Elektronska cigareta

Jos nisam posla do prodavnice koja je otvorena,bojim se da ću dosta potrositi;-)
Vronski ništa ne priča o novoj opremi,koliko ti traje baterija,koliko trosis dnevno tecnosti,kako održavas svoju novu opremu,koje arome koristiš?

Poslednja izmena:
Ovo se sad pretvorilo u uzivanje i novi hobi...a pocelo je kao prestanak pusenja,sad se osjecam kao DS nikad nisam pusila kamo sreće da sam ranije ovo pocela...da ti ne pričam da mi je linija odlična kao i kondicija

Ovo se sad pretvorilo u uzivanje i novi hobi...a pocelo je kao prestanak pusenja,sad se osjecam kao DS nikad nisam pusila kamo sreće da sam ranije ovo pocela...da ti ne pričam da mi je linija odlična kao i kondicija

...ma nece to kod mene biti tako...uslovi mi to ne dozvoljavaju...mozda i bolje, kad je kupovina u pitanju,
uvek imam sta pametnije da kupim....a imam neke planove za preuredjenje stana, tako da mi svaka para
za to treba...
...blago tebi, ja sam se ugojila, i muke mucim da skinem taj visak...al bas tesko ide...:dash:

Jos nisam posla do prodavnice koja je otvorena,bojim se da ću dosta potrositi;-)
Vronski ništa ne priča o novoj opremi,koliko ti traje baterija,koliko trosis dnevno tecnosti,kako održavas svoju novu opremu,koje arome koristiš?

Kupio sam 2 baterije. Svaka 1.600 mAh.
Služe po tri dana, a ne vadim ih iz usta.
Napune se za 2 sata.
Više sam nego zadovoljan.
Potrošnja tečnosti je na ranijem nivou.

Evo, sa fasttech-a stigle 2 baterije od 1300 mAh i Dekang 100ml tečnosti + 10 grejača i to sa dužim fiberom :), ceh za sve 2800 + poštarina 500 dinara...baterije na punjaču (probane i ispravne, nisu stigle pokvarene), posle testa javljam kakve su realno.
Dekang identičan onom što kupujem ovde u bočicama od 10ml, nema ni promil razlike.

Neverovatno, iz Kine za samo dve nedelje, poštar me baš iznenadio, čekao sam nešto sa limunda, kad ono kinez...

Poslednja izmena:
Evo, sa fasttech-a stigle 2 baterije od 1300 mAh i Dekang 100ml tečnosti + 10 grejača i to sa dužim fiberom :), ceh za sve 2800 + poštarina 500 dinara...baterije na punjaču (probane i ispravne, nisu stigle pokvarene), posle testa javljam kakve su realno.
Dekang identičan onom što kupujem ovde u bočicama od 10ml, nema ni promil razlike.

Neverovatno, iz Kine za samo dve nedelje, poštar me baš iznenadio, čekao sam nešto sa limunda, kad ono kinez...

Ma, gde to ima ?
- Nema nigde, ali moraš da priznaš da je, baš, jeftino !

Kad je kinesko onde je nase....

...ipak zamenih danas grejac...probala da ga ocistim, ali neuspesno, i posle ciscenja se osecao onaj zagoreli ukus..
...logicno da je para bolja i da je ukus jaci,tacno se vidi da je onom dosao kraj...pa i trajao je,neka i ovaj traje ovoliko
ja ccu biti zadovoljna...

Ma, gde to ima ?
- Nema nigde, ali moraš da priznaš da je, baš, jeftino !

https://www.fasttech.com/p/1190637 13,13$
https://www.fasttech.com/p/1633800 2 x 3.16$
https://www.fasttech.com/p/1306607 2 x 6.98$
33.45$ = 2893 RSD

cFtCw9K.png

Poslednja izmena:
Izveštavam radnu grupu da je Berry Mix od Ritchy Lique o-dli-čan!

Inače, ne palite se suviše na cene od 0,01 $ i slično sa fasttecha; ima originala, ima kopija i ima loših kopija.
Ko nije povremeni parilac, već mu je elektronika pomogla da se skine sa klasičnih cigareta, taj bi trebalo da vodi računa da mu elektronika radi kao sat. A kopije i loše kopije, ma koliko se ponekad pokazale i kao ok, uglavnom su mačke u džaku. Nije neka razlika u pitanju, pogotovo rezervnih delova (ja upravo kupih Kangerovu glavu grejača za 200 din koja mi traje mesec dana, i na pamet mi ne pada da eksperimentišem sa kopijama koje su 50-100 din jeftinije), pa se ne isplati rizikovati.

I ja više volim original i brzu dostavu,a ne cekati po 2 mjeseca...naručila ja iz kine fiber i atomizere,otrovala se,dobila upalu grla,neka hvala.radije ću kupiti original joyetech od 4€ nego kopiju od 1€ koju sam bacila u smece...jedino smo mi u cg uskraceni za izbor tecnosti,imamo samo joyetech

Poslednja izmena:
Ne znam šta znači to 'ne palite se'. Naručih, dobih, pokazah robu, kvalitet robe najnormalniji.
Po komentarima se vidi da i ovde kada kupiš robu, možeš naleteti na škrart, s tim da ga ovde platiš 5x više.
Na čoveku ostaje da iščita diskusije prethodnih kupaca i da se odluči želi li nešto kupiti ili ne. Rizik tamo rizik ovde, garancija tamo garancija ovde.
Evo, baterije koje testiram su ušle u drugi dan korišćenja, rade normalno, pune se normalno.

Imate loše iskustvo sa Kinom? To je ok, ja imam pozitivno iskustvo, nekoliko puta sam poručivao sa različitih sajtova, pogotovo sa dx.com, i sve je bilo ok, imam zapravo loše iskustvo sa prodavcima odavde, nemogućnošću ostvarivanja garancije, zavlačenjem od po 45 dana itd.

Ispade da sam ja glup što sam isti kvalitet platio nekoliko puta manje nego što bi me ovde ojadili.

Evo probao i grejač, odličan nema razlike od originala koji sam ovde platio ko pet kineskih.

Ne znam šta znači to 'ne palite se'. Naručih, dobih, pokazah robu, kvalitet robe najnormalniji.
Po komentarima se vidi da i ovde kada kupiš robu, možeš naleteti na škrart, s tim da ga ovde platiš 5x više.
Na čoveku ostaje da iščita diskusije prethodnih kupaca i da se odluči želi li nešto kupiti ili ne. Rizik tamo rizik ovde, garancija tamo garancija ovde.
Evo, baterije koje testiram su ušle u drugi dan korišćenja, rade normalno, pune se normalno.

Imate loše iskustvo sa Kinom? To je ok, ja imam pozitivno iskustvo, nekoliko puta sam poručivao sa različitih sajtova, pogotovo sa dx.com, i sve je bilo ok, imam zapravo loše iskustvo sa prodavcima odavde, nemogućnošću ostvarivanja garancije, zavlačenjem od po 45 dana itd.

Ispade da sam ja glup što sam isti kvalitet platio nekoliko puta manje nego što bi me ovde ojadili.

Evo probao i grejač, odličan nema razlike od originala koji sam ovde platio ko pet kineskih.
Super što su se tebi klonovi pokazali ok, no većini nisu.
Ne verujem da ovde iko ima problema sa Kinom, pošto sve što parimo jeste kinesko - osim što je nešto original, a nešto klon.
Fasttech je sajt koji prodaje i jedno i drugo, pa je moje "ne palite se" bila poruka svim ostalim ljudima koji bi se možda, ne znajući prethodno rečeno da su u igri kako originali tako i klonovi, osetili prevarenim.

Inače, naši prodavci daju garanciju na originalnu robu - i ne, ne mislim na Umrelu.

Inače, naši prodavci daju garanciju na originalnu robu - i ne, ne mislim na Umrelu.

Daje i Fasttech, i na original i na kopiju.

Super što su se tebi klonovi pokazali ok, no većini nisu.

Kojoj većini? Ja uglavnom tamo čitam pozitivne komentare, tek poneki je naleteo na fabričku grešku.

Za fasttech sam pročitao sa foruma koji je orijentisan upravo na vapere iz Srbije i regiona. Osim što isporuka traje dugo, ne vidim neke posebne žalbe na njih.

Da ima krša, sigurno da ima, cela poenta je da ne naručuješ krš. Ni ovde kada licitiraš na limundu, ne kupuješ od osobe sa negativnim ocenama, sa plaćanjem unapred...dakle, neka pravila da se ne bi opekao postoje. Ali za razliku od limunda, ovde garancija postoji čak i na taj krš.

Poslednja izmena:
Pa ok. Mada, kada stigne glava grejača koja nikako ne može da se uglavi u postojeći kliromizer (a što se ljudima dešavalo), bez obzira što je na sajtu pisalo da može, od garancije nema mnogo vajde, jer se na nešto mora pariti i u međuvremenu dok se deo ne vrati brodom u Kinu, ovi poprave i ponovo vrate brodom u Srbiju ;)

Razumem ja takvu postavku stvari, ali to su narudžbe u zadnjem momentu. Ja sam recimo imao još šest grejača, dosta tečnosti, glanc nove baterije, što je cca supruzi i meni najmanje 3-5 meseci parenja, tako da sam mogao i čekati robu i reklamirati je, poručiti opet u međuvremenu, dakle, rizik je smanjen na minimum, i računat je. To je rizik kada se poručuje iz inostranstva, takav isti rizik postoji kada bi poručivali i sa ebay-a ili amazona. Dakle, mora se biti sračunat, a ne ko muva bez glave uletati u sport u koji se razumete malo manje od sviranja violine.

Međutim potpuno isključiti te sajtove iz upotrebe, je ostaviti nas na milost i nemilost domaćih derača, preprodavaca i plagijatora kineske robe.
Pogotovo kada neki od njih stavljaju monopolsku šapu pod izgovorom 'exkluzivni distributer', pa ne možeš poručiti recimo Flavor Art aromu direktno od proizvođača, nego moraš ići preko Umbrelle.

I ja više volim original i brzu dostavu,a ne cekati po 2 mjeseca...naručila ja iz kine fiber i atomizere,otrovala se,dobila upalu grla,neka hvala.radije ću kupiti original joyetech od 4€ nego kopiju od 1€ koju sam bacila u smece...jedino smo mi u cg uskraceni za izbor tecnosti,imamo samo joyetech

Zašto ste uskraćeni, ako već tvrdiš da je prava ona koju imate !
Po logici stvari, plagijati i loš kvalitet ne bi trebalo da nas interesuju !?
Jel' se tu slažemo ?

...u BD ima FlevorArt, na 4 mesta u gradu...cena bocice je 5e :)

- - - - - - - - - -

...u BD ima FlevorArt, na 4 mesta u gradu...cena bocice je 5e :)

Back