ajde otvorite temu "firci na farmi" i prekinite da pisete o tome ovde. muka mi je vise. je.bala vas farma...
Sam je ušao na farmu, niko ga od nas nije naterao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde otvorite temu "firci na farmi" i prekinite da pisete o tome ovde. muka mi je vise. je.bala vas farma...
Vidi Aleksandara Ilića i ovde se oglasio!
Christian_Death @ Izneo sam misljenje o coveku koga ovde cesto spiminjete i koji zivi od slave ekv-a a to je vezano za ovu temu. Nisam jedini .. nebitno
ekv_ns_m @ Sta sam ja sad A. Ilic? ili pak ovaj "gossca" ? Imas predrasude ..
Jos jednom da kazem da nisam jedini koji ovako misli. Do pre par meseci firchija sam smatrao za jednog od nas .. neiskvarenih(preziveo degenerativni period 90tih) , cestitih , rokera .. whatever a njegov hejt je stojao na njegovom myspace profilu. Od jednom je covek resio da ode mecki na rupu .. medj taj milje i idiotizam protiv koga smo svi mi. Nema kompromisa sa sustinom. Njegovo ime mi vise nista ne znaci a revisited 2 ,3 koji izadje ima da ostro hejtujem jer su interesi cisto ego i materijalne prirode a i ovaj put ce zeljko mitrovic biti labelovan 100%. Znaci ne govorim o firchiju kao firchiju vec firchiju kao coveka u kontekstu EKV te to spada u ovu temu iako je malo offtopic. Prodao je .. jedan manje , koliko vas jos ima?
eh, otkad nisam bila na ovoj temi. xD
sad bih rado čula 'umornu' da nisam toliko umorna da je pustim.
Milan, legenda, i posle Milana EKV. EKV ZA SVA VREMENA
![]()
Svasta, kako vi znate kakav pogled na svet ja imam?
Pravo da Vam kazem, bas ste me razocarali, ja sam Vas par puta pohvalila na ovom forumu zbog lepih slika, a vi ste sebi dali za pravo da me psiho-analizirate na javnom forumu, i to sve na osnovu moje jedne poruke, tj. mog licnog misljenja o cinjenicama. To sto ste vi bliski sa njim Vam ne daje za pravo da tako pricate sa ljudima na ovom forumu koji se ne slazu njim, tako da Vas molim da se ponasate prikladno. Umesto licne uvrede, mogli ste da mi objasnite kako vi tumacite taj telefonski poziv.
Ako je moje misljenje formirano na pogresnim cinjenicama, mozda mozete da mi odgovorite na pitanje da li je Margita znala da je Firci snima i da li mu je dala dozvolu da objavi to sto je snimio? Molim Vas imajte u vidu da me ne zanima Vase misljenje o tome da li je ona znala , vec istina.
I jos nesto...ja sam zensko![]()
![]()
...i treba da pcuje lika koji i danas sprovodi politiku koja nas je dovela tu gde smo, protiv toga se borio i Milan pa su ga nazivali bahatim, kod nas je žalosno što prvo moraš da umreš pa te tek onda prozovu legendom (tu ne mislim samo na odnos prema Firčiju već i prema mnogim drugim ljudima)!Ova gossca nema predrasude,samo svoje misljenje.Tema vam je smor,isto kao i pre par godina kad sam mnogo cesce bila ovde.
Pricati na taj nacin o EKV,u stilu zanesenih i napaljenih tinejdzera mi je bljutavo,al ono..proverim vas s vremena na vreme..cisto mozda naletim na neki zanimljiv post ili osobu.
I naravno,ovo sto pisem ne odnosi se na sve.Ima ovde ljudi cija razmisljanja mi se svidjaju.
and 3. Farma je nasa stvarnost j...b...t..svi su opcinjeni "so tim", samo se o tome prica i pise..pa mislim da je potpuno ok pisati o tome ovde,jer je Firci unutralol
hahaha..ja umirem,al umirem kad prebacim na pink...hahahhaha
firci je ...kako to opisati?nekad je bolje ne upoznati "VIP" ljude
Psovati je srpski,al zna se kad,kako i sa kim i koga,of course,nije rec o psovkama,vec o svemu,stil...nz...ne svidja mi se Firci nikako.![]()
- ako misliš da ih "upoznaješ" preko Reality show programa opet si u zabludi!nekad je bolje ne upoznati "VIP" ljude![]()
Мислим да је ово мање-више суштина.Daje mi puno pravo. Pri tom nije Firči jedini član EKVa sa kojim sam veoma blizak ali je trenutno više nego aktuelan i zato sam oštiriji nego obično. Što se tiče slika biće ih još ali drugom prilikom, a nisu slike jedino kad je EKV u pitanju mada govore dosta, a u datom momentu nisam imao vremena da obrazlažem pa sam zato tako odgovorio kratko i jsano, i koliko vidim pogodio sma pravo u centar. Obzirom da sad imam više vremena daću vam detaljnije obrazloženje.
Nemam šta da ga tumačim, o tom telefonskom pozivu sam razgovarao sa jedim od aktera istog, naravno Firčijem pošto nažalost nisam mogao sa Margitom. To je čist prijateljski razgovor između Margite i njega, a u njemu se obrađuju mnoge teme, no nije suština toliko u samim temama koliko je Firčijeva želja da prikaže svoju ogromnu tugu što Magi više nije sa nama,a zajedno su imali u planu da urade album "EKV revisited" ili nešto slično tome ali nažalost nisu stigli zbog Magine smrti 2002. godine,a Firči je stekao tehničke uslove za rad tek 2005. godine dakle tri godine posle Magine smrti. Tako da tu je zgodno i da pomenem za snimak, da znala je da je snimana i postojao je dogovor između njih dvoje da ga Firči upotrebi na albumu u slučaju njene smrti pošto se već u trenutku razgovora 1999. godine nije osećala dobor iz svima dobro znanih razloga. Takođe je Firči na kraju razgovora upotrebio gitaru koja kao da zaplače kad se čuje poslednji glas u razgovoru, a zar svi ne tugujemo i dan danas za Vd-om, Milanom, Bojanom, Subom i Margitom? Zato, takve napade na Firčija ili bilo kog drugog živog ili mrtvog člana EKV-a doživljavam i kao ličnu uvredu. Pri tom to se ne odnosi na moj lični odnos sa nekim od živih članova, a sa nekima se bolje, a sa nekima manje bolje (namerno neću da kažem "lošije" i to kucam bez trunke patetike) slažem, a to što se sa nekim lično malo bolje slažem ili što mi je neko dok ga nisam upoznao bio atipatičniji od nekog drugog to nikako ne sme da kvari generalnu sliku o EKV-u, a zar iko od nas zna bolje od njih (svih živih članova EKV-a ne pravim razliku), šta je Milan mislio, govorio, kako je delovao? Zar ikom od nas nedostaju više neg njima? Obzirom da su oni u bendu bili kao jedna porodica. Zato svaki trenutak sa njima koristim da pričam upravo o stvaralaštvu celokupnog EKV-a dakle o svim postavama gde nema nevažnih likova, pošto su u EKV uvek dolazili najbolji mogući umetnici (ne samo muzičari) u datom momentu. Uostalom i sama Margita je u intervjuu rekla:"...u svakom našem periodu, a periode možemo da delimo ili prema pločama ili prema bubnjarima koji su dolazili i odlazili u grupu, uvek smo imali u nekom trenutku dovoljno sreće da ono što nas tog trenutka interesuje da uspemo nekako da izrazimo i da nekako završimo, ali se uvek nalazilo nešto novo što je davalo šanse da se stvar dalje odvija.". (evo link! ) Dakle, to je rekla Magi, a ne ja i tu je ona dala značaju svim bubnjarima, a ne ja. Nadam se da ćemo se složiti da je Magi kao školovani pijanista i član EKVa od njegovog nastajanja pa do samog kraja više nego kompetentna da tako nešto izgovori, a takođe sam iz razgovora sa svim živim članovima bilo koje postave EKV-a zaključio to da su kao bubnjari jednako bili važni i basisti koji su prolazili kroz bend od Bojana pa zaključno sa Boletom i svako je tu ostavio svoj značajan pečat. Uostalom, to je i jedan od razloga zbog čega su svi aranžmani na pločama potpisani kao EKV, a nisu dodeljeni jednom članu sastava.
Daje mi puno pravo. Pri tom nije Firči jedini član EKVa sa kojim sam veoma blizak ali je trenutno više nego aktuelan i zato sam oštiriji nego obično. Što se tiče slika biće ih još ali drugom prilikom, a nisu slike jedino kad je EKV u pitanju mada govore dosta, a u datom momentu nisam imao vremena da obrazlažem pa sam zato tako odgovorio kratko i jsano, i koliko vidim pogodio sma pravo u centar. Obzirom da sad imam više vremena daću vam detaljnije obrazloženje.
Nemam šta da ga tumačim, o tom telefonskom pozivu sam razgovarao sa jedim od aktera istog, naravno Firčijem pošto nažalost nisam mogao sa Margitom. To je čist prijateljski razgovor između Margite i njega, a u njemu se obrađuju mnoge teme, no nije suština toliko u samim temama koliko je Firčijeva želja da prikaže svoju ogromnu tugu što Magi više nije sa nama,a zajedno su imali u planu da urade album "EKV revisited" ili nešto slično tome ali nažalost nisu stigli zbog Magine smrti 2002. godine,a Firči je stekao tehničke uslove za rad tek 2005. godine dakle tri godine posle Magine smrti. Tako da tu je zgodno i da pomenem za snimak, da znala je da je snimana i postojao je dogovor između njih dvoje da ga Firči upotrebi na albumu u slučaju njene smrti pošto se već u trenutku razgovora 1999. godine nije osećala dobor iz svima dobro znanih razloga. Takođe je Firči na kraju razgovora upotrebio gitaru koja kao da zaplače kad se čuje poslednji glas u razgovoru, a zar svi ne tugujemo i dan danas za Vd-om, Milanom, Bojanom, Subom i Margitom? Zato, takve napade na Firčija ili bilo kog drugog živog ili mrtvog člana EKV-a doživljavam i kao ličnu uvredu. Pri tom to se ne odnosi na moj lični odnos sa nekim od živih članova, a sa nekima se bolje, a sa nekima manje bolje (namerno neću da kažem "lošije" i to kucam bez trunke patetike) slažem, a to što se sa nekim lično malo bolje slažem ili što mi je neko dok ga nisam upoznao bio atipatičniji od nekog drugog to nikako ne sme da kvari generalnu sliku o EKV-u, a zar iko od nas zna bolje od njih (svih živih članova EKV-a ne pravim razliku), šta je Milan mislio, govorio, kako je delovao? Zar ikom od nas nedostaju više neg njima? Obzirom da su oni u bendu bili kao jedna porodica. Zato svaki trenutak sa njima koristim da pričam upravo o stvaralaštvu celokupnog EKV-a dakle o svim postavama gde nema nevažnih likova, pošto su u EKV uvek dolazili najbolji mogući umetnici (ne samo muzičari) u datom momentu. Uostalom i sama Margita je u intervjuu rekla:"...u svakom našem periodu, a periode možemo da delimo ili prema pločama ili prema bubnjarima koji su dolazili i odlazili u grupu, uvek smo imali u nekom trenutku dovoljno sreće da ono što nas tog trenutka interesuje da uspemo nekako da izrazimo i da nekako završimo, ali se uvek nalazilo nešto novo što je davalo šanse da se stvar dalje odvija.". (evo link! ) Dakle, to je rekla Magi, a ne ja i tu je ona dala značaju svim bubnjarima, a ne ja. Nadam se da ćemo se složiti da je Magi kao školovani pijanista i član EKVa od njegovog nastajanja pa do samog kraja više nego kompetentna da tako nešto izgovori, a takođe sam iz razgovora sa svim živim članovima bilo koje postave EKV-a zaključio to da su kao bubnjari jednako bili važni i basisti koji su prolazili kroz bend od Bojana pa zaključno sa Boletom i svako je tu ostavio svoj značajan pečat. Uostalom, to je i jedan od razloga zbog čega su svi aranžmani na pločama potpisani kao EKV, a nisu dodeljeni jednom članu sastava.
...i treba da pcuje lika koji i danas sprovodi politiku koja nas je dovela tu gde smo, protiv toga se borio i Milan pa su ga nazivali bahatim, kod nas je žalosno što prvo moraš da umreš pa te tek onda prozovu legendom (tu ne mislim samo na odnos prema Firčiju već i prema mnogim drugim ljudima)!
- ako misliš da ih "upoznaješ" preko Reality show programa opet si u zabludi!![]()
![]()
![]()