jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
Henrijet,poslije koliko mjeseci
Parenja si pocela sanjati smrduse?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Je li to Grof još nije naučio kako se dry-burnuje ecig?![]()

:cvetokišni smajli koji otpuhuje kolutove pare sa ukusom višnje na svojoj novoj spinner-ici:Grofe, sramotno:cvetokišni smajli koji otpuhuje kolutove pare sa ukusom višnje na svojoj novoj spinner-ici:

Grofe, sramotno:cvetokišni smajli koji otpuhuje kolutove pare sa ukusom višnje na svojoj novoj spinner-ici:
Višnja je super!...xexexex..i meni je visnja skroz fina![]()

` tela sam malo da te začikavamI pored velike volje i nadljudskog truda, nisam siguran da sam razumeo šta si 'tela ka'sti !
, a u stvari da se pohvalim da imam novu ecig - baterija vision spinner 1300 mah, kliromizer protank mini 2, i višnja...... mljac!Višnja je super!
` tela sam malo da te začikavam, a u stvari da se pohvalim da imam novu ecig - baterija vision spinner 1300 mah, kliromizer protank mini 2, i višnja...... mljac!

Nisi mi objasnila šta to treba da naučim !?Višnja je super!
` tela sam malo da te začikavam, a u stvari da se pohvalim da imam novu ecig - baterija vision spinner 1300 mah, kliromizer protank mini 2, i višnja...... mljac!
Višnja je super!

Henrijet,poslije koliko mjeseci

Cestitam Grofe.
U zdravlju da paris.![]()
Neka je sa srećom nova oprema!!!bacaj smrduse odmah
Citam vas ali ne kapiram koje koristite?Umbrella ili neke druge?
Ja koristim Umbrellu ok su mi no ako ima bolje...sto da ne.
Pa drugari dajte da razmenimo informacije![]()
Hvala.
Pobacao sve.......!

Vazi a sada budi dobar pa mi napisi nesto ili daj link da pogledam .Hvalaaaa!!!!1Sa "umbelle" sam siš'o nakon 14 meseci.
Oni su živi kurtoni !
Danas dobio pojačan set od "Euliquida"-
I slavim uz domaću voćnu rakiju......
Bacaj ta gofna !
Afro:moja mama nosi kockicu za drzanje i na plazi,stavi ecab u nju,pa u torbu uspravno ...ne curi joj uopšte.
Za novog clana :moj favorit je firma Joyetech http://www.joyetech.com/
Afro:moja mama nosi kockicu za drzanje i na plazi,stavi ecab u nju,pa u torbu uspravno ...ne curi joj uopšte.
Za novog clana :moj favorit je firma Joyetech http://www.joyetech.com/