liqua Cuban, i zaljubio se u aromu trenutno. Imaš i u BG-u
Duvanske arome će ti dosaditi vremenom, jer će ti se čulo ukusa vremenom povratiti. Eto recimo, meni posle 60ml Joyetech Red Mix više ne prija. A kupio konj još jednu flašicu.
Imam custom made vanila mentol koji još zri, i fantastičan je, blag, nije napadan na čulo ukusa, mojoj ženi se bacaju pegle od njega tako da mi ne krade, gde ćeš bolje.
Čovek je u pravu 100%
Od parilice će se vremenom čula izoštriti, tako da je ostavljanje cigarete više moranje a manje izbor
Cigareta poprima odvratan i odbojan ukus, zato što para izvlači naslage katrana iz jezika i usta, i čisti receptore, kao paročistač, samo u ustima.
Svako ko je probao paralelno cigaru i parenje, to zna. Ti ne znaš pošto si naglo prelomila. Čik probaj testa radi, da povučeš dim od cigare, ako ne povratiš od ukusa, super si.
Jednostavno, nema šanse dugo da pušiš uz parenje. Što je zapravo genijalno. Uopšte sebe ne moraš da teraš da ostavljaš cigaru, već da se teraš da pariš.
Takođe, što više nikotina, to ćeš tehnički manje uvlačiti propilen glikola i glicerina u sebe. Ono zbog čega i pariš je SAMO nikotin i zavisnost od njega.
Tvoje telo će samo dozirati koliko je tebi nikotina potrebno, ali zašto uvlačiti u sebe i ono što ti ne treba?
Za tako nesto postoje pilule Tabex.
Ne staju ni punih 1.000 dinara, a delotvorne su.
Ako me iznervira i ovo sa parilicom, imam kupljene, samo ne bih ako ne moram.
...upravo to...Sto kaže Afro "svašta ću procitati"7 mjeseci 2 arome od 11 mg bez analognih,na erollu ,mini cigari ne treba mi ništa jace,niti analogna

Jos dva puta toliko pa cemo saznati i "sta je".Afro,CESTITKE ZA 3 MJESECA!!!!

Stigle mi nove cigarice:

Divna je,tanka,lagana...a koristi isti atomizer kao ecab,baterija 280,a evo mi drži cijeli dan,a možeš je pariti i dok je na punjacu...ima je i u Srbiji samo crna i bijela
Divna je,tanka,lagana...a koristi isti atomizer kao ecab,baterija 280,a evo mi drži cijeli dan,a možeš je pariti i dok je na punjacu...ima je i u Srbiji samo crna i bijela