Elektronska cigareta

FA ima Ummbrella i ja uvek uzmem 6 od 10 ml kosta me 350 din bocica i traje dugo kucna dostava ...e sada ko nije u BG ne znam.

Nije tačno.
Nema za 350.
Ja se snabdevam kod njih.
Pojedinačno, boćica od 10 ml košta 450 dinara.
S obzirom da je tečnost na stalnoj akciji, platiš 5, dobiješ 6,
to platiš 2.250 din.
Kad sve podeliš sa 6 koje si dobio, bočica od 10 ml košta 375 din.

Ako već govorimo o troškovima i izdacima, budimo precizni !

Evo ulazim u četvrti dan sa klon baterijama, ispadoše bolje od originala koji izguraju puna dva dana...sad mi original stoji na polici kao rezerva....

Pa, valjda trajanje baterije zavisi i od toga koliko često posežeš za njom.
Hvataj je 2 x dnevno na po 15 min. parenja, služiće i celu nedelju !
Ja je ne ispuštam iz ruku 2/3 dana.
I prilično sam zadovoljan sa nešto duže od 2 dana....!
Puna kapa !

pa dobro, sigurno je zdravija mesavina pare i nikotina, nego onaj dim. meni to nekako bzv, ja sam pusio 15g. i sad ne pusim po 10ak meseci, onda dok sam na odmoru, opustim se i krenem pusim, nekih mesec-dva, pa opet prekinem :mrgreen:

nikotinska zavisnost prodje posle 10ak dana, posle je sve stvar navike a nju resavam lizalicama. napravim pauzu, isisam i idemo dalje :D mada ova elektronska ne zvuci lose

Pa, valjda trajanje baterije zavisi i od toga koliko često posežeš za njom.
Hvataj je 2 x dnevno na po 15 min. parenja, služiće i celu nedelju !
Ja je ne ispuštam iz ruku 2/3 dana.
I prilično sam zadovoljan sa nešto duže od 2 dana....!
Puna kapa !

Nisam poredio tvoju sa mojom baterijom, već moje dve koje imam, original 1100mAh, i klon od 1300mAh. Dakle, parim sa obe potpuno isto, nezavisno od baterije. Original traje jednu trećinu kraće, to sam do sada utvrdio, a ne bi trebalo da traje kraće više od par sati po matematici, a po količini pare, baterija mi deluje kao da uopšte ne posustaje, pare ima za izvoz, za razliku od originala, koji kada se približi kraju, pravi manje pare, i to primetno.

EDIT: evo tačno dok sam pisao ovo, izvukao sam zadnji dim iz nje i počela je da treperi,

I odmah vidim da novi klon pravi više pare, čak i na zadnjem dimu, nego ova kada je skroz puna.

Čisto poređenja radi, vario sam 50tak cigareta, sada oko +2ml 16mg joyetech tečnosti...

Poslednja izmena:
...auuuu kao da nikad nisam cistila grejac...sve uradim kako treba, a ono onaj zagoreli ukus...bljaaak...pa ajde jos jednom sve ispocetka:mrgreen:
...e sad je ok :D

- - - - - - - - - -

Kupiš jednu od 9 i jednu od 18, u 9 dodaš 20% ove od 18 i dobiješ negde oko 11-12mg

...ma ne bi ja tu petljala nista..paricu ovu od 9 jos neko vreme, mozda je do baterije pa da mi je zbog toga slabije..videcemo...

Back