EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sva sreca pa preko ovog mog krs neta to ne mogu da vidim...kako mrzim kada neki ljudi uzmu da pevaju tudje pesme, a kladim se da oni uopste ne razumeju tu pesmu, njen smisao....ma super sto nisam videla...

28. 10. je u Tvornici omaz EKV-u...blago ljudima koji mogu da odu...a tamo super muzika, bio je i Rundek skoro tamo, cini mi se...kako tek zavidim ljudima koji su bili na koncertima EKV-a, koji su mogli da stoje ispred Milana dok peva Budi sam na ulici, Kao da je bilo nekad...uh...

Ja se ne stidim sto zivim u Srbiji niti sto sam ovakva kakva jesam... Treba neki drugi ljudi da se toga stide(vec pominute dotichne gore)... A to sto oni nemaju veze s' mozgom to je u najvecem njihov problem... Najgore je sto prave budalastinu od necega sto je fantastichno....

Ljudi, mislim da tim stalnim podsećanjem sebe na to kakvih sve idiota ima i ko sve šta neumesno radi, samo potpirujete svoje (opravdano) nezadovoljstvo situacijom u zemlji, (ne)kulturom...

Mi smo... mi. Cenimo kvalitet muzike i teksta. Znamo šta je dobro i šta vredi. Oni ne znaju. I neće znati. Ili znaju, ali im je preče komercijalno šabloniziranje. I, šta sad? Zašto da uopšte trošimo reči na njih?

Budite zadovoljni jer znate šta je dobro i cenite kvalitet! Manite se tuđe gluposti, ograničenosti, plitkosti i bezobrazluka.

P.S. To "prsluk" izvođenje Kao da je bilo nekad sam počela da gledam jer vidim da pišete o tome, pa čisto da vidim o čemu se radi, ali nisam odgledala do kraja. Ne zbog neke ne znam kakve ogorčenosti ili čega već, već jednostavno... ne interesuje me. I mrzi me.

Poslednja izmena:
Ljudi, mislim da tim stalnim podsećanjem sebe na to kakvih sve idiota ima i ko sve šta neumesno radi, samo potpirujete svoje (opravdano) nezadovoljstvo situacijom u zemlji, (ne)kulturom...

Mi smo... mi. Cenimo kvalitet muzike i teksta. Znamo šta je dobro i šta vredi. Oni ne znaju. I neće znati. Ili znaju, ali im je preče komercijalno šabloniziranje. I, šta sad? Zašto da uopšte trošimo reči na njih?

Budite zadovoljni jer znate šta je dobro i cenite kvalitet! Manite se tuđe gluposti, ograničenosti, plitkosti i bezobrazluka.

P.S. To "prsluk" izvođenje Kao da je bilo nekad sam počela da gledam jer vidim da pišete o tome, pa čisto da vidim o čemu se radi, ali nisam odgledala do kraja. Ne zbog neke ne znam kakve ogorčenosti ili čega već, već jednostavno... ne interesuje me. I mrzi me.

Da,u pravu si... Apsolutno se slazem.... Glas zdravoga razuma:D

:ok: :klap:

Sem toga, mislim da, uprkos svemu, treba imati na umu i onu krajnju, pozitivnu "poruku" priče: Kakvo god, sve je ovo, u stvari samo dokaz više visoke vrednosti muzike EKV. :cool:

Back