Elektronska cigareta

Višnja je super! :)

` tela sam malo da te začikavam :), a u stvari da se pohvalim da imam novu ecig - baterija vision spinner 1300 mah, kliromizer protank mini 2, i višnja...... mljac!

Aferim !
:ok:

- - - - - - - - - -

` tela sam malo da te začikavam :), a u stvari da se pohvalim da imam novu ecig - baterija vision spinner 1300 mah, kliromizer protank mini 2, i višnja...... mljac!
Nisi mi objasnila šta to treba da naučim !?

Poslednja izmena:

...bravo:D
...moja eCab ima jednu jedinu manu sto su joj baterije bas onako slabasne...ove prve koje sam dobila u paketu, vec polako popustaju, sva sreca pa sam kupila i ponela
dve rezervne inace bih siznula da mi prestanu sa radom, a meni se bas tad pusi...:mrgreen:
...nosim sve tri koje za sad koristim uvek sa sobom napunjene....onu jednu cuvam u rezervi...

Stiglo.
Pre sat vremena.
Maločas prob'o.....
E, to ja prava stvar !
Purlja k'o šarganska osmica.

I za divno čudo, ne bole zaušnjaci......
Sve "Umbrellino" sam pobacao u kantu za đubre.
Sa sve 4 baterije i 12 atomizera.
I Cigani imaju dušu, pa neka se malo raduju.

Poslednja izmena:
Hvala.
Pobacao sve.......!

...lepe zelje i od mene..:ok:
...i da naucis da cistis to "cudo" pa da te manje kosta izmedju ostalog:)

...ja to treba veceras da uradi, a mrzi me da se pomerim...al nema mi mrdanja, ako necu da mi propadne grejac, ada je realno dugo i trajao
a opet ako moze jos malo steta je to ne iskoristiti...

- - - - - - - - - -

...i da kazem, malo su me cudno gledali na plazi, sad vec navikli pa se ponasaju normalno..jedina muka je tu kad ne drzis cigaru u ruci
gde je staviti..na stolovima uglavnom klize pa hoce da padnu...malo bzvz, al dobro vremenom ce se valjda setiti da i mi postojimo..

Sa "umbelle" sam siš'o nakon 14 meseci.
Oni su živi kurtoni !
Danas dobio pojačan set od "Euliquida"-
I slavim uz domaću voćnu rakiju......
Bacaj ta gofna !
Vazi a sada budi dobar pa mi napisi nesto ili daj link da pogledam .Hvalaaaa!!!!1

- - - - - - - - - -

Afro:moja mama nosi kockicu za drzanje i na plazi,stavi ecab u nju,pa u torbu uspravno ...ne curi joj uopšte.
Za novog clana :moj favorit je firma Joyetech http://www.joyetech.com/

Ej hvala jav74 sada sam videla link.Ali to Umbrella ima u ponudi sada...nije mi jasno

Back