Hladna_kao_Sunce
Aktivan član
- Poruka
- 1.436
Evo, meni baš dosta dobro radi večeras.
I evo još jednog, meni se ova verzija "Anestezije" - tribute, instrumentalna, u izvedbi Miška Plavog, Feđe Franklina i Slobodana Trkulje veoma svidela:
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, meni baš dosta dobro radi večeras.
I evo još jednog, meni se ova verzija "Anestezije" - tribute, instrumentalna, u izvedbi Miška Plavog, Feđe Franklina i Slobodana Trkulje veoma svidela:
Jeste, to je jedan od, moram priznati, malobrojnih tributea koji mi se sviđaju.Ako ne gresim, ta verzija Anestezije je sa one tribute kompilacije "Kao da je bilo nekad"...?
Izvinjavam se, nisam bila precizna u izražavanju maločas, mislila sam reći - jedna od malobrojnih pesama, pojedinačnih, zapravo, od izvođača samo ovo, Massimo, i, Tanja, ali i ona samo delimično. Sjajna je ona pevačica, ali - svojih pesama.Pa da...recimo...meni se ne svidja u potpunosti, ali ima svetlih momenata... Tanjina "Iznad grada" mi je bila sjajna, klavirska pratnja i njen prijatan glas i prava pesma za takvu varijantu, samo da nema toliko patetike na kraju...![]()

Kad sam odgledala pre ovaj klip sa spotom za Istinu masinu i kratkim intervjuom na pocetku, odmah sam se setila one price kako su se novinari bojali Milana, jer je mrzeo glupa pitanja... E ovde ih ima isuvise... Uvek se od srca nasmejem kada vidim odnos Milanov prema doticnom gospodinu u tom snimku, cuje ga a ne cuje, ali sve dostojanstveno... hehe, kakav kralj...
Inace hvala za Nabor na postelji, konacno da cujem i tu pesmu... Pozdrav!
Pozdrav svim obozavaocima to jest fanovima Ekv-a ili kako god...
Evo postavio sam na ytube jednu Milanovu stvar koju je uradio sa Subom a cisto sumnjam da je neko cuo jer je stvar zaista retka i jako je tesko uopste doci do nje...sve u svemu uzivajte...evo:
A koja su to glupa pitanja? Ja bih rekao da su najnormalnija,obična pitanja
Moram priznati da sam se veoma razocarao gledajuci nekoliko ovakvih kratkih intervjua....Milan mi se cini izuzetno arogantnim i nervoznim...
Neka pitaju ljudi šta hoće, to im je posao. A pitani neka odgovore... bez odmeravanja je li pitanje glupo ili ne, i zavređuje li odgovor.
Zbog takvih nekih "propratnih priča" o članovima EKV-a ih možda i ne vole, oni koji ih ne vole.
Margitin nastup na koncertu "s'one strane duge", gde...
Margitin nastup na koncertu "s'one strane duge", gde je izvela pesmu "Kuca" i njome
pozdravila i decu sa ostecenim sluhom.
Plemenito, zar ne?

Moram priznati da sam se veoma razocarao gledajuci nekoliko ovakvih kratkih intervjua....Milan mi se cini izuzetno arogantnim i nervoznim...
Da, baš ja htedoh da prokomentarišem. Nikad mi se nije dopadala ta fama "Milan je strah i trepet za novinare". Neka pitaju ljudi šta hoće, to im je posao. A pitani neka odgovore... bez odmeravanja je li pitanje glupo ili ne, i zavređuje li odgovor. Zbog takvih nekih "propratnih priča" o članovima EKV-a ih možda i ne vole, oni koji ih ne vole.
Kad sam odgledala pre ovaj klip sa spotom za Istinu masinu i kratkim intervjuom na pocetku, odmah sam se setila one price kako su se novinari bojali Milana, jer je mrzeo glupa pitanja... E ovde ih ima isuvise... Uvek se od srca nasmejem kada vidim odnos Milanov prema doticnom gospodinu u tom snimku, cuje ga a ne cuje, ali sve dostojanstveno... hehe, kakav kralj...
Inace hvala za Nabor na postelji, konacno da cujem i tu pesmu... Pozdrav!
Meni se uopste ne svidja stav tog novinara niti nacin na koji radi intervju... Mislim da je ta fama nastala zbog novinara koji nisu dovoljno profesionalni da rade svoj posao, jer ako vec radis intervju sa nekim znacajnijim imenima, treba da se pripremis, ne mozes na isti nacin pristupiti, lupam, Alenu Islamovicu i Betovenu (e bas ga lupih).. Verujem da je to ono sto ga je iritiralo, neprofesionalnost, jer on ovde 10 puta postavlja retoricko pitanje "Snimate spot?" i tako nesto slicno, nisam zapamtila...
Ali nije takav bio u svim intervjuima, setite se "Postera", pa "Tri zelje za zlatnu ribicu" ili "Zenske price", kako se vec zvase, itd.
Mislim da je reagovao na dobre ideje i kreativne ljude, a prema onima koji to nisu bili, bio pomalo susdrzan... Moje neko vidjenje...
"Nekreativan novinar" je - eufemizam za... da ne kažem sad. Dakle, ja potpuno podržavam i razumem odnos svake inteligentne, i, samim tim već OBJEKTIVNO superiorne intervjuisane osobe prema takvom novinaru.... suzdržan odnos prema nekreativnom novinaru, koji nema ideje, nepripremljen je, ili šta već. Milan realno u intervjuima ima taj neki...pogled sa visine na novinare. I to mnogi koji vole EKV, vole da provlače kroz pozitivan kontekst - Milan je zbog toga opasan, superioran... Čini mi se da su tim nekim ponašanjima, svesno i namerno pravili od sebe... "mitske", "nedodirljive" ličnosti, koje neće svakog da udostoje razgovora sa sobom. Mislim i na intervjue, i tekstove pesama... i na opšti neki utisak koji su ostavljali: "klub" mračnih, surovo realnih, nadriinteligentnih i talentovanih pesnika i muzičara, koji su ispred vremena u kom su, i iznad ljudi kraj kojih su. Sve i da su to fakti, zato su verovatno neki ljudi kad govore o njima, upotrebljavali reči poput šminkeri, kao Dragojević u dokumentarcu... ili pretencioznost, hermetičnost...
"Nekreativan novinar" je - eufemizam za... da ne kažem sad. Dakle, ja potpuno podržavam i razumem odnos svake inteligentne, i, samim tim već OBJEKTIVNO superiorne intervjuisane osobe prema takvom novinaru.
Nisu svi novinari zaslužili, naravno, ali mnogi doista jesu, pa se onda to automatski prenosilo kao generalni utisak.Da, ali Milanu se generalno pripisuje ta superiornost i prepotentnost u intervjuima. A nemoguće je da su svi novinari zaslužili takav njegov tretman.I Margita je komentarisala da su ga ljudi doživljavali kao pretencioznog, arogantnog... ili koju je već reč upotrebila, nisam sigurna. Da li su novinari (ili ovaj konkretno) apropo toga "kreativni" ili ne, druga je priča.
Da, tačno, ali izvanredan umetnik ne mora uvek biti i izvanredan govornik u "običnom" izražavanju, pogotovo "živom". A u novinama su već i lektori...Meni Milan čak... ne znam... nije baš nekako fluentan u "živim" intervjuima.Recimo u intervjuu gde je objašnjavao šta znači unplugged. Kad sam ga tu slušala, bilo mi je neverovatno da je taj isti čovek napisao sve te tekstove oko kojih se i sada, 14 godine posle, diže prašina. Nikad nisam slušajući ga pomislila - o Bože, kako čovek lepo i mudro zbori... Intervjui za novine sa njim su već nešto drugo. Isto važi i za Margitu. Nijedan "živi" razgovor zapravo, ni sa njim, ni sa Margitom, me nije nešto fascinirao... ili su mi nekako zbunjeni i gledaju svud okolo samo ne u novinara, ili su nedorečeni, ili "voze" novinare... slabo šta čuješ u tim razgovorima.
Mislim da je reagovao na dobre ideje i kreativne ljude, a prema onima koji to nisu bili, bio pomalo susdrzan... Moje neko vidjenje...
Nisu svi novinari zaslužili, naravno, ali mnogi doista jesu, pa se onda to automatski prenosilo kao generalni utisak.
Da, tačno, ali izvanredan umetnik ne mora uvek biti i izvanredan govornik u "običnom" izražavanju, pogotovo "živom". A u novinama su već i lektori...

Dostojanstveno ga čuje - a ne čuje. To nije isto što i...
... suzdržan odnos prema nekreativnom novinaru, koji nema ideje, nepripremljen je, ili šta već. Milan realno u intervjuima ima taj neki...pogled sa visine na novinare. I to mnogi koji vole EKV, vole da provlače kroz pozitivan kontekst - Milan je zbog toga opasan, superioran... Čini mi se da su tim nekim ponašanjima, svesno i namerno pravili od sebe... "mitske", "nedodirljive" ličnosti, koje neće svakog da udostoje razgovora sa sobom. Mislim i na intervjue, i tekstove pesama... i na opšti neki utisak koji su ostavljali: "klub" mračnih, surovo realnih, nadriinteligentnih i talentovanih pesnika i muzičara, koji su ispred vremena u kom su, i iznad ljudi kraj kojih su. Sve i da su to fakti, zato su verovatno neki ljudi kad govore o njima, upotrebljavali reči poput šminkeri, kao Dragojević u dokumentarcu... ili pretencioznost, hermetičnost...

novom albumu,o trenutnoj postavi benda,za koju pesmu se emituje spot...itd.,da ne nabrajam dalje....sto apsolutno nema veze sa novinarskom neinformisanoscu.