Elektronska cigareta

Affro, koju cigaretu imas ? Da li si radila dry burn ? Ja trenutno koristim e-feel ego t2 i grejac menjam na 2 nedelje, nekada cak i posle par dana jer u poslednje vreme ima dosta losih grejaca.

...eCab...od 6.5.-og koristim isti grejac....e sta tacno znaci dry burn, pojma nemam:rumenko:
...ja ga rasklopim, sagorim onu zicicu u grejacu, ocistim "fitilj", ssastavim i to je to..mozda je to taj tvoj dry burn,
al ja ne baratam engleskim tako da samnom o tome svemu mozes sam na srpskom posto za sve postoji nasa rec:ok:

E stvarno bi sve po spisku ovima iz Umbrelle .Kupila sam komlet grejaca i pocrkala tri za 10 dana,:evil:

Pa to upravo i govori u prilog tvrdnji koju sam izneo da se ovde prodaje kineska roba koja je 3-5x skuplja, i samo opaljen logo firme preko toga.

Mada, na kupindu možeš da kupiš kantal i fiber i da sama motaš grejače za 20 dnara po komadu a ne 200+..

Poslednja izmena:
I pre smo parili, ali smo se više družili, razmenjivali iskustva i razgovarali.
Sada, kao da je svega toga nestalo ?

To me podseća na čekaonicu železničke stanice.
Sedimo, pričamo.....
A, onda se svako od nas popne na svoj voz...

I otputuje tamo gde treba da otputuje.

..pa dobro sad, bas nismo svakodnevno caskali ako ja nisam dosadjivala sa pitanjima:lol
...sad vreme godisnjih odmora pa mozda je to u pitanju,ne bih znala...

- - - - - - - - - -

..inace da kazem da mi je 3x do sad pala cigara sa stola na plocice i pretekla:heart::super:

Grofe svi smo tu,samo se nema vremena,radi se...ja sam napunila 6 mj parllackog staza i razmišljam o novim zenskim modelima(u velikom sam plusu po brojacu para
ehy7y5aq.jpg
zydu5u7y.jpg

Poslednja izmena:
..pa da i ja rotiram ove tri...
..neee...ova koju sam kupila od kad sam dosla je evo pri kraju...i bas sam nesto razmisljala kako mi je oslabio ukus..da li zbog baterije ili
sam se navikla ne znam...mozda da uzmem 11mg...ry4 i dalje...vrlo retko ona visnjica...

Meni Višnjica služi da malo zasladi kapucino kAo kad kafu zasladis;-)ja sam bila skroz oborila nikotin i normalno pivecala potrosnju.tako da mi je 11 mg optimum i razmišljam da jos dugo uzivam u parenju.ukus slabi i kod slabe baterije i kad se dugo koristi jedna ista aroma.jezik otupi,zato ja uvijek dvije kombinujem
Nemoj ti rotirati tebi je jača baterija 360 a meni samo 90.kad crkne,uzmeš novu

Poslednja izmena:
Meni Višnjica služi da malo zasladi kapucino kAo kad kafu zasladis;-)ja sam bila skroz oborila nikotin i normalno pivecala potrosnju.tako da mi je 11 mg optimum i razmišljam da jos dugo uzivam u parenju.ukus slabi i kod slabe baterije i kad se dugo koristi jedna ista aroma.jezik otupi,zato ja uvijek dvije kombinujem

...ja sam na 9 od pocetka...i nesto mi je to postalo slabo bas...
...ni ne razmisljam o prestajanju...nije mi to ni bio cilj, vec da "pusim" zdravije i da mi vise ostane u dzepu...:)

Back