EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitanje :) Moze li da se desi da bude frka sa kartama sutra? Ne mogu da se cimam da idem danas u Bg po karte pa sutra ponovo, a znam da je prosle godine u Livingroom-u nestalo (ali tad sam ih kupio na vreme). Mislim, ako je neko bio da uzme pa mozda zna neka javi ;)

Pitanje :) Moze li da se desi da bude frka sa kartama sutra? Ne mogu da se cimam da idem danas u Bg po karte pa sutra ponovo, a znam da je prosle godine u Livingroom-u nestalo (ali tad sam ih kupio na vreme). Mislim, ako je neko bio da uzme pa mozda zna neka javi ;)

Zovi blagajnu pa vidi kakva je situacija, koliko ih je ostalo.

@maja
600 kinti su. A za reprizu ne verujem......Prosle godine je bila zato sto je bilo u l.room-u, a kad god je bilo u velikoj sali, samo jedno vece je bilo.

pa mozda posle skc-a... krug krece u 21h, odradi deo svirke s krugom i zapali dalje.....
Da, otpevaće svoj repertoar vezan za pesme EKV-a (max. 15 pesama), a onda ide u Fest gde nastupa sa bendom Rich Bitch.
Ako mi sve bude po planu vidimo se uveče u SKC-u, a pre toga idem na grob dr Zorana Đinđića i grob Milana Mladenovića . Zatim, na skup "Odgovor građana na nasilje" pa u SKC!
Vidimo se. ;)

Evo obrade Zemlje od EKV-a koju izvode Tanja Jovičević i Rich Bitch:

P.S. Tanja Jovičević svakog utorka nastupa u Novom Sadu u Pub-u Lazino Tele.

Poslednja izmena:
Veza sa EKVom je... ? :confused:
Miško Plavi je svirao bas i u Pilotima i u EKVu ( 1991. god. je istovremeno svirao u oba benda neposredno pre dolaska Ćimeta u EKV).

Na snimku su: Milan Mladenović, Margita Stefanović Magi, Miško Plavi, Tanja Jovičević, Marko Milivojević
28.07.1991 mirovni festival, "Yutel za Mir" u Zetri (Sarajevo).

Mada i pored toga, u potpunosti se slažem sa vašim komentarima:
Pa nemoj na temi o EKV-u,***.:roll:

Pa nemoj bas na ovoj temi... boli. :lol:
Pošto Pilotima i Kikiju ovde nikako nije mesto!!

Poslednja izmena:
Gledala sam malo pre Beogradsku hroniku...prikazivali su nesto u vezi onog skupa protiv nasilja u Pionirskom parku...i u pozadini se cula pesma Slusaj vamo od Rimtutituki-ja...:heart:e bas mi je bilo drago da sam je cula...:mrgreen:

:heart:

Poslednja izmena:
Gledala sam malo pre Beogradsku hroniku...prikazivali su nesto u vezi onog skupa protiv nasilja u Pionirskom parku...i u pozadini se cula pesma Slusaj vamo od Rimtutituki-ja...:heart:e bas mi je bilo drago da sam je cula...:mrgreen:

Da bio je i Rimtutituki i Partibrejkersi i Obojeni program, a u SKCu je bilo odlično.

Poslednja izmena od moderatora:
Mira Mijatović (1960-1988)
Bojan Pečar (1960 - 1998)
Dušan Gera Gerzić (1961 - 1998)
Sta se ovde desilo?Zasto su svi umrli tako mladi pogotovo Mira Mijatovic...kada sam ovo videla strefio me sok!:eek:

Svi oni, zajedno sa Miškom Plavim, kao prijatelji iz 5. BG, bili su i clanovi sastava BG-5
Bojan je uz bas i gitaru, svirao i perkusije, klavir i violinu, a u Londonu se uspešno bavio slikarstvom...
. Gera je pored muzike i bavljenja fotografijom, filmom i grafičkim dizajnom ,kao slikar ušao u enciklopediju savremenog jugoslovenskog slikarstva.

Back