- Poruka
- 399.685
Tema otkljucana, Molim da nastavite dalje bez provokacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...hvala Nina
...jedini nacin da tema funkiconise bez provokacija je da nas izvesni zaobidju ili da ih uredno prijavljujemo...ja drugi nacin stvarno ne vidim...
..inace danas zaboravih moju e-cig. u jednom restoranu, bili na veceri, raspricali se, ustanem i odem, setila se tek kad smo dosli kuci,
sva sreca zovnem restoran odmah, nasli, sacuvali...i evo je opet kod mene parim li parim![]()
Kako to da ti se desi ?
bas sam se iznervirala, ali dobro se sve zavrsilobila je sa strane dok smo vecerale, platile i posle … kako ja parim kao da pusim pa to ne radim ulicom ili u taxiju, da je nema shvatila sam tek u kucibas sam se iznervirala, ali dobro se sve zavrsilo
A, šta bih tek ja uradio ?
Još, onako, vruć od pre nekoliko dana.
I još neodgrcanih 12 + somića !
Ćuti, ne pitaj.....
Strava.

Meni izgled više nije nešto posebno važan... elem, moja prva elektronika bila je roza ego-C, i ja sam bila totalno tinejdžerski zaljubljena u nju...ii dalje pola ne razumem kad krenete da pricate o tim delovima na engleskom
...ne bih ja nista tako veliko uzela, vrlo mi je vazno i kako cigareta izgleda...sta cu...

Ja sam navikla da je drzim nekako damski...jedino mi je problem kada na sastanku kolega pomisli da je hemijska olovka pa krene da pise sa njom
![]()
Di ti se školov'o kolega ?
Ima zulu manire !
Cuj ima diplomu ali moze biti da je zulu poreklo jace.