Elektronska cigareta

a ti si od onih zagovornika da je pusenje zdravo pa makar svi umirali od njega...ti verovatno imas problem sa necim..i nikada neces potvrditi da je zid beo kad je crn,jel tako??Naravno da je borba duvanske idustrije ali svakako nije dobro unositi koje kakva isparavanja i sagorevanja u pluca i primoravati bliznje koji to ne zele da udisu jer si ti namcorast pa ih prisiljavas na to..I naravno da jedva cekam da zabrane pusenje el cigareta kao i onih smrdusa na svim javnim mestima koja postoje..Niko nije duzan da udise ono sto i ti.Ne mislim konkretno sad na tebe vec na sve koji puse ove ili one cigarete,travu ili krek,bilo sta..ako zelis da se trujes onda se truj ali daleko od ljudi koji zele da udahnu koliko toliko cist vazduh..
Toliko nemas pojma a pises ...lecis se valjda .Elektronska cigareta NE PROIZVODI DIM..A vazduh ti je cist ko mutna bara ...

a ti si od onih zagovornika da je pusenje zdravo pa makar svi umirali od njega...ti verovatno imas problem sa necim..i nikada neces potvrditi da je zid beo kad je crn,jel tako??Naravno da je borba duvanske idustrije ali svakako nije dobro unositi koje kakva isparavanja i sagorevanja u pluca i primoravati bliznje koji to ne zele da udisu jer si ti namcorast pa ih prisiljavas na to..I naravno da jedva cekam da zabrane pusenje el cigareta kao i onih smrdusa na svim javnim mestima koja postoje..Niko nije duzan da udise ono sto i ti.Ne mislim konkretno sad na tebe vec na sve koji puse ove ili one cigarete,travu ili krek,bilo sta..ako zelis da se trujes onda se truj ali daleko od ljudi koji zele da udahnu koliko toliko cist vazduh..

Jel voziš ti auto?

Toliko nemas pojma a pises ...lecis se valjda .Elektronska cigareta NE PROIZVODI DIM..A vazduh ti je cist ko mutna bara ...

Mozda bi trebalo ti da se lecis,sta mislis??Kazes meni da se ja lecim a ko zna koja muka tebe pritiska...U el cigareti postoji grejac koji svojim zagrevanjem zagreva ulje u kojem ima nikotina i ko zna cega jos,tako dolazi do reakcije da se pravi DIM koji simulira dim od prave cigarete..Druga je stvar sto ste vi interno nazvali da je to para...Zna se sta je para,imas definiciju u skolskim udzbenicima,kako para od vode nastaje...Koliko vidim para od vode u ovom slucaju nije u el cigareti..Takodje sam rekao da svaki ne pusac treba udisati koliko toliko cist vazduh,ne trebaju mu dodatni zagadjivaci od samozivih pusaca sto proizvode...Nedavno mi drug dosao sa el cigaretom i uz kafu kao pusi,pokusava da ostavi cigarete..Kad je izduvao ono iz usta i pluca,ne da smrdi,nego kao da je progutao neku plastiku...I sad vi hocete mene da ubedite da to vase pusenje el cigareta ne smrdi???Ma daj molim vas...Vi ste u gadnom tripu da je ovo sto pusite dobro i da ste dostigli vrhunac zivotnog otkrica,jer ne pusite smrdusice vec pusite elektricne cigarete koje mirisu na ljubicice i odisu zdravljem i imunitetom...Ovde pojedinci vec su sad izgubili culo ukusa od pusenja i uvlacenja koje cega,sprzili su jezik,pa otvaraju zasebne teme da provere da ne lude,i dal ima jos nekog kome se isto dogodilo jer ne osecaju koje je jacine ono sto je stavio u usta...Pronacice se oni sami...haha..Sine budi musko i ostavi uvlacenje bilo cega u pluca..Najlakse je odati se porocima radi svojih slabosti...Aj nek se jave sad oni koji su u senci i ne dolaze do izrazaja da se malo prepiru sa mnom da bi se videlo da postoje...:hahaha:

Mozda bi trebalo ti da se lecis,sta mislis??Kazes meni da se ja lecim a ko zna koja muka tebe pritiska...U el cigareti postoji grejac koji svojim zagrevanjem zagreva ulje u kojem ima nikotina i ko zna cega jos,tako dolazi do reakcije da se pravi DIM koji simulira dim od prave cigarete..Druga je stvar sto ste vi interno nazvali da je to para...Zna se sta je para,imas definiciju u skolskim udzbenicima,kako para od vode nastaje...Koliko vidim para od vode u ovom slucaju nije u el cigareti..Takodje sam rekao da svaki ne pusac treba udisati koliko toliko cist vazduh,ne trebaju mu dodatni zagadjivaci od samozivih pusaca sto proizvode...Nedavno mi drug dosao sa el cigaretom i uz kafu kao pusi,pokusava da ostavi cigarete..Kad je izduvao ono iz usta i pluca,ne da smrdi,nego kao da je progutao neku plastiku...I sad vi hocete mene da ubedite da to vase pusenje el cigareta ne smrdi???Ma daj molim vas...Vi ste u gadnom tripu da je ovo sto pusite dobro i da ste dostigli vrhunac zivotnog otkrica,jer ne pusite smrdusice vec pusite elektricne cigarete koje mirisu na ljubicice i odisu zdravljem i imunitetom...Ovde pojedinci vec su sad izgubili culo ukusa od pusenja i uvlacenja koje cega,sprzili su jezik,pa otvaraju zasebne teme da provere da ne lude,i dal ima jos nekog kome se isto dogodilo jer ne osecaju koje je jacine ono sto je stavio u usta...Pronacice se oni sami...haha..Sine budi musko i ostavi uvlacenje bilo cega u pluca..Najlakse je odati se porocima radi svojih slabosti...Aj nek se jave sad oni koji su u senci i ne dolaze do izrazaja da se malo prepiru sa mnom da bi se videlo da postoje...:hahaha:

Jel voziš ti auto?

To su uglavnom sve preprodavci kineske robe, slobodno idi na Fasttech.com i tamo izaberi nešto po svojoj meri. (ako zaista nećeš da bacaš pare)

Recimo Vision Spinner 2 baterija i protank mini 3 ili aerotank v2 (klikni na imena, to su ti linkovi ka proizvodima)

nIv6To1.png

Takođe, može i ovo Ego C Twist baterija sa protank 3 klirom, ne zaboravi da naručiš punjač

dO0zlks.png

U slučaju da želiš nešto naprednije, Vamo V5 je odličan izbor. Nijansu je skuplji ali je i tako skuplji u rangu najjeftinijih govanaca koje preprodavci prodaju. Uz to kupiš baterije koje puniš posebno na punjaču.

Poslednja izmena:
Pa rekao si 'da ne baciš pare', pretpostavljam da je to bilo ključno. A bacanje para upravo znači kupovati kinesku robu od preprodavaca. Pazi, ako ti nije problem da iskašlješ 100 evra...reci :mrgreen:

Uglavnom sam ti preporučio ono što ja lično koristim i što nudi par finih opcija kojima možeš upravljati u zavisnosti od ličnog opredeljenja, raspoloženja, potrebe. Možeš cepnuti jaču voltažu i dobiti više pare, ili staviti dual coil umesto single coil.
Dakle, postoje opcije, nisi zakucan sa jednim suženim aparatom, sa kojim ne možeš eksperimentisati apsolutno ništa, i dovesti sebe u položaj da kažeš da ti ecigara ne odgovara, a da nisi video ni šta sve može.

Poslednja izmena:
Naravno da zelim najbolje [emoji2] ali sam trenutno u mogucnosti da se "otvorim" do nekih 70-80€. Ako nisam dosadan koliko se od prilike čeka na isporuku sa Fasttech-a pošto su pljuge ovde 6€ pa mi znači i rok isporuke, a plaši me i nabavka potrošnih delova i čekanje na iste kad nesto "crkne".
Daću nekome ko malo bolje stoji sa Nemačkim da pogleda na netu ima li nešto od predloženi stvari ovde da se nabavi
Hvala puno na savetima i odgovorima

Od delova koji češće riknjavaju su grejači, menjaš otprilike jedan na 20-40 dana, u zavisnosti od korišćenja. Na fasttechu, 5 komada je oko 5 dolara.
Baterije malo teže riknjavaju ali je dobro imati jednu u rezervi dok jedna stoji na punjaču.
Ja u Srbiji čekam tačno 2 nedelje od momenta poručivanja, ako ideš sa besplatnom poštom. 2 nedelje za 5x jeftiniju robu, po meni sasvim korektno.

Recimo da je ovo najbolje a pritom najjeftinije što sam našao na ta dva sajta, a da vredi uzeti.

http://www.e-zigarette-onlineshop.d...-eZigaretten/Innokin-itaste-MVP-Set-Blau.html
Naravno tank iliti deo u koji stavljaš tečnost a dobijaš uz tu bateriju, možeš zaboraviti na neko uživanje (imam jedan kući, taj CE4, najobičnije trošenje materijala nizašta) ,preporučujem da ih zameniš ovim:

http://www.e-zigarette-onlineshop.d...und-Cartomizer/KangerTech-ProTank-3-Mini.html

I obavezno jedno 5 grejača uz njega.

Ako ti je odbojna četvrtasta baterija, jeddino što sam još našao jeste ovo http://www.e-zigarette-onlineshop.d...arette-Starterset-LavaTube/Lava-Tube-Set.html

U kombinaciji sa ovim tankom

http://www.e-zigarette-onlineshop.d...und-Cartomizer/KangerTech-ProTank-3-Grau.html

Poslednja izmena:
To pitanje treba postaviti onome koji je prvi spomenuo lepak na ovoj temi..
Ja sam tek jednim postom pokušao da objasnim razliku između dva nekad popularna lepka !

...pa taj neko je valjda video napisano, i bice da ga je mrzelo da objasnjava...mada mene iskreno ni ne zanima mnogo...
...jes da sam zaboravila na taj lepak za papir, al to ne znaci bas da se ubih od zelje da saznam kakve veze ima sa e.cigarom...
...meni jos malo pa 4 meseca bez anaglognih i mnogo sam srecna sto si otvorio ovu temu,i sto sam dosla na nju i sto
se eto desilo da vas poslusam i pokusam jer je pokuaj uspeo :D

...i da kazem, licno me ne nerviraju ovi sto smaraju protiv, ni ne citam ih dalje od prvog reda...al me zanima kako njima nije
dosadno da dave stalno kao da je njihov zivot i njihov novcanik u pitanju, a ne nas...trace svoje vreme, pa ako im istog nije
zao, neka ga trace i dalje...

To pitanje treba postaviti onome koji je prvi spomenuo lepak na ovoj temi..
Ja sam tek jednim postom pokušao da objasnim razliku između dva nekad popularna lepka !

hajd da pojasnim nedoumice...propustili ste inicijalne postove u kojima je cvrle pomenuo karbofix a ja se slozio sa tim opisom...hehe..kako sve vise citam opise tecnosti po raznim forumima, vajperi bi bili odlicni fejk degustatori vina ;)
karbofiks je aroma koju smo i crvle ja osetili kada smo otvoili bocicu JTovog RY4 i povukli...ta karbofix aroma se vremenom smanjila (valjda je tecnot "sazrela" ili sta vec) kod mene, dok je crvle izjavio da je isprobavao i da aroma zavisi od klira i napona baterije.
licno, ne bih se bunio aromi oho lepka ili sintelana/tigra ;)

Poslednja izmena:
...pa taj neko je valjda video napisano, i bice da ga je mrzelo da objasnjava...mada mene iskreno ni ne zanima mnogo...
...jes da sam zaboravila na taj lepak za papir, al to ne znaci bas da se ubih od zelje da saznam kakve veze ima sa e.cigarom...
...meni jos malo pa 4 meseca bez anaglognih i mnogo sam srecna sto si otvorio ovu temu,i sto sam dosla na nju i sto
se eto desilo da vas poslusam i pokusam jer je pokuaj uspeo :D

...i da kazem, licno me ne nerviraju ovi sto smaraju protiv, ni ne citam ih dalje od prvog reda...al me zanima kako njima nije
dosadno da dave stalno kao da je njihov zivot i njihov novcanik u pitanju, a ne nas...trace svoje vreme, pa ako im istog nije
zao, neka ga trace i dalje...

To ti je ista percepcija kao kod ovih manijaka što smišljaju net viruse,
trojance i druga štetočinska sranja, pa gurnu na internet.
Kakvo li im je to morbidno zadovoljstvo da nekome, neznano kome,
naprave štete i kvarove na kompjuterima.
Tako i ovi klokani - seredenjaju ne bi li nepoznatim ljudima ogadili tračak Sunca nakon godina
sistematskog samouništenja.....
Dok je takvih biće posla za sve "Laze" ovoga sveta....

To ti je ista percepcija kao kod ovih manijaka što smišljaju net viruse,
trojance i druga štetočinska sranja, pa gurnu na internet.
Kakvo li im je to morbidno zadovoljstvo da nekome, neznano kome,
naprave štete i kvarove na kompjuterima.
Tako i ovi klokani - seredenjaju ne bi li nepoznatim ljudima ogadili tračak Sunca nakon godina
sistematskog samouništenja.....
Dok je takvih biće posla za sve "Laze" ovoga sveta....

..ma znas koliko me oni zanimaju u zivotu mom:roll:
..ne trosim vreme cak ni na citanje onoga sto napisu, a mogu da tupe do prekosutra, isto kao sto su nepusaci nekad
mogli da mi tupe protiv analognih, ni slusala nisam....radim ono sto ja hocu i kako se meni svidja, ovo je samo moj zivot...

Back