Elektronska cigareta

Kako su stvari krenule, meni se cini da ce vam trebati adekvatniji modovi ...

2b38b778119336c2bbaeae50331ac620.jpg

El se važi ova kroz nos ?
Pricali su mi o vde u nemackoj pusaci el. cigarete da su ove sa slika savrsene, a i vidim ih kad puse kako je
to sve mnogo efektivnije, para kao iz lokomotive ( parne;)), ali je meni zaista to suvise glomazno, a i nekako
mi je smesno da drzim to u ruci. Morala bih da se krijem po coskovima da me niko ne vidi.
Kod pusenja igra ipak ulogu i neka estetika, ne samo funkcionalnost i efektivnost.

Ne znam koliko ste ispratili, ali trend izbacivanja novih modela na svakih par dana je brutalno zaustavljen. U Evropi je od nedavno na snazi TPD (Direktiva o duvanskim proizvodima), Amerika je pre neku nedelju ozvaničila još goru verziju takvog dokumenta.
Od momenta kada su stupile na snagu zabranjeno je ubacivanje novih modela u ponudu, a za postojeće modele je dat rok od godinu ili dve da ispune nenormalno stroge uslove da bi se mogli i dalje prodavati. Kako sada izgleda, budućnost nam neće biti naročito svetla. Valja praviti zalihe...

... Valja praviti zalihe...
Nije samo u vezi parenja. Meni se cini da ce valjati zbog mnogo cega praviti revolucije!

Jer ovi ... (jos nisam nasao adekvatan izraz) ... ne da piju krv, ... nego sve lipti ... na sve strane!

P.S.

Ili, sto bi se reklo u vreme burzoaske revolucije:

"Dok poslednji ... ne bude zadavljen c.e.i.a poslednjeg ..., nista biti nece!"

Poslednja izmena:
Dragi parioci, dajte jednu preporuku osobi koja:

1. nije baš umešna da sama mota grejače, osim što ume da spali grejač na protank mini II
2. hoće nešto moćno :D, sa puno pare i dobrim udarom

Elem, trenutno sam na Vision spinner-u, protank mini III koji je napukao, pri čemu mi je bolja dvojka jer su mi jeftiniji grejači i jedan je uz prženje trajao i do mesec dana.
Ima li smisla vraćati se na dvojku? Baterija radi valjano, ali predviđam joj kraj veka uskoro, a i htela bih da se ponovim.

I da, ja sam po struci društvenjak, molim lepo, tako da se baš i ne razumem u omaže, voltaže, vataže i ostalo :rumenko:, ali mi je neki minimum da mogu da podešavam voltažu, kao na Spineru. Isto tako, ne bih neki klir čiji grejač košta bogaoca i ne može da se čisti, a kao što rekoh, ne umem da motam :rumenko:

Poslednja izmena:
1. nije baš umešna da sama mota grejače, osim što ume da spali grejač na protank mini II
Jedino sto sam ikada morao to je bio grejac na mehanickom modu, za sitnije stvari traume bi bile vece,
zato koristim: Joyetech eGo ONE CLR zamensku glavu sa otporom od 1.0 oHm jer ne moram da motam grejac nego samo menjam vatu unutar grejaca.
Cena po komadu je 370 din (a komploet od 5 komada je 1.230)
2. hoće nešto moćno :D, sa puno pare i dobrim udarom
Ne znam u cega sve moze da se stavi ali u mom Joyetech eGo ONE MEGA atomizeru (od 4ml zapremine) pare ima na pretek.
Navrcem ga na:
Joyetech eVic VT 5000mAh
i na
Eleaf iStick 60W VW / TC

P.S.
E sada vic je u tome sto tebi treba nesto manjih dimenzija,
ali sa opremom manjih dimenzija tesko da ti ista moze dati nesto narocito pare,
bar u odnosu na kolicinu koju ja koristim.
:hahaha:

Poslednja izmena:
Hvala na preporukama Milane, idem sad da proučavam sve :)
Otprilike se osećam kao neki deda koji ima cigla mobilni, pa mu unuk pokaže na netu šta je sve u međuvremenu izbačeno na tržište :lol:
Inače, ja sam već tri godine na pari, ali sam malo zaostala sa novitetima :lol: .... krenula sam sa Joye ego-C, nakon toga od baterija Joye passthrough, Spinner i Aspire, a od klirova Protank mini II i III.

Eleaf iStick 30W mod će raditi sasvim fino u kombinaciji sa tim atomizerom, a sve zajedno nije prevelika budževina.

Za malo više para se može napraviti osetno bolja kombinacija, Pico mod + ONE V2 atomizer. To izgleda ovako:

Pico + ONE v2.jpg

Na slici je Pico sa ONE MEGA atomizerom, naravno ženska ruka je u pitanju :D

Ako si za "cevastu" varijantu, dobra kombinacija je ONE MEGA sa Twist+ baterijom od 2300mAh:
ONE V2 + Twist plus.jpg

Mada ja svakome preporučujem modove jer su praktičniji i dugotrajniji od cevki.

Hvala puno Shaka, sviđa mi se Pico, baš :)
Elem, neću sad da zapitkujem detalje tipa koja baterija itd, odoh da guglam, pa kad se ponovim, vraćam se na temu :)
Shaka je govorio o ONE V2 atomizeru.
Dakle, i tu moze Joyetech eGo ONE CLR zamenska glava sa otporom od 1.0 oHm gde mozes da menjas samo vatu!
Ovde su ti komentari: http://forum.inhalika.com/index.php?topic=724.0
Iako mene starija verzija (Joyetech eGo ONE MEGA atomizer) poprilicno zadovoljava
imam problema sa svim mestima gde se su navoji i srecom otvor za vazduh koristim skroz otvoren.

Pretpostavljam da je ova verzija uznapredovala a i ovde se lakse vidi nivo tecnosti.

P.S.
Da li tecnosti kupujes ili pravis sama?

Poslednja izmena:
Bebica je upravo stigla i stavljena je u pogon! :klap: Hvala Shaka, Milane i jav!

a31tp4.jpg

Elem, uzela sam manji v2 (dopao mi se više nego mega, ipak sam ja malena ručica :lol:), zatim sony vtc4 (vtc5 nije bilo), za početak jednu cl i clr glavu... trenutno sam na cl dok ne uđem u štos sa osnovnim funkcijama moda, a onda ću preći na clr i za početak menjati vatu, a ako se pokaže da sam talent :p možda se oprobam i u motanju... već sam snimila motalicu u radnji i počela da čitam teme o kantalu i ss :p
Što se TC moda i clrTi glava tiče, doći će i to na red.. prvo da savladam wate, pošto sam društvenjak, jelte :malav: a i ovo mi je prvi mod.

Uglavnom, prvi utisci su sjajni.. trenutno se igram vatažama i tražim tutorijale po yt kako od pare napraviti origami u vazduhu :lol:

- - - - - - - - - -

Što se tiče tečnosti, za sada sam ih kupovala, ali imam u planu da se bavim kuharancijama, mislim, sramotno je da jedno žensko ne proba da skuha nešto :rumenko: kad već ima gotovih nikotinskih baza.

Što se tiče tečnosti, za sada sam ih kupovala, ali imam u planu da se bavim kuharancijama, mislim, sramotno je da jedno žensko ne proba da skuha nešto :rumenko: kad već ima gotovih nikotinskih baza.
Ne znam sta znaci kuharancija, ... ali se nadam da neces sama praviti arome od voca.

Pitanje sam ti bio postavio zbog toga sto je ovo nacin da ti se potrosnja tecnosti bitno poveca.
Sa druge strane to je istovremeno i mogucnost da relativno brzo smanjujes miligrame nikotina.
Dakle da ti cenu sto manje formira baza sa nikotinom koja je skuplja od baze bez nikotina, ... odnosno litarskoga pakovanja glicerina.
Licno koristim glicerin + arome i + samo malo baze sa nikotinom (trenutno gotovo neznatno).

Kuhanje = kuvanje :)

Da, pretpostavljam da će potrošnja otići gore, pa sam svakako planirala u najskorije vreme da poručim sa Inhalikinog sajta sve potrebno. Kupovala bih za početak njihove gotove nikotinske baze i arome, pa bih videla kako to ide (sve znam teoretski; špric od 10 ml + baždareni špric od 1 ml, oko 3 nedelje zrenja itd, sve sam pokupila čitajući Ivu na Inhalikinom forumu.. još samo da umesim :malav:).

Trenutno se navikavam na malo širi usnik na ego v2 (do sada sam koristila protank II i III), ali sve u svemu, malecki je za čistu peticu :)

- - - - - - - - - -

Inače, nikotinom se ne opterećujem... već tri godine sam na 16-18 mg i ne silazim. Pretpostavljam da ću možda imati potrebu sada malo da siđem, zbog jače mašine.
Bitno je da tu nema katrana i ostalih otrovčina.. a sam nikotin je onako.. jedan fin stimulans :whistling:

Back