Ne saradjujem sa njima.
kupio ja Šaomi Redmi Pad SE 8.7 u Tehnomediji skoro 50% popusta za top model iz serije ali nema punjač, proverio ja naknadno sa Djingom Pingom na email.
Ništa, odem u CT Shop, neka veoma vesela i ljubazna ekipa koja me definitivno odvratila od Gigatrona.
Imaju taj C-C punjač u varijanti od 25W i 55W ok za motorolu je baterija koja je projektovana za turbo punjenje od 65W ali za tablet piše 15-25 a razlika u ceni kod oba modela nekih 200 kinti.
Sad da spalim bateriju ne ide, daj od 25W
Kad oćeš - ispostavilo se da je po izradi taj punjač od 25W zapravo "A klasa" i skup i kvalitetan ukratko.
Napuni on tablet za 30 minuta a motorolu za 45
Posle sam miran dan i po do dva.
A Gigatron šta reći?
Samo se obuci fancy i titraće ti jajca makar ništa ne uzeo.
A ako se obučeš "idem po pljuge" jedvva ih ubediš da ti donesu multi ink jet štampač na kasu koji platiš odmah a ne postavljaš besmislena pitanja jer imaš internet kod kuće pa si video sve potrebne detalje i nemaš vremena za natezanje a pare u novčaniku.
Pa mi se onda iščudjavaju, kad sam nabavio nov laptop zašto kupujem kao fizičko lice Windows 11 Pro i Office 2021 Business pa mi ne treba blok račun.
Mnogi su zalutali u prodavnice bilo kao prodavci bilo kao mušterije.
Onda se svi čude kad naidju osobe poput mene - treba mi to i to a oni "a šta će vam"?
Ok, radi sa seoskom buržulj buranijom kojima malo trenutnog keša udarilo uglavu pa im objašnjavaj koliko usb portova ima ovaj model a koliko ovaj bez da buržulj buranija gleda koje su brzine tih portova nego samo koliko ima na kilo plus ne kupe ništa, traže 100 dinara džablje gde ima.