EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ovu zaboravih da snimim, a nigde ne mogu da nađem normalan snimak (u velikoj rezoluciji, sa kablovske). Nadam se da će se film nekada pojaviti kao celina, a do tada ostaju ovi jako nekvalitetni flv-ovi. :(

Nisam još odgledao 4. epizodu, upravo je skidam, ali su mi sve tri prethodne bile jako interesantne, i gledajući svaku bio sam na ivici suza. Dobro je da je ovako nešto snimljeno.

Ja sam posle svakog dela bila bas tuzna, pogotovo posle I i price o Vdu jer je i Sonja Savic otisla dva dana posle toga :sad2:
Hvala RTS-u na ovom dokumentarcu. Bar da znam zasto im placam pretplatu ;)

ZID poljubi prvo one nesrecne,pa onda smiri one nemirne
lutkama sasij male haljine i lovcima zategni lukove pronadji me, pronadji me
u sobi gde umire dan.
U mojim hladnim kisnim sobama,na zidu crtez crnog crnila
Pogledaj zid ,pogledaj zid ! Iz crnog mrtvog praznog mrtvila
Mi smo slobodni,mi smo slobodni, ja sam rodjen sasvim sam,rodjen sasvim sam.
Pomiri pse i macke recima,nahrani gladne svojim ocima Dodirni dlanom nedodirljive i spasi nas neuhvatljive Zajasi vetar preme brdima,kamen u brdu so u nedrima'
Pogledaj zid Pogledaj zid ! na zidu senke nasih godina
Pronadji me___________pronadji me,u sobi gde umire dan

Poslednja izmena:
Hvala vam puno na pomoci. Repriza je nocas u 3:40. Sad sam se malo razocarala sto kazete da je o drogama, meni se gleda zbog Magi. Hvala vam jos jednom na svim informacijama. Snimila sam 3 dela ali uzasno los snimak, tako da vam ne bi znacio

@jjjjjjjjjjjjjjjjj,Napisala si jednu pesmu,ali ne mogu da je pronadjem,ide ovako otprilike
,,Ako ti kazu da sam umro...
Da li mozes da je napises ponovo?
I kazala si da licis na Magi.Volela bih da vidim sliku:):heart:

Poslednja izmena:
OCI BOJE MEDA voda pada u tvoje oci boje meda
Ja sam decak iz vode,imam trag pod levom miskom
Na tvoje usne boje mesa spusticu kap svoje vode
Pusticu glas iz grla ajajajajajajajajajaj

Tvoje usne na meni,tvoje ruke na meni
Guram noz medju zube,menjam oblik kao vidra
Nosim sablju oko bedra,skupljam znoj sa cela
na tvoje usne boje mesa spusticu kap svoje vode vode
ajajajajajajajajajajaaaaaaaaaj

Bas kad sam sinoc gledala onu emisiju,keva se prisetila "starih dobrih vremena"kad je isla na EKV koncerte,i pokaze mi crno belu sliku pecata na svom prstu(znate da je to bilo umesto ulaznice:D)

Videla sam slike u tvom profilu.
Izgledas originalno,i sigurno da imas malo lika na Magi.
Ali si ipak u svom fazonu.
Hvala unapred za pesmu,predivna je.
Dogovorila sam se sa Sibil da se nadjemo 27.,hoces li i ti sa nama?Bilo bi mi drago.
Mozda jos neko sa teme?

Poslednja izmena:
Na danasnji dan se navrsava deset godina od Bojanove smrti...

***...:( ... Uvek se setim onog kad Theodor Yanni, kroz osmeh, kaze: ,, Bojan bio malo lud... '' .

Imajuci u vidu sve ono sto sam o njemo uspela da saznam, mislim da je stvarno bio jedno posebno bice... Nadam se da gde god da je sada, da je dobro i da gradi neki novi put, zajedno sa Milanom, Magi, Vd-om, Subom, Cavketom...

2s0zepz.jpg

n5pt75.jpg

w99mc8.jpg

2vnm51y.jpg

Nema na cemu.Evo ti i Sibil se dogovorite,pa da se nadjemo.
Videcemo da li jos neko hoce.:heart:

Zar je Bojanu danas godisnjica?!:eek:
@Arzberg,hvala za slike:heart:

Ova slika ,sto drzi pticu,lici mi da je Milan a ne Bojan.

@Lice bez senke,kako preslatka beba!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Jedna od bajki Ekatarine Velike
Bojan, bas gitara, 1960, ovan

Dva balona

Ja ću najpre da ispričam priču o žutim i plavim balonima. Napisao sam je u trećem ili četvrtom razredu osnovne škole i mnogima se dopala. Posle sam ponovo pokušavao da napišem nešto slično, ali nikad nisam uspeo tako dobro i tako lepo da "iskažem" sebe. Dakle, jednom, vrlo davno u nekoj dalekoj zemlji, postojao je svet u kome su živeli plavi i žuti baloni. Bio je to prljav i zao svet. Ali u tom svetu jedanput godišnje održavao se jedan praznik na kojem bi se uvek našli jedan plavi i jedan žuti balon koji bi se vezali koncima i vinuli visoko i daleko u nebesko plavetnilo. Dva balona su dugo čekala taj dan. I on je došao, baloni su se upleli i otišli u nebo. Ali gore se žuti balon odjednom uplašio i poželeo da pobegne. Plavi ga je je vukao i smirivao, ali su se ipak razišli, jer se žuti vratio dole na zemlju, a plavi je odleteo suviše visoko da bi ga pratio nazad. Ja sam kao mali verovao da ću naći svoj balon plavi ili žuti i da ću njim odlepršati. Kada sam odrastao, shvatio sam da sam među crvenim i crnim balonima a mi u "Katarini" smo svi šareni baloni. Šareni smo spolja, a unutra smo jednobojni. I muzika nam je takva, šarena, a jednobojna unutra. Ali priča o plavom i žutom balonu uvek ostaje.

Ljudi, i iz FLV Playera i iz Media Classic Playera, kad hoću da pokrenem .flv klip, čuje se zvuk, ali se ne vidi slika. :???: Zna li ko šta treba da uradim, pa da vidim i sliku? :think:

Ova slika ,sto drzi pticu,lici mi da je Milan a ne Bojan.
Ja mislio da je to Firci...

Ljudi, i iz FLV Playera i iz Media Classic Playera, kad hoću da pokrenem .flv klip, čuje se zvuk, ali se ne vidi slika. :???: Zna li ko šta treba da uradim, pa da vidim i sliku? :think:
Skini sa neta K-Lite Codec, mislim da ce onda raditi sve kako treba. Ako ne, onda ne znam.

Back