Elektronska cigareta

Umbrella je generalni distributer firme joyetech...jedno je kupiti marku Umbrella a sasvim drugo marku Joyetech

Ok sada sam pogledala malo detaljnije to je to sto je Grof kupio.Nije mala cifra ali su bolje u to ne sumnjam.Bas sam nesto gledala njihov sajt koji pratim zbog akcija i popusta a i narucujem kada mi nesto treba i videla taj novi model ali nisam se bas zainteresovala.Pogledacu ja to malo bolje i otici tamo da vidim o cemu se radi.

..blue bird, ne nasedaj na grofovo brecanje, to mu je manir ponekad.. :)
..on je kupio paket koji mu garantuje bar godinu dana "sipaj i vozi" filozofije,
ne mora sve to odjednom..
..ako propratish preporuke skydancer date njemu, svega nekoliko strana unazad, videcesh da je
osnovni komplet negde oko polovine te cene, ali grof voli rezervne delove, to je tik koji ima od korishcenja umbrele..

..grofe - chestitam i da uzivash bez ijedne brige do daljnjeg.. :klap:

Sa "umbelle" sam siš'o nakon 14 meseci.
Oni su živi kurtoni !
Danas dobio pojačan set od "Euliquida"-
I slavim uz domaću voćnu rakiju......
Bacaj ta gofna !

ne marim prelaziti na nove e.cig, al` bas se radujem sto si ambrelu batalio. mamiparici su samo tako. ko zna da sam naletela na nesto kvalitetnije, mozda bih jos parila :zcepanje:
al` ipak, tesko da bi ih ikome preporucila. preterase sa kvarovima i servisima !

..on je kupio paket koji mu garantuje bar godinu dana "sipaj i vozi" filozofije,
..ako propratish preporuke skydancer date njemu, svega nekoliko strana unazad, videcesh da je
osnovni komplet negde oko polovine te cene, ali grof voli rezervne delove, to je tik koji ima od korishcenja umbrele..

Opusteno draga umem ja da vozim bez nervoze :D.....ne pada mi na pamet da dajem 13000,samo sam pitala informativno.Boli me stikla za bilo cije manire :manikir:
BTW ja vec godinu dana koristim jeftiniji paket i sasvim sam zadovoljna.

Poslednja izmena:

Blagodarim......:hvala:

Za ovo mi je jasno.
To se menja i toga ću kupiti 2 seta x 5 kom.
Ali, pitam te za atomizer.
Možda valja imati još jedan u rezervi !?

Oće li me zadovolji za sve 12 soma, šta misliš.
Imam namere ove :
- 2 baterije od 1.600 mAh,
- 2 atomizera,
- 10 grejača,
- punjač,
- ogrlica.

Sve ukupno, od kada si krenuo da pusis strujnu pa do danas, koliko si pukao kesa, 100 000, 200 000?

Opusteno draga umem ja da vozim bez nervoze :D.....ne pada mi na pamet da dajem 13000,samo sam pitala informativno.Boli me stikla za bilo cije manire :manikir:
BTW ja vec godinu dana koristim jeftiniji paket i sasvim sam zadovoljna.

Pa, ako si zadovoljna šta te opredeljuje za učešće u polemisanju ?

Ja, da sam bio zadovoljan prethodnom firmom, ne bih usmeravao tok diskusije u tom pravcu.
Želeo sam informaciju i savet da ne bih ponovo promašio.
Nisam u prilici da često investiram u sopstvene promašaje !
Ljudi mi rekli i - gotova stvar !

Pa, ako si zadovoljna šta te opredeljuje za učešće u polemisanju ?

Ja, da sam bio zadovoljan prethodnom firmom, ne bih usmeravao tok diskusije u tom pravcu.
Želeo sam informaciju i savet da ne bih ponovo promašio.
Nisam u prilici da često investiram u sopstvene promašaje !
Ljudi mi rekli i - gotova stvar !
Grofe ovde smo da razmenimo iskustva i informisemo se.Normalno je da me zanima sve bez obzira sto koristim model koji je jeftiniji,Novi proizvodi tek ulaze na nase trziste..

Dobro je da je tako pa svako ce izbrati prema svojim potrebama i mogucnostima.Npr, ja sama servisiram svoj atomizer odavno.tako da sam eliminisala te troskove i vec dugo kupujem samo tecnosti....i da menjala sam bateriju koja je dovoljno dugo trajala.Ispravka imam uvek dve.
Pozdravljam tvoj izbor ,zadovoljan si i to je najvaznije,

evo klipa koji je mene naucio kako da se sama pobrinem o ciscenju.Verujem da vecina to zna ali mozda ce nekome i posluziti,

oranz,nisu oni u svetu nepusenja,oni su i dalje pusaci ali drugih i skupljih i mozda cak i opasnijih cigareta..jer medicina nije dala zeleno svetlo za pusenje koje kakvih aromaticnih ulja niti je rekla nigde zvanicno da je pusenje el cigareta zdravije od ovih drugih otrova..jos su oni slabici koji se ne mogu odupreti pusackom porivu..

oranz,nisu oni u svetu nepusenja,oni su i dalje pusaci ali drugih i skupljih i mozda cak i opasnijih cigareta..jer medicina nije dala zeleno svetlo za pusenje koje kakvih aromaticnih ulja niti je rekla nigde zvanicno da je pusenje el cigareta zdravije od ovih drugih otrova..jos su oni slabici koji se ne mogu odupreti pusackom porivu..

Polovično tačno.
Svakako, suštinski deo, ovo oko pušačkog proliva !

Polovično tačno.
Svakako, suštinski deo, ovo oko pušačkog proliva !

ne bih rekao da je bas polovicno tacno..potrebno je priznati sebi neke stvari..secam se dok sam bio pusacki nesretnik razna opravdanja sam nalazio zasto pusim,ali ni jedno nije bilo dovoljno dobro i pravo opravdanje da bi potvrdio pravu istinu..i uvek sam podsvesno odlagao prestanak pusenja sve dok nisam popizdeo koliko trosim novca na cigare a na necemu drugom oskudevam..vidim dao si 13000 din za opremu na kojoj ces i dalje nastaviti trovati sebe,a pomisli sta bi kupio za 13000 din??na primer nov tepih za dnevnu sobu (sad mi palo na pamet)..ili da zamenis nesto po kuci od tehnike,mobilni telefon...svaki pusac ce prvo razmisljati hoce li imati para za cigarete pa posle za nesto drugo ako ostane...

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo je uvodni post, sto znaci da tema nije o nacionalizmu ni bilo cemu drugom..
vec o elektronskoj cigareti, kako jednoj od mogucnosti da se ostavi pusenje cigareta.

Može li elektronska
cigareta pomoći da se ostavi pušenje ?
Da li je sposobna da zameni pravu
i spasi strasnom pušaču ono malo zdravlja što je preostalo ?
Ima li neko iskustva sa tim ?
Pomaže li ?
Da ne bacam uludo pare !
Kako se iščupati iz kandži duvanskog dima......!?

Back