Elektronska cigareta

Ovde ti ne treba ni pinceta ni upaljac.

Operes tank toplom vodom i osusis. Pre toga odsrafis glavu, operes, osusis, zasrafis, vratis na bateriju i nekoliko puta pritisne on "na prazno", da sagori taj film koji se napravio. Posle odredjenog vremena, kad "cug" oslabi, odrafis glavu i zamenis je novom..

Poslednja izmena:
Kanger T2(CC) zamenske glave 5 kom (999.00 din)

galve_cc_dugi_fitilj2-500x500.jpg

Za ovo mi je jasno.
To se menja i toga ću kupiti 2 seta x 5 kom.
Ali, pitam te za atomizer.
Možda valja imati još jedan u rezervi !?

Oće li me zadovolji za sve 12 soma, šta misliš.
Imam namere ove :
- 2 baterije od 1.600 mAh,
- 2 atomizera,
- 10 grejača,
- punjač,
- ogrlica.

Najbolje 100 da kupis, nauci da cistis bre nije nuklearna fizika :rtfm:
I puno je to love bre. Ne razumem vas sa tim baterijama,imam dva prcvoljka od 320 a parim ceo dan..menjam non stop u krug sto jes jes, al parim bez prestanka. Samo se pitam na glas, kakva je razlika u osecaju sa jacim baterijama, jel vise pare?
No, pusti mene, srecno i, ne odugovlaci ako imas novca, u svakom slucaju nadam se da ces sa novim kompletom biti srecan i miran dugo.

Najbolje 100 da kupis, nauci da cistis bre nije nuklearna fizika :rtfm:
I puno je to love bre. Ne razumem vas sa tim baterijama,imam dva prcvoljka od 320 a parim ceo dan..menjam non stop u krug sto jes jes, al parim bez prestanka. Samo se pitam na glas, kakva je razlika u osecaju sa jacim baterijama, jel vise pare?
No, pusti mene, srecno i, ne odugovlaci ako imas novca, u svakom slucaju nadam se da ces sa novim kompletom biti srecan i miran dugo.

Novca na bacanje nemam, razume se.
Ali, bez dima ne mogu.....
Stisnem se na nekoj strani da kupim nešto kvalitetno,
a vremenom će da se isplati.
Jača baterija, verovatno, daje istu količinu pare kao i tvoja od 320 mAh,
ali duže traje.
Zbog toga insistiram na bateriji sa "jačom" amperažom.

Poslednja izmena:
12.270 RSD sve po gornjem spisku.
Naručio kod prod. u Gandijevoj (Biljana).
Gde bila mogućnost izbora (za atomizer, punjač...) odlučio sam se za skuplju varijantu.
Trenutno nemaju bateriju 1.600 mAh, a ja ne želim drugu, dobiće do kraja nedelje.
Ostaje dogovor da mi se javi i šalje brzom poštom !
Eto, reših i to.....

Poslednja izmena:
..sky - promena voltaze omogucava da se - kako baterija slabi tj prazni se - dobije isti efekat kao da je puna..?
..ili nisam dobro razumela..?

Ne, promena voltaze utice na kolicinu pare. Nizi otpor grejaca + jaca volataza = jaca para

Postoje i baterije gde ne mozes sam da regulises voltazu, vec ona opada sa praznjenjem baterije.

Grofe, nadam se da ces biti zadovoljan. Nisam znala da postoji prodavnica u Nehruovoj.

A Grofe, prosto:D, onako slucajno jednog dana neplanski totalno....bio vikend, plasilo me samo kad odem na posao( jos je bilo dozvoljeno psenje, jelte), malo glupav osecaj, kao radis, radis, pa bi nesto ono, da zapalis..imala sam osecaj kao da nemam ruke do laktova:D..tako par dana..i eto..
Malo volje..jacanje karaktera...
Bacis se na sport, kretanje...setnja teretana...
Sve je u mozgu, ali sve!
Da, znaš da si u pravu !
Sve je u mozgu !
Ja da sam imao mozga nikada ne bih zapalio prvu cigaretu.......

Back