EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bojane, druze! Hvala!:neutral:

BOJAN.89.1.JPG

Vidi ga... :zaljubljena:

Kod mene radi u Media Player Classic, koji je došao u K-Lite Codec Pack-u, bez problema i slika i zvuk na sva 4 dela. Taj problem koji se javlja je verovatno sukob kodeka, ako je pored nekog programa instaliran još neki kodek koji se kosi sa već postojećim. Rešenje je u brisanju svih mogućih kodeka koji se nađu u listi za deinstalaciju, pa zatim ponovno instaliranje K-Lite Codec Pack-a ili već šta ko koristi.

U KMPlayer-u za 2, 3. i 4. deo nema zvuka (slika postoji).

@Ginger: Ni u VLC-u nema slike (0.8.6d).

Meni sve radi kako treba u Applian FLV Player-u. Napominjem da nemam instaliran nijedan kodek (niti su mi potrebni).

Instalirala sam taj VLC player, ali kad sam htela da ga pokrenem, izađe mi poruka da mi nedostaje shell32.dll (šta god to bilo). I nađem taj .dll što mi nedostaje i instaliram ga, i pokušam da ponovo otvorim VLC, i neće. I... dižem ruke. :confused:

Anyway, hvala svima na trudu. :)

Poslednja izmena:
Nasla sam sad u nekim novinama izbor za naj pesmu. Imaju 2 slike ekv-a, ona sa huper postera i ona sa Fircijem kod voza. Trenutna lista glasi ovako:
1.Ekv- par god za nas
2.Balasevic- neki novi klinci
3.Van Gogh- neko te ima nocas
4.Oktobar 1864- nadji me
5.Riblja corba- pogledaj dom svoj andjele
6.Dado i Sladjana- princeza
7.Bajaga- dobro jutro dzezeri
8.Zeljko Joksimovic- lane moje
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug

A ciji je to izbor? Te top liste su uvek subjektivne. Ili ih neko sam napravi, ili se kao sloze njih nekoliko i onda kao to je to. Kad bismo mi sa teme pravili top, lista bi bila drugacija, skoro potpuno... tako da...:)

Nasla sam sad u nekim novinama izbor za naj pesmu. Imaju 2 slike ekv-a, ona sa huper postera i ona sa Fircijem kod voza. Trenutna lista glasi ovako:
1.Ekv- par god za nas
4.Oktobar 1864- nadji me
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug

Zar Zeljko joksimovic sa EKV na listi:eek:tog kad sam cula pozlilo mi.
Ko li je pravio ovu listu?! Ne znam da li znate ,to nam je sad muzicka elita:neutral::otkacio:
Pa riblja corba,gde nadjose te primitivce.:eek:
auuuuuuuuuuuu na sta ovo lici?!
Samo fale bregovic glavni trubac,i oni bosanski pop pevaci i grupe,ne pomenula im se imena

1.Ekv- par god za nas
4.Oktobar 1864- nadji me
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug
Lista je stvarno "babožapska", a na njoj u stvari jedino vrede EKV i "Oktobar...", ostalo je bljah i fuj.

1.Ekv- par god za nas
4.Oktobar 1864- nadji me
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug

Hm, od ovih pesama, jedino mi uhu ne pašu Joksimović i Balašević.

pa ne znam cija je to ideja bila,ali je prilicno originalno....podseca me na izbore,znte onaj sprej i UV lampa:lol:

a bash je kulj fotka....i da,slikala sam se neki dan u drugovom crnom kaputu,keva kaze da izgledam ko margita,samo da skinem naocare:confused:

Hahahah uh, stavrno je wooow :D, iznenadjena sam , prijatno ofc. :D

Uh, sada slusam ekv. . rockin'

Back