good_neighbour
Poznat
- Poruka
- 9.057
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta mislite o ovome:
Letim u mislima daleko
na neko bolje
neko lepše mesto
Stalno
stalno sam u nekoj žurbi
negde krećem
možda da pobegnem
A onda,
onda se setim tebe
ništa više nije važno
u ovom momentu
Dodir,
tvoj dodir želim sada
odmah mi dodji
da ne poludim
Vreme
njega ima i na pretek,
ovi naši snovi
da se ne izgube
Hm... nekako mi je... "već viđeno".A šta mislite o ovome:
Letim u mislima daleko
na neko bolje
neko lepše mesto
Stalno
stalno sam u nekoj žurbi
negde krećem
možda da pobegnem
A onda,
onda se setim tebe
ništa više nije važno
u ovom momentu
Dodir,
tvoj dodir želim sada
odmah mi dodji
da ne poludim
Vreme
njega ima i na pretek,
ovi naši snovi
da se ne izgube
A šta mislite o ovome:
Letim u mislima daleko
na neko bolje
neko lepše mesto
Stalno
stalno sam u nekoj žurbi
negde krećem
možda da pobegnem
A onda,
onda se setim tebe
ništa više nije važno
u ovom momentu
Dodir,
tvoj dodir želim sada
odmah mi dodji
da ne poludim
Vreme
njega ima i na pretek,
ovi naši snovi
da se ne izgube
A šta mislite o ovome:
Letim u mislima daleko
na neko bolje
neko lepše mesto
Stalno
stalno sam u nekoj žurbi
negde krećem
možda da pobegnem
A onda,
onda se setim tebe
ništa više nije važno
u ovom momentu
Dodir,
tvoj dodir želim sada
odmah mi dodji
da ne poludim
Vreme
njega ima i na pretek,
ovi naši snovi
da se ne izgube
dobro jutro drustvo...
ccc...pade tema na dno strane...strasno.
ehe...budi sam...
juce sam u busu pustila cd (ekv,azra,haustor, smak...) (posto smo isli na neki izlet sa skolom)
i poceli su da se deru: ajde sektasu mici ta sra.nja...
nemam komentar dalji...
... Boze, kako ja volim ovu koncertnu verziju pesme... Kada dugo ne slusam EKV, ja prvo pocinjem sa ovom pesmom, i to u ovoj izvedbi... Jako volim kako Magi ovde svira i kako Milan peva... Bas volim ovu pesmu...
"...Скоро сваке ноћи у сну враћа кошаву у Београд. Хода Теразијама, Булеваром краља Aлександра, родном Косовском... Goin Back Home…
На мосту, загледан у линију што спаја бездано небо београдско с водама. Неисказним, попут његових осећања. Толико би желео да их изрекне. A само један је начин. Музика. Поезија.
Али ноте разноси кошава, магична и неухватљива, као џез. Јад и блаженство у исти мах. Као Serene. И као Ламент...
...Blow Wind Blow Wind...
Не уме рећи да ли то у Сави, дубокој као блуз, ветар мрешка месечину. Или ноте бљескају на води? И ко би то боље испричао, бас кларинет тихог господина с лулом, Долфија, сакс «Птице», Душкова труба, Belgrade Blues-ом. Или, можда, лицем ка ветру, глас Миланов? Она, једина зна. И зато...
Окренути се. К њој.
Тако би желео.
Отвара очи...
Да сам писао роман, вероватно бих почео овако. Aли, ово је само мој дневник. Читам на прескок.
Музика, попут валова, дође, попрска, преплави, дотакне, оде. И све тако, наново, у Круг..."
Ovo je početak mog romana "Povratak košave u Beograd". Upravo je izašao:
http://www.malinemo.rs/ad_libitum.html
"...Скоро сваке ноћи у сну враћа кошаву у Београд. Хода Теразијама, Булеваром краља Aлександра, родном Косовском... Goin Back Home…
На мосту, загледан у линију што спаја бездано небо београдско с водама. Неисказним, попут његових осећања. Толико би желео да их изрекне. A само један је начин. Музика. Поезија.
Али ноте разноси кошава, магична и неухватљива, као џез. Јад и блаженство у исти мах. Као Serene. И као Ламент...
Не уме рећи да ли то у Сави, дубокој као блуз, ветар мрешка месечину. Или ноте бљескају на води? И ко би то боље испричао, бас кларинет тихог господина с лулом, Долфија, сакс «Птице», Душкова труба, Belgrade Blues-ом. Или, можда, лицем ка ветру, глас Миланов? Она, једина зна. И зато...
Окренути се. К њој.
Тако би желео.
Отвара очи...
Да сам писао роман, вероватно бих почео овако. Aли, ово је само мој дневник. Читам на прескок.
Музика, попут валова, дође, попрска, преплави, дотакне, оде. И све тако, наново, у Круг..."
Окренути се. К њој.
Тако би желео.
Отвара очи...