ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slažem se.. znam im set-listu napamet'Krug' je katastrofa. niti goreg tribute benda niti lošije zamisli.
uvek isti spisak, otaljavaju...
i Milan i Magi i Vd i Bojan se prevrću u grobu
'Krug' je katastrofa. niti goreg tribute benda niti lošije zamisli.
slažem se.. znam im set-listu napamet
+ne znaju tekstove nekih pesama, tipa budi sam![]()
moze link od "Milan mladenovic angels breath"..nemogu nigdje nac...
'Krug' je katastrofa. niti goreg tribute benda niti lošije zamisli.
Možda ne bi bilo loše dotičnim neobrazovanim maloumnicima poslati dopis sa spiskom ljudi koji su imali problema sa drogama, alkoholom ili sopstvenom psihom (mada, glupo je reći da su imali probleme - nisu, mi ih pravimo), a dobili su ulicu. Mislim da ću zaista naći spisak svih ulica u Beogradu (ipak je glavni grad), pročačkaću po istoriji pa skupiti neka imena. Prva koja mi padaju napamet su Van Gog i Sergej Rahmanjinov.Malopre čuh od jednog čoveka, negde je danas pročitao, da je doneta odluka da neće biti ulice Milana Mladenovića. Zbog njegovog odnosa prema drogama... tako je nekako pisalo, ako sam dobro zapamtila...
http://www.nostalgija.com/muzika/a.php
Nadij pod Angles'breath
A ovo za Krug..jedino se secam da nisu znali da ide "skupljam znoj sa cela..",vec su otpevali "Brisem znoj sa cela.."
A i sad u LR u SKC-u kad je bilo ,pa su rekli Nabolja grupa ikada,igde..mislim,to mi je naginjalo ka patetici....
Umeju da pogreše, i to dosta, ali to zaista nije toliko bitno - i Milan je imao običaj da menja tekst, i da meša redosled strofa.cisto sumnjam da nisu znali da ide "skupljam znoj sa cela", nego da su namerno promenili u "brisem znoj sa cela" pa nisu oni toliki nepoznavaoci opusa. valjda![]()
Dobila je po muzičaru. Pisac je, uostalom, (ako mislimo na istog, ali ja nekog trećeg poznatog M. M. ni ne znam), još uvek živ.I još jednom - zar ulica Milana Mladenovića u Zemun Polju nije dobila ime po piscu, a ne muzičaru?
I primetio sam da je Magi često citirala svoju profesorku klavira Liliku Petrović: "U životu se ništa ne mora osim da se umre...."