Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokumentarac o Milanu Mladenoviću u Zagrebu
Dokumentarni film Dušana Vesića "Kao da je bilo nekad" o nekadašnjem pevaču grupe "EKV" Milanu
Mladenoviću biće prikazan na "Festivalu prvog ili drugog filma" koji se od 19. do 25. oktobra održava u Zagrebu.
Sta je na tom snimku za koji se cudite? Ne mogu da vidim
Placem od muke. Ne znam kako vise da se borimo protiv idiota
Tesko da moze... Na kraju cemo postati manjina...![]()
Apsolutna manjina, i to odavno...mi smo već postali manjina, draga![]()
Revolucija ce se verovatno kad tad desiti, ali ne u nasu korist...Pa.... Ne vidim da je kraj... A i nismo jos.... Razmisljamo kako da se dizemo![]()
Forma je u pravu,ali kad vidim ove jadnice,koje umesto suknje nose kaiseve,kako se gube uz jednu ovakvu pesmu....muka mi je.![]()
Ljudi, mislim da tim stalnim podsećanjem sebe na to kakvih sve idiota ima i ko sve šta neumesno radi, samo potpirujete svoje (opravdano) nezadovoljstvo situacijom u zemlji, (ne)kulturom...
Mi smo... mi. Cenimo kvalitet muzike i teksta. Znamo šta je dobro i šta vredi. Oni ne znaju. I neće znati. Ili znaju, ali im je preče komercijalno šabloniziranje. I, šta sad? Zašto da uopšte trošimo reči na njih?
Budite zadovoljni jer znate šta je dobro i cenite kvalitet! Manite se tuđe gluposti, ograničenosti, plitkosti i bezobrazluka.
P.S. To "prsluk" izvođenje Kao da je bilo nekad sam počela da gledam jer vidim da pišete o tome, pa čisto da vidim o čemu se radi, ali nisam odgledala do kraja. Ne zbog neke ne znam kakve ogorčenosti ili čega već, već jednostavno... ne interesuje me. I mrzi me.
Ljudi, mislim da tim stalnim podsećanjem sebe na to kakvih sve idiota ima i ko sve šta neumesno radi, samo potpirujete svoje (opravdano) nezadovoljstvo situacijom u zemlji, (ne)kulturom...
Mi smo... mi. Cenimo kvalitet muzike i teksta. Znamo šta je dobro i šta vredi. Oni ne znaju. I neće znati. Ili znaju, ali im je preče komercijalno šabloniziranje. I, šta sad? Zašto da uopšte trošimo reči na njih?
Budite zadovoljni jer znate šta je dobro i cenite kvalitet! Manite se tuđe gluposti, ograničenosti, plitkosti i bezobrazluka.