Elektrifikacija automobila je zlo

Ubrzava skoro kao tvoja Honda, a košta đavo i po. Tu je najveći problem što Tesla ubacuje i autopilote pa vlasnici često ne gledaju na put. Bilo je već i nesreća zbog toga.
A za razl od ovoga kosta smesno a nudi istu zabavu. Motocikli su jeftin izvor zabave i top performansi. Kod automobila toga bas i nema.

A zvuk mi je 50% zabave, tako da el automobile necu komentarisati ovde.

Da, i meni je zvuk važan. Ne mora da bude bučan auto, ali hoću da imam osećaj u vožnji. A da ne pričamo o situaciji od pre nekog vremena kad se na parkingu kretao auto čiji me vozač nije primetio. Bio sam okrenut leđima i ne bih ga ni čuo da je bio na struju, ali srećom nije, pa sam se okrenuo i sklonio. Strujni bi me udario i povredio.

Da, i meni je zvuk važan. Ne mora da bude bučan auto, ali hoću da imam osećaj u vožnji. A da ne pričamo o situaciji od pre nekog vremena kad se na parkingu kretao auto čiji me vozač nije primetio. Bio sam okrenut leđima i ne bih ga ni čuo da je bio na struju, ali srećom nije, pa sam se okrenuo i sklonio. Strujni bi me udario i povredio.
Zasto el automobili nemaju zakonsku obavezu da proizvode zvuk na neki zvucnik posto to vec postoji?

Back