EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvini,nisam se lepo izrazila...mislila sam da se veoma cesto muzika "baca" u drugi plan...i ne svi ljudi,vec poneki...srecom,ponekad...ne kazem uvek i svi iako je isprva tako zvucalo:neutral:

Ovde, na temi, njihova muzika je malo skrajnuta u poslednje vreme. Tj., diskusija o njihovoj muzici. Ali, tema postoji od 2004., ima 350+ strana, 8000+ postova... Šta još da se napiše na temu njihove muzike, a da nije već napisano? :confused: Sadašnje stanje na temi meni je pre odraz "ispričanosti" svega što se na temu njihove muzike imalo ispričati. Ovo o čemu se sada piše i diskutuje, manje je doticano... ukupno uzev. Na kraju, to je punopravi deo njih, i sasvim je u redu da se o tome razgovara.

Poslednja izmena:
Tvoje usne na meni
I tvoje ruke na meni.
I guram nož medju zube,
I menjam oblik kao vidra;
Nosim sablju oko bedra,
I skupljam znoj sa čela,
Na tvoje usne boje mesa,
Spustiću kap svoje vode, vode!
...
:)

Ipak mislim da je podforum muzika, tema muzika...
Verjem da je dosta nas - njih prestalo da dolazi na temu upravo zato sto se nakon objavljivanja Ilićeve knjige sve priče baziraju na diskusijama o njihovoj zavisnosti.

U redu to je činjenica. Ali oni su uprkos svemu tome imali svoju veličinu možda ne kao karakteri, ali kao umetnici i ličnosti. I ostavite više to na miru, ako vam toliko smeta, nemojte ih slušati...
Prosto i jednostavno.

Ovo je daleko od teme, ali prosto moram da odgovorim...
Mnogo je veca sansa da ce "deca" nesto probati ako nemaju pojma sta je. Takav stav prema drogama tokom godina je i doveo do velikog broja zrtava. Dakle, naravno da bi trebalo biti obavesten sto bolje.
Usput, ne moras mnogo da znas o vitaminima, ali pored toga da su "dobri" treba znati i dozvoljenu dozu ;)

Alo ljudi!!! Znali su oni veoma dobro u svojoj mladosti sta je heroin,i gde to vodi.Uvek se znalo.A vec je i pre njih bilo puno muzicara koji su stradali od droge.(Janis Joplin bas od predoziranja heroinom).

Jeste,i sta s tim..? I janis,i Morrison,i jos gomila njih,ali sta s tim..? kapiram,bedace te,onda jednostavno nemoj da ih slusas...:)

Samo sam odgovorio na vecite tvrdnje kako oni nisu znali sta je droga itd.
A vec sam rekao da ih vise ne slusam,samo ucestvujem u diskusiji.Ako smetam svojim postovima,necu vise postovati ovde.Samo iznosim neko svoje trenutno vidjenje.
Pozdrav!z:)

Alo ljudi!!! Znali su oni veoma dobro u svojoj mladosti sta je heroin,i gde to vodi.Uvek se znalo.A vec je i pre njih bilo puno muzicara koji su stradali od droge.(Janis Joplin bas od predoziranja heroinom).

Vidi sad ovo... pa ovome nema kraja. Niko nije ni postavljao pitanje da li su oni znali sta je heroin. Svasta.
Aj pozdrav. z:)

Kako Bjesovi kažu Moj put je ljubav, moj izbor je bol...
Možda će i neko sa ove teme da bude narkoman, možda će neko da bude samoubica...
Znamo kuda vodi ali opet pronađemo razloge.
Pogriješio sam rekavši da nisu znali, mislio sam da su možda smatrali da će se izvući bla bla

Samo sam odgovorio na vecite tvrdnje kako oni nisu znali sta je droga itd.
A vec sam rekao da ih vise ne slusam,samo ucestvujem u diskusiji.Ako smetam svojim postovima,necu vise postovati ovde.Samo iznosim neko svoje trenutno vidjenje.
Pozdrav!z:)

Izvini,nisam htela da kazem da smetas,
ali ova rasprava mi se cini potpuno besmislenom.

WOOOOW!!!
@Milunka, a ja sad nesto piskarala o toj mojoj asocijaciji Beograda i EKV ( ma, ceprkanje po sopstvenoj dusi :roll::lol: ) i , k'o velim, deder da pogledam temu, a ono tamo - tvoje obavestenje o blogu...
HVALA NA DOBRODODLICI! BOLJE TE NASLI! U zdravlje! :zag: :pivce:

dykpw4.jpg

Ovu sliku sam još kad skinula sa Facebook-a, ali sam zaboravila ovde da prenesem. To je sa onog InRumemoriam-a. Izvinjenje za kašnjenje. :)

Iskreno, moze da bude istina....
Mada, draz je u tome sto njihove pesme nisu zalepljene za jednu temu... Napisane su tako da mozes da se nadjes u njima u nekoj situaciji sebi svojstvenoj...

Back