zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
Ne guraj mene u te "sve".
Izvini,nisam se lepo izrazila...mislila sam da se veoma cesto muzika "baca" u drugi plan...i ne svi ljudi,vec poneki...srecom,ponekad...ne kazem uvek i svi iako je isprva tako zvucalo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne guraj mene u te "sve".
Izvini,nisam se lepo izrazila...mislila sam da se veoma cesto muzika "baca" u drugi plan...i ne svi ljudi,vec poneki...srecom,ponekad...ne kazem uvek i svi iako je isprva tako zvucalo![]()
Koja si ti budala.
Ovo je daleko od teme, ali prosto moram da odgovorim...
Mnogo je veca sansa da ce "deca" nesto probati ako nemaju pojma sta je. Takav stav prema drogama tokom godina je i doveo do velikog broja zrtava. Dakle, naravno da bi trebalo biti obavesten sto bolje.
Usput, ne moras mnogo da znas o vitaminima, ali pored toga da su "dobri" treba znati i dozvoljenu dozu![]()
Jel to sve sto umes da kiazes?Cini mi se da jeste.
Temu bi trebalo vratiti,a ovakve rasprave zavrsiti.
Alo ljudi!!! Znali su oni veoma dobro u svojoj mladosti sta je heroin,i gde to vodi.Uvek se znalo.A vec je i pre njih bilo puno muzicara koji su stradali od droge.(Janis Joplin bas od predoziranja heroinom).
Jeste,i sta s tim..? I janis,i Morrison,i jos gomila njih,ali sta s tim..? kapiram,bedace te,onda jednostavno nemoj da ih slusas...![]()
Alo ljudi!!! Znali su oni veoma dobro u svojoj mladosti sta je heroin,i gde to vodi.Uvek se znalo.A vec je i pre njih bilo puno muzicara koji su stradali od droge.(Janis Joplin bas od predoziranja heroinom).
Vidi sad ovo... pa ovome nema kraja. Niko nije ni postavljao pitanje da li su oni znali sta je heroin. Svasta.
Aj pozdrav.![]()
Samo sam odgovorio na vecite tvrdnje kako oni nisu znali sta je droga itd.
A vec sam rekao da ih vise ne slusam,samo ucestvujem u diskusiji.Ako smetam svojim postovima,necu vise postovati ovde.Samo iznosim neko svoje trenutno vidjenje.
Pozdrav!![]()
Izvini,nisam htela da kazem da smetas,
ali ova rasprava mi se cini potpuno besmislenom.
Ne dobih odgovor da li je A.I. "izmislio" tumacanje pesama i pripisao Margiti ili su njena...