Elektronska cigareta

...hvala Nina :)

...jedini nacin da tema funkiconise bez provokacija je da nas izvesni zaobidju ili da ih uredno prijavljujemo...ja drugi nacin stvarno ne vidim...

..inace danas zaboravih moju e-cig. u jednom restoranu, bili na veceri, raspricali se, ustanem i odem, setila se tek kad smo dosli kuci,
sva sreca zovnem restoran odmah, nasli, sacuvali...i evo je opet kod mene parim li parim :D

ja kad pisem na ovoj temi ne vredjam nikoga kao pojedinci sto rade..a ti afro ne mozes koliko vidim da shvatis da ova tema nije privatno vlasnistvo tvoje ili grofa pa da ne sme niko drugi da pise sem vas koji koristite el cigarete..jel shvatas to??ne mozes da mi kazes kao sto si sad rekla da zaobilazim ovu temu koja spada pod javnu kategoriju i u kojoj kao i u drugim kategorijama se razmenjuju razna misljenja i diskusije,sto ne znaci da treba da se vredjamo ako ti smeta moje misljenje i kad napisem da je suludo bacati 13000 din na el cigarete..ja ovde nisam prvi poceo da provociram vec je to grof uradio u njegovim komentarima tipa "volim da zajebavam one koji dolaze na temu a nisu pusaci" pa prozivke da je neko siptar itd..ja ovde nemam nameru da vredjam bilo koga od vas ali isto tako nemam nameru ni da prestanem da pisem po celom forumu gde vidim zanimljivu temu za raspravku i deljenje misljenja i iskustva..pozdrav

...nisam rekla da ne treba da pisete, ali ne vidim svrhu vaseg pisanja ako to sto ti pises nikog ne zanima...
...drugo nismo svi dali tolike pare za e.cig. niti je to u krajnjem slucaju tvoj problem, a ni moj realno..daje koliko ko ima...
...ja sam 6.7. puna dva meseca na e.cig., i na poziivnoj 0 sam...od tog dana sve mi je +....a dala sam mnogo manje para,
servisiram svoje grejace sama...i jedini rashod mi je bocica tecnosti...
..ne bih dala svoju e.cig., ni za sta..:zaljubljena:

...hvala Nina :)

...jedini nacin da tema funkiconise bez provokacija je da nas izvesni zaobidju ili da ih uredno prijavljujemo...ja drugi nacin stvarno ne vidim...

..inace danas zaboravih moju e-cig. u jednom restoranu, bili na veceri, raspricali se, ustanem i odem, setila se tek kad smo dosli kuci,
sva sreca zovnem restoran odmah, nasli, sacuvali...i evo je opet kod mene parim li parim :D

Kako to da ti se desi ?

bila je sa strane dok smo vecerale, platile i posle … kako ja parim kao da pusim pa to ne radim ulicom ili u taxiju, da je nema shvatila sam tek u kuci :( bas sam se iznervirala, ali dobro se sve zavrsilo

A, šta bih tek ja uradio ?
Još, onako, vruć od pre nekoliko dana.
I još neodgrcanih 12 + somića !
Ćuti, ne pitaj.....
Strava.

Poslednja izmena:
Da Vam se priključi još jedan paropušač (naparenko) :hahaha:
I tako ostavih pušenje za tri dana... evo danas 25 dan.

Otišao sad na fasttech.com sajt i izgubio se, modela ravno 1200 (bez preterivanja)... ovi naši nakupci prodaju iste sprave ravno 4x skuplje (ista cigara koja je ovde 3500, tamo je 850), tečnosti po 3x većoj ceni (100ml 13$, ovde 10ml 4.2$).., baterije 4x većoj ceni (1300mAh 7$ komad, kod nas 30$). Zamenske glave t2 cc 5 komada tri dolara BRE!, a kod naših 12... starter kit kod nas 42$ kod njih 11$, imaju 112 različitih starter kitova... :mrgreen:

Inače, svi ovi domaći kupuju upravo od njih na veliko, bez sito i tampon štampe, i onda štampaju i prodaju kao svoj brend, čisto da znate....sve to tata kinez pravio, tako da ona 'kinez naspram kvaliteta' nema veze sa informisanošću...

Naručio

2x 1300mAh baterije = $13.96
2x Replacement Coil Heads for T2 Clearomizer (5-Pack) 1.8 Ohm = $6.32
Dekang E-liquid for Electronic Cigarettes (100ml) = $13.13

$33.41 = 2,834

Ovde bi me koštalo

2x 1100 mAh = 5000 din
2x Coil 5-pack = 2000 din
Dekang 100ml = 3500 din

10500 din

Ušteda 7666 din...sada već parenje ima smisla...

Dakle start za dva komada, me je koštao 7 crvenih, a mogao je 2...:roll: Za 7 sam kod fasttecha mogao da izmišljam modove kakve sam hteo... x2

Ne znam koliko vi parite, ali meni baterija od 1100mAh traje dok ne isparim 6 ml tečnosti, iliti 2 ml dnevno...jačina 16mg nikotina, 3 dana je sasvim zadovoljavajuće, toliko mi ne traje ni baterija na mobilnom :mrgreen:
Rezervne baterije uzimam, nemam pojma zašto. jeftino pa daj kad već poručujem...

Inače, ova baterija od 3399 dinara (Vision Spinner II Style 1600mAh Variable Voltage Battery), u fasttechu kosta 1200 dinsa iliti 14$...t2 kliromizer, odnosno tank, 250 kinti...i zamenske glave 5 komada 200 kinti... Dakle, ceo komplet što oni prodaju za 5-6K, može se naručiti za 2K... a poštarina...đabe...

pogledajte sami http://www.fasttech.com/category/1411/electronic-cigarettes

Bem mu misha...evo gledam koliko iz mene pare izlazi, to je oblak da ne vidim monitor od njega...kome treba jače od toga? Pa toliki oblak ni cigare ne prave....:confused:
Da mi je neko pričao da ću posle 25 godina pušačkog staža da se skinem na jedan sa e-cigaretom...i to toliko da mi sada kada drugi puši u istoj prostoriji gde sam ja, smeta i to toliko da MORAM da izađem, rekao bih mu da nije normalan...

Ah da, da napomenem, da je moja prva 'žrtva' moja supruga, koja kasni za mnom 5 dana, i koja od prvog dana korišćenja nije zapalila cigaru :)

Poslednja izmena:
Rezervna baterija je pod obavezno, kod mene su još potrošni delovi grejači (T2 CC Coil Unit). I tečnosti naravno, nikada dosta. O svemu tome se misli unapred, bolje imati još jedan komplet sastavljen, nego prekidati pa se vraćati na cigaretu, ili davati ponovo puno novaca ovde.

Ovako lepo ko hrčak, malo po malo dovlačim, da budem siguran da imam jedan komplet koji ne može da me ostavi na pola puta. Jer ako zvizne baterija a ti nemaš rezervnu i nisi je na vreme jeftino nabavio...plaćaš zbog moranja svoje potrebe 3x više, a može da se desi da baš tada nemaš para...znajući Marfijev zakon, upravo to će se i desiti.

Recimo, za nas koji provodimo MNOGO vremena uz kompjutere, a i u kolima https://www.fasttech.com/products/0/10004592/1372202-variable-voltage-usb-passthrough
Dakle bez potrebe da se haba baterija, ili prestaje sa parenjem dok je baterija puni

...pokusala sam da otvorim ali ne ide, los mi je net....postoji li neka opcija kao recimo moja eCab cigareta? i koja joj je cena? meni ne trebaju te jake baterije
i sa ovim slabijim funkcionisem savrseno, jedna stoji u rezervi zlu ne trebalo...

9mKTy5N.png

Cena 23$, nešto manje od 2000 dinara, doduše, nema ga trenutno na lageru.

Ali ima recimo ovo chudovište sa 8ml tankom...http://www.fasttech.com/products/1411/10004493/1352103-kamry-x6-5-in-1-rechargeable-1300mah-variable

MO0MBN5.png

Poslednja izmena:
...ii dalje pola ne razumem kad krenete da pricate o tim delovima na engleskom:evil:
...ne bih ja nista tako veliko uzela, vrlo mi je vazno i kako cigareta izgleda...sta cu...
Meni izgled više nije nešto posebno važan... elem, moja prva elektronika bila je roza ego-C, i ja sam bila totalno tinejdžerski zaljubljena u nju :lol:

I sve je to bilo fino... ja sam parila, dry-burnovala atomizere, menjala ih za nove kada dotraju.. dok lagano nisam počela da je zaboravljam kod kuće, na poslu, u kafiću, i istovremeno počela u izvesnim kasnovečernjim alkoholnim situacijama da sanjarim dim cigarete. Vrhunac je bio kada sam pošteno i bez blama ukrala cigaretu iz tuđe kutije i popušila je kad sam stigla kući, onako u mraku, kao dete kada skrivećki stoji u špajzu i tamani čokoladu pre ručka :lol:

Uglavnom, shvatih ja da moja roya Ego-C, koliko god lepa bila, nije baš tip-top i da ima boljih, jačih i sa više mogućnosti.
Trenutno imam vision spinner bateriju i kanger protank mini, i to je to. Nikada se više ne bih vraćala na ego-C, niti bih menjala ovaj robustan kliromizer koji baš baš uvek daje isti ukus i debelu bateriju na kojoj mogu štelovati voltažu, za onaj plastični tank pun kondenzacije i atomizer sa kojim ukus i udar u grlo nisu uvek isti.

Izgled naspram performansa - 0:1

..pa meni ova moja eCab skroz zadovoljava sve potrebe...od kad sam je uzela ja dim ne povukoh...i bas sam mislila kako cu kad mi bude cerka dimila pred ocima
svakodnevno, medjutim nista...potpuno sam indiferentna, samo cesto menjam pepeljare i trckam da prospem one koje puni jer mi smtaju, a ranije nisu...
..kad sam prvi put isla da gledam e.cig, odbio me je izgled, jednostavno mi to cudo u ruci izgleda ogromno, inace imam relativno malu saku i bas mi to nekako
"kabasto" izgleda...mozda da nemam izbor ne bih pravila pitanje...

Back