Електроника са Тему

Тодоровић

Zainteresovan član
Poruka
111
Колико је сигурно куповати електронику са тему?
Мислим на телефоне, лаптопове, усб флешке, бежичне слушалице...
И ако сте узимали каква су искуства?
Да ли је поуздано тј. да ли ради исправно.

što meni zabavne one njihove reklame :D

a i fore za navlačenje

jes' ponudjen mi tablet od 99 i još dva gratis proizvoda iz odabranog arsenala koji se samo ponavljao uz razliku u veličini i boji...

...ali nisam bio spremman da ostavim lične podatke

Rokaju oni i po Njemačkoj i ostalim državama a nekako baš nije prijatno da KP Kine može da uzme sve podatke klijenata od bilo koje svoje firme makar ona bila registrovana preko Kajmakčalanskih ostrva (Šojić) i Dablina.

Za potrošnu robu da ostaviš svoje podatke offšor firmi nije baš uputno.

Daleko im lepa kuća, ima punjač i na pijaci kod Čombeta iz Marinkovu baru uz trenutno prihvatanje reklamacije posle malo pičkaranja.

Ne saradjujem sa njima. :lol:

Ne saradjujem sa njima. :lol:
kupio ja Šaomi Redmi Pad SE 8.7 u Tehnomediji skoro 50% popusta za top model iz serije ali nema punjač, proverio ja naknadno sa Djingom Pingom na email.

Ništa, odem u CT Shop, neka veoma vesela i ljubazna ekipa koja me definitivno odvratila od Gigatrona.

Imaju taj C-C punjač u varijanti od 25W i 55W ok za motorolu je baterija koja je projektovana za turbo punjenje od 65W ali za tablet piše 15-25 a razlika u ceni kod oba modela nekih 200 kinti.

Sad da spalim bateriju ne ide, daj od 25W
Kad oćeš - ispostavilo se da je po izradi taj punjač od 25W zapravo "A klasa" i skup i kvalitetan ukratko.
Napuni on tablet za 30 minuta a motorolu za 45
Posle sam miran dan i po do dva.

A Gigatron šta reći?
Samo se obuci fancy i titraće ti jajca makar ništa ne uzeo.
A ako se obučeš "idem po pljuge" jedvva ih ubediš da ti donesu multi ink jet štampač na kasu koji platiš odmah a ne postavljaš besmislena pitanja jer imaš internet kod kuće pa si video sve potrebne detalje i nemaš vremena za natezanje a pare u novčaniku.
Pa mi se onda iščudjavaju, kad sam nabavio nov laptop zašto kupujem kao fizičko lice Windows 11 Pro i Office 2021 Business pa mi ne treba blok račun.

Mnogi su zalutali u prodavnice bilo kao prodavci bilo kao mušterije.
Onda se svi čude kad naidju osobe poput mene - treba mi to i to a oni "a šta će vam"?

Ok, radi sa seoskom buržulj buranijom kojima malo trenutnog keša udarilo uglavu pa im objašnjavaj koliko usb portova ima ovaj model a koliko ovaj bez da buržulj buranija gleda koje su brzine tih portova nego samo koliko ima na kilo plus ne kupe ništa, traže 100 dinara džablje gde ima.

Гледам оне усб флешке по 128 гигабајта за 280 дин. Сад како овде видим да није сигурно не дај Боже да неко стави битне податке на њега.
Јер ја све слике и још неке податке са телефона чувам на флеш меморији.

Kupio sam električni aparat za brijanje za male pare. Mislio da je neka igračka u pitanju jer je ekstra malen, ali radi odlično. Puno se na USB.

Значи да лажу?
Не лажу, наручио ја неки безвезе од 64 гиге, има капацитет, али је проблем у брзини, ужасно је спор, додуше ја сам узео баш неки јефтин око 3-4 евра, претпостављам да су они мало скупљи нешто и бржи.

Не лажу, наручио ја неки безвезе од 64 гиге, има капацитет, али је проблем у брзини, ужасно је спор, додуше ја сам узео баш неки јефтин око 3-4 евра, претпостављам да су они мало скупљи нешто и бржи.
a šta je maločas napisao Stojko?

samo nek je na kilo - detalji nisu važni

čitaj karakteristike
ako nema na TEMU ima na internetu

nisam toliko bogat da kupujem jeftino
- američka doseljenička -

missim koji če vam tablet ispod android 14 i sa malo Gb ovoga i onoga?

A meni se ovaj Šaomi apdejtovao na android 15

zašto ga pominjem?
jer za 1/4 cene od Samsunga ima istu brzinu rada sa aplikacijama, ok Samsung se samo malo brže pokrene

Bio uporedni snimak na Youtube pa gledao Stojko pre kupovine :D

a šta je maločas napisao Stojko?

samo nek je na kilo - detalji nisu važni

čitaj karakteristike
ako nema na TEMU ima na internetu

nisam toliko bogat da kupujem jeftino
- američka doseljenička -
Зависи шта узмеш, поред тог усб-а наручио сам и неке пуњиве батерије АА, AAA као и литијумске 14500, добио сам и пуњач, сасвим су ок, немам никаквих притужби, а изашле су ме три пута јефтиније него да сам их узимао овдје.

Back