EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam na projekciji filma "Kao da je bilo nekad" uspostavilo se da je mala sala zaista mala za sve one koji vole EKV. Gomila ljudi nije imala mesta gde da sedne. Što se tiče filma u odnosu na serijal neke scene su izbačene dok su druge dodate ali suština je ostala ista.

Samo da kazem... Nikada nije izasao cd, ili ploca, ili nesto sa muzikom iz ovog filma. Ovo je rip sa filma...

Čekaj, samo mi kaži nešto:
1) Da li je to, po sadržaju, isti dokumentarac kao i onaj koji stoji na RTS-ovom sajtu ili je to ovaj preradjeni koji je skoro prikazan?
2)Samo mi potvrdi da je bolji kvalitet nego oni šugavi sa RTS-a?

1) Ne znam kakav je taj preradjeni, a i ne znam sve detalje napamet sa ovog starog, ali ovaj koji sam postavio kad sam gledao, cini mi se da je isti kao i onaj koji je bio prikazan na RTS-u 21. septembra...
2) Naravno da je bolji... Mnogo... Ripovano je sa DVD-a, i nema znaka televizije...

Ja ništa sa ovog rapidshare-a ne mogu da skinem.:confused:
Mozda gresis u tome sto ove linkove kopiras u address bar, a napisani su u skracenoj varijanti. Klikni na link.

A mozda i sve radis kako treba, ali imas staticku IP adresu, a ne dinamicku. E tu staticku, tvoj provajder daje vecem broju svojih korisnika, tako da mnogo vas ima istu. A rapidshare korisnike prepoznaje po toj IP adresi, i ne dozvoljava free user-ima da downloaduju vise fajlova odjedanput. Resenje je ili da skines kod nekog drugog kod koga moze, ili da pribavis rapidshare premium account...

Back