Shaka.Zuluf
Zainteresovan član
- Poruka
- 113
Ma ja to čisto da ubijemo vreme, dok čekaš akciju za eCab

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja to čisto da ubijemo vreme, dok čekaš akciju za eCab![]()
![]()
Plasim se da brilijante neces moci birati,U sto ovo dobro izgleda ( ako je to uopste el, cigareta , a ne neki brosh), imam slicne mindjuse, bas bi mi se dobro uklopilo
Nadam se da su brilianti barem od po 0,50 karata.
Kako su stvari krenule, meni se cini da ce vam trebati adekvatniji modovi ...
![]()
Plasim se da brilijante neces moci birati,
ali modove mozda mozes
https://www.pinterest.com/pin/342906959099153771/
Ti nemas razumevanja zato sto nemas mindjuse.Ubitačna perverzija ....!![]()
Ich da se ti ne sIkirash za moji brilijantiPlasim se da brilijante neces moci birati,
ali modove mozda mozes
https://www.pinterest.com/pin/342906959099153771/
Tako nešto !
Ubitačna perverzija ....!![]()
Ti nemas razumevanja zato sto nemas mindjuse.![]()
Pricali su mi o vde u nemackoj pusaci el. cigarete da su ove sa slika savrsene, a i vidim ih kad puse kako jeEl se važi ova kroz nos ?
Ma ne, morala bi samo da vodis racuna u kome pravcu paris da se okolina ne pogubi kao magarcici u magli.Morala bih da se krijem po coskovima da me niko ne vidi.
El se važi ova kroz nos ?
Ma ne, morala bi samo da vodis racuna u kome pravcu paris da se okolina ne pogubi kao magarcici u magli.
- - - - - - - - - -
Jbt. pa to ni Ferdinand nije imao!
![]()
Nije samo u vezi parenja. Meni se cini da ce valjati zbog mnogo cega praviti revolucije!... Valja praviti zalihe...
Jedino sto sam ikada morao to je bio grejac na mehanickom modu, za sitnije stvari traume bi bile vece,1. nije baš umešna da sama mota grejače, osim što ume da spali grejač na protank mini II
Ne znam u cega sve moze da se stavi ali u mom Joyetech eGo ONE MEGA atomizeru (od 4ml zapremine) pare ima na pretek.2. hoće nešto moćno, sa puno pare i dobrim udarom
Shaka je govorio o ONE V2 atomizeru.Hvala puno Shaka, sviđa mi se Pico, baš
Elem, neću sad da zapitkujem detalje tipa koja baterija itd, odoh da guglam, pa kad se ponovim, vraćam se na temu![]()
Ne znam sta znaci kuharancija, ... ali se nadam da neces sama praviti arome od voca.Što se tiče tečnosti, za sada sam ih kupovala, ali imam u planu da se bavim kuharancijama, mislim, sramotno je da jedno žensko ne proba da skuha neštokad već ima gotovih nikotinskih baza.