good_neighbour
Poznat
- Poruka
- 9.057
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ajde onda neka mi neko da linkove...ili neka ih postavi ovde![]()
Ako hoces da skines nesto baci mi pp pa cu ti pomoci...To je,pretpostavljam,sa rapidshare-a...
Ja odatle ništa ne uspevam da skinem,a ispoštujem sva uputstva.![]()
Mozda ima problema ako ima internet sa statickom IP adresom...Kako ne uspevas? Samo izaberi free user, sacekaj da odbroji sekunde i klik na download![]()
Pozdrav i tebi...pozdrav svima koji vole Ekv
neprevazidjeni,kosmicki ljudi,nikad zaboravljeni!![]()

kao ja, nprMozda ima problema ako ima internet sa statickom IP adresom...

Kako ne uspevas? Samo izaberi free user, sacekaj da odbroji sekunde i klik na download![]()
Ako hoces da skines nesto baci mi pp pa cu ti pomoci...

Mozda ima problema ako ima internet sa statickom IP adresom...

Mislim da sam i ja to videla ali sam tada mislila da mi se ucinilokao ja, npr
videla sam iz busa neku reklamu na stanici, nemam pojma za šta, ali piše PROBUDI SE, POKRENI SE
![]()
Ko je u BG-u veceras, neka ne propusti ovaj tribute, mnogo su dobri!
Ekv u jutarnje sate..nema lepseg i boljeg svitanja)
have a nice day ppl !![]()
Uf, meni je sve to nekako preteško za buđenje. 7 dana mi je baš, baš depresivna. Užasno je volim, ali mislim da ne bih imala želju da ustanem iz kreveta kad bih se budila uz tu pesmu. A i Ponos mi je nešto mnogo tužna u poslednje vreme. Kad se budim uz EKV, nekako najviše volim da se budim uz ovo:
.![]()
( sto inace i mislim da moze biti poenta oko bilo koje pesme,izvuci iz nje i neke lepe pozitivne strane) ko je u prilici neka pusti 2 rts
Kao da je bilo nekad...mislim da je ovo deo za milana![]()

mhmJoj,gledala sam,kako je tuzno![]()
ja se uvek rasplacem kad gledam taj deo
a najtuznije mi je kad cujem na kraju ''i sutra umre"

jesu "Teske pesme" ali to i ne podrazumeva da se moras osecati tako u trenutku kada je slusas.Sama melodija od "7 dana" bar mene,tera da se osecam dobro,i da ne posmatram i ne dozivljavam pesmu iskljucivo i samo kao depresivnu
( sto inace i mislim da moze biti poenta oko bilo koje pesme,izvuci iz nje i neke lepe pozitivne strane)
pozzz![]()
i na koji ne mogu da utiču čak ni mrzovoljni sugrađani iz gradskog prevoza.

Nisam se dobro izrazila u prethodnom postu. 7 dana je jedna od pesama (ne samo EKV-a) koje me najviše dotiču. Zašto - nisam sigurna. Nekad sam u stanju da je slušam satima, tako da reči već izgube značenje i ostane samo muzika. Prvo me potpuno spusti (moglo bi se reći da osećam weltshmerz) da bi me dovela do katarze. Samo što sam ponekad toliko duboko (što, naravno, nije izazvano samo tom pesmom) da je potrebno mnooogo vremena da se "vratim u normalu". A to mi ujutro nije potrebno. Ujutro moram u roku od pola sata od buđenja da istrčim na ulicu i budem spremna za celodnevno uživanje na voljenom mi faksu. Da tada slušam 7 dana, mnogo puts bih ostala kod kuće, kontemplirajući
(što se ne bi baš svidelo nekim ljudima na voljenom mi faksu). Ovako, kad ustanem uz Radostan dan, iz stana izletim s osmehom koji neke podseća na ono "Da nema ušiju, smejala bi se oko glave."
i na koji ne mogu da utiču čak ni mrzovoljni sugrađani iz gradskog prevoza.
Ne znam šta bih rekla o Ponosu. Ponekad me malčice rastužuje i to je to. Nije mi među najnajdražim pesmama, mada mi jeste prilično draga. Budi mi dobra, nemoj praviti pakosti...
U svakom slučaju, drago mi je što sam čula tvoje mišljenje o 7 dana. Na kraju se čini da nas pesma oboje tera da se osećamo dobro, jedno pre a jedno kasnije.Pozdrav za tebe.
Inače, zna li neko kad će biti poslednji deo Kao da je bilo nekad? Možda sledećeg utorka?
I da, čula sam da u petak u Rumi svira IQV. Je l' ih neko slušao? Da znam vredi li ići pošto imam gomilu obaveza za vikend.