Milan.E
Iskusan
- Poruka
- 6.409
Ma nije mi o glavu,... nego me interesuje kako izgleda.Želim ti da uspeš u eksperimentu, ...
Sinoc sam napravio dve tecnosti. Bublegum i Cappuccino.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije mi o glavu,... nego me interesuje kako izgleda.Želim ti da uspeš u eksperimentu, ...
Umalo da pomislim da je ova tema za razgovaranje mene sa sobom.Od čega si napravio taj grejač od 0.1 oma? Nadam se da nije nikl.
To ce verovatno Shaka objasniti, ne znam sta je "pt 2" ali znam da sam se zasitio Protank II atomizera.Ja sam narucila aerotank mega...za provari...smorio me pt 2...
Rec je o mojoj gresci u pisanju, u stvari pokazuje 1.01, pa mi je to "0.1" bila "jedinicna sredina"@Milane, taj grejač je otpora 1om, a ne 0.1omZato mi je bilo i čudno, ...
Samo kad' sam se resio curenja!Svidja mi se sto lijepo ide uz provari i sto koristi grijace koje volim...probacu single coil sa obrnutom gumicom,valjda nece da curi![]()
Da li bi pojasnila sta znaci "negde sam izmedju"?Negde sam između el. cigarete i ostavljanja analognih.
Nisam koristio bas to, ali mene takve, sto bi Shaka rekao pristojne, stvari nisu uspele zadovoljiti ni po resenjima tankova ni po kapacitetima baterija.Koristim Kanger Tech T3S. ... Koristila sam je mesec dana pa odustala. ...
Protank mini 2 za pocetnike je zakon
Potpuno odsustvo nikotina stvara utisak kao da je tecnost bez arome,@Milan: kako je prošao eksperiment sa tečnostima bez nikotina?
Nisam nista menjala. Znaci treba da zamenim grejac, baterija je, mislim 1300 mAH. A mozda da kupim novu istog proizvodjaca.
Potpuno odsustvo nikotina stvara utisak kao da je tecnost bez arome,
otprilike ko u onom vicu: "... skakavac bez nogu ne cuje"!
Trenutno sam na 5 mg sto je ipak rapidan pad. Malo cu se odmoriti pa cu razmisliti ima li neki trik za ukus.
(Mene to muci i sa cajem. Hteo bih da izbacim secer da mi se caj ne lepi za usne a ne znam kako da nadomestim gubitak ukusa, mada koristim vocne cajeve.)
Juce sam pouvlacio vatu u 5 glava,
ali jos nisam probao koliko je bilo uspesno. ... Imam tremu!![]()
Imam dve baterije snage po 1600 mAh !
Kupljene pre godinu i papreno plaćene, svaka skoro četiri hiljade din.
Ne drže više struju....
Napunim do kraja, nakon pola sata se isprazne.
Zvao sam prodavnicu, kažu, mogu se servisirati,,,,
Sreća, kako bi ponovo iskeširao tolike pare.
Rekoše mi da je sevisiranje oko 400 din.
Pod hitno treba da nosim, jer se lagano vraćam klasničnim cigaretama,
koje pronalazim po fijokama !
Jebeno, rođaće....
Imam dve baterije snage po 1600 mAh !
Kupljene pre godinu i papreno plaćene, svaka skoro četiri hiljade din.
Ne drže više struju....
Napunim do kraja, nakon pola sata se isprazne.
Zvao sam prodavnicu, kažu, mogu se servisirati,,,,
Sreća, kako bi ponovo iskeširao tolike pare.
Rekoše mi da je sevisiranje oko 400 din.
Pod hitno treba da nosim, jer se lagano vraćam klasničnim cigaretama,
koje pronalazim po fijokama !
Jebeno, rođaće....