EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'Krug' je katastrofa. niti goreg tribute benda niti lošije zamisli.
uvek isti spisak, otaljavaju...
i Milan i Magi i Vd i Bojan se prevrću u grobu

slažem se.. znam im set-listu napamet
+ne znaju tekstove nekih pesama, tipa budi sam :roll:

Nisam ih nikad slušala, pa ne mogu da komentarišem. Jedino mi je čudno da ne znaju tekst pesme Budi sam na ulici. :eek: Ajde da je neki drugi, anonimniji (i manje za EKV vezan) tribute bend, ali... Krug. :eek:

Spominjanje ovog prevrtanja mi je nekako... suvišno. :neutral:

Gledala sam Krug dva puta, i nisam se mnogo obazirala na to da li znaju reci ili ne, vise sam uzivala u pesmama... Ali prvi put kad su bili, bilo je dosta patetike... Drugi put Tanja nije bila raspolozena, a onaj pevac (mislim da je clan Vampira, nisam sigurna) je uspeo da makar na neke trenutke docara Milanov glas...

'Krug' je katastrofa. niti goreg tribute benda niti lošije zamisli.
uvek isti spisak, otaljavaju...
i Milan i Magi i Vd i Bojan se prevrću u grobu

"Krug" sam prvi put slušao 02.09.2006. u otvorenom bioskopu "Porta" u NSu, a drugi put sam ih slušao 13.01.2007. godine, a žao mi je što sam propustio 04.04.2007. na promociji EKV revisiteda u Studiju "M" (išao sam da vadim vizu za Matursku ekskurziju).
Oba puta sam se oduševio što energiom koja je dolazila sa bine (pogotovo pri Tanjinom izlasku), a probleme sa tekstom tad nisam primetio. Ne znam šta se moglo desiti u međuvremenu ali ne mogu da verujem da su se pogoršali pošto su svi prvenstveno izvrsni muzičari, a Marko i Ćima su bili u EKVu. Jedva čekam da ih čujem ponovo pogtovo pošto im je gost Teodor Jani koji je producirao albume Ljubav, Samo par godina za nas i Dum Dum.
Da zaključim za mene je "Krug" sjajna ideja.

Pri tom je važno naglasiti da se i na "Krug" ne sme gledati kao na kopiju EKVa pošto su i sami članovi istog toga svesni !!

P.S. Nisam računao nastupe "Kruga" u sklopu Live EKV revisiteda 15.06.2007. i 12.07.2007. u NSu (prvi nastup u centru NSa, a drugi na EXITu).

Poslednja izmena:
Malopre čuh od jednog čoveka, negde je danas pročitao, da je doneta odluka da neće biti ulice Milana Mladenovića. Zbog njegovog odnosa prema drogama... tako je nekako pisalo, ako sam dobro zapamtila...
Možda ne bi bilo loše dotičnim neobrazovanim maloumnicima poslati dopis sa spiskom ljudi koji su imali problema sa drogama, alkoholom ili sopstvenom psihom (mada, glupo je reći da su imali probleme - nisu, mi ih pravimo), a dobili su ulicu. Mislim da ću zaista naći spisak svih ulica u Beogradu (ipak je glavni grad), pročačkaću po istoriji pa skupiti neka imena. Prva koja mi padaju napamet su Van Gog i Sergej Rahmanjinov.

http://www.nostalgija.com/muzika/a.php

Nadij pod Angles'breath:)

A ovo za Krug..jedino se secam da nisu znali da ide "skupljam znoj sa cela..",vec su otpevali "Brisem znoj sa cela..":confused:

A i sad u LR u SKC-u kad je bilo ,pa su rekli Nabolja grupa ikada,igde..mislim,to mi je naginjalo ka patetici....

cisto sumnjam da nisu znali da ide "skupljam znoj sa cela", nego da su namerno promenili u "brisem znoj sa cela" pa nisu oni toliki nepoznavaoci opusa. valjda:confused:

evo nadjoh ovaj forum pa sam se zbog toga registrov'o na krstaricu...
svaka cast na ovoj grupi!!!
bio sam i ja u ns na tribut bandu EKV-a i momci su stvarno dobri.
najbitnije je da se cuje EKV uzivo na bilo koji nacin i da se skupe ljudi koji ih vole na jednom mjestu.

EKV-Ljubav-2-blue.JPG

Back