Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas je važna samo jedna osoba![]()
![]()
Jeste, za Firchija. Ne znam bas dal su malecke ali znam da se zovu Luna i Katarina. Ima njihova slika na Firchijevoj stranici na my space-u
Jeste, za Firchija. Ne znam bas dal su malecke ali znam da se zovu Luna i Katarina. Ima njihova slika na Firchijevoj stranici na my space-u
Luna i Katarina?!
Kako bolestan covek.
Danas sam procitala ovaj clanak u blicu:
Secanje na Ekv
Ko god je slusao Ekv zna da je rec o bendu koji je obelezio muzicku scenu bivse Jugoslavije. U ponedeljak je na RTS-u prikazan film posvecen ovom bendu, koji sam odgedala.A onda, istog dana, nesto pre ponoci, ponovo sam cula glas Milana Mladenovica sa malog ekrana.
Ali slika koju sam videla na televiziji nikako se nije poklapala sa onim sto cujem.
Tacnije, ucesnici "Farme" su pravili zurku. Dobili su klopu i mogucnost da puste muziku u maloj brvnari u okolini Barajeva.
I oni su pustili Ekv. I meni je nesto bilo zlo.
Onda malo bolje pogledam, Marina Perazic, koja je bila udata za prvog bubnjara ovog benda, djuska, peva i place. Djuska i peva i Pile, ali on ne place. Bebi Dol rucka i peva.
Shvatam da po prvi put gledam Farmu, a takodje shvatam da je gleda jos mnogo ljudi.
Pa mozda kada devojcice vide Maju Nikolic kako peva "Ti si sav moj bol" i jos kaze da se sva najezila zbog pesme, mozda ce se i devojcice zainteresovati pa otkriti jos neku pesmu Ekv-a.
A cula sam i da je Aca Lukas, takodje u Farmi, izjavio da je rok u Srbiji umro od kada nema ovog benda.
I tako, pokusavam da sve ovo shvatim kao edukaciju mladih, koji za Ekv nikada nisu culi.
Nisam pratila gledanost, ali sam sigurna da je mnogo vise ljudi gledalo Farmu nego film o ovom bendu.
Zato, ako je rec o edukaciji, ok.
Onda malo bolje pogledam, Marina Perazic, koja je bila udata za prvog bubnjara ovog benda, djuska, peva i place.
jer bila udata za Fircija...one dve malecke su njegove cerke???????![]()
Luna i Katarina?!
Kako bolestan covek.
Ja za ovo stvarno nisam imala pojma!
a Katarina verovatno zbog Ekatarine Velike...![]()
Luna i Mia.
Imaju po 2 imena i znam da se ta zove Mia Katarina
Bio na RTS- u drugi deo Kao da je...jest da imam naravno sve delove, morala sam da gledam![]()