Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam nikada sanjala ni milana ni ekv, iako ih OBOZAVAM.
i uvek ponavljam, da sam samo jednom bila na njihovom koncertu, da sam samo jednom im uzivo.
To je bio dozivljaj.Steta sto si tako mlada pa nisi bila u prilici.Mi stariji smo ih obozavali.Ali sto je zanimljivo, u onoj i ovoj seljackoj sredini nisu postigli status fenomena Bijelog Dugmeta ili Lepe Brene.Ipak su bili slusani od ogranicenog broja ljudi.Cini mi se da su ove nove generacije prihvatile njihovu muziku na nacin na koji to ondasnja omladina, njihovi savremenici u velikom broju nisu bili u stanju.
Видим и неке нове чланове и видим пише се о Милункиној књизи па ћу морати да вратим унатраг и надокнадим све пропуштено,ако је могуће.
Tekst je za vas dragi ljudi.Mozda odgovor na sve one bljutavosti vasih privatnih poruka
koje razmenjujete medjusobno.Samo,on za razliku od njih nema za cilj nikoga da uvradi,ismeje ili
sta god vi vec govorili.
Супер! Мислим да ово до сад није било. Хвала!Na YouTube-u sam naleteo na spot za Šarlovu pesmu "Oko moje glave". Ako ga je već neko postavio onda se izvinjavam zbog dupliranja.
Може да се одштампа фотка на мајици . Ја не знам конкретно где је најповољније, али мислим да ће ти неко од упућенијих овде објаснити.Je l' zna neko gde moze da se nabavi majica EKV?