^milena*
Aktivan član
- Poruka
- 1.795
Bojane, druze! Hvala!
![]()
Vidi ga...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojane, druze! Hvala!
![]()
Biće, na kraju, ipak, najjednostavnije da instaliraš Win XP i KMPlayer.Ljudi, i iz FLV Playera i iz Media Classic Playera, kad hoću da pokrenem .flv klip, čuje se zvuk, ali se ne vidi slika. :???: Zna li ko šta treba da uradim, pa da vidim i sliku?![]()
Ljudi, i iz FLV Playera i iz Media Classic Playera, kad hoću da pokrenem .flv klip, čuje se zvuk, ali se ne vidi slika. :???: Zna li ko šta treba da uradim, pa da vidim i sliku?![]()
Skini sa neta K-Lite Codec, mislim da ce onda raditi sve kako treba. Ako ne, onda ne znam.
trebaju kodeci...
U KMPlayer-u za 2, 3. i 4. deo nema zvuka (slika postoji).Biće, na kraju, ipak, najjednostavnije da instaliraš Win XP i KMPlayer.![]()
U KMPlayer-u za 2, 3. i 4. deo nema zvuka (slika postoji).
@Ginger: Ni u VLC-u nema slike (0.8.6d).
Meni sve radi kako treba u Applian FLV Player-u. Napominjem da nemam instaliran nijedan kodek (niti su mi potrebni).
U KMPlayer-u za 2, 3. i 4. deo nema zvuka (slika postoji).
@Ginger: Ni u VLC-u nema slike (0.8.6d).
Meni sve radi kako treba u Applian FLV Player-u. Napominjem da nemam instaliran nijedan kodek (niti su mi potrebni).
Ijuuuuu kak' to bre?![]()
Nasla sam sad u nekim novinama izbor za naj pesmu. Imaju 2 slike ekv-a, ona sa huper postera i ona sa Fircijem kod voza. Trenutna lista glasi ovako:
1.Ekv- par god za nas
2.Balasevic- neki novi klinci
3.Van Gogh- neko te ima nocas
4.Oktobar 1864- nadji me
5.Riblja corba- pogledaj dom svoj andjele
6.Dado i Sladjana- princeza
7.Bajaga- dobro jutro dzezeri
8.Zeljko Joksimovic- lane moje
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug
Lista je stvarno "babožapska", a na njoj u stvari jedino vrede EKV i "Oktobar...", ostalo je bljah i fuj.Nasla sam sad u nekim novinama izbor za naj pesmu. Imaju 2 slike ekv-a, ona sa huper postera i ona sa Fircijem kod voza. Trenutna lista glasi ovako:
1.Ekv- par god za nas
4.Oktobar 1864- nadji me
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug
Nasla sam sad u nekim novinama izbor za naj pesmu. Imaju 2 slike ekv-a, ona sa huper postera i ona sa Fircijem kod voza. Trenutna lista glasi ovako:
1.Ekv- par god za nas
4.Oktobar 1864- nadji me
9.Idoli- dok dobuje kisa
10.Ekv- krug
Lista je stvarno "babožapska", a na njoj u stvari jedino vrede EKV i "Oktobar...", ostalo je bljah i fuj.
Idoli, da, ali, ne toliko ovo, nego pesme s "Odbrana i poslednji dani". No, stop. Ovo je tema o EKV.I idoli...
pa ne znam cija je to ideja bila,ali je prilicno originalno....podseca me na izbore,znte onaj sprej i UV lampa
a bash je kulj fotka....i da,slikala sam se neki dan u drugovom crnom kaputu,keva kaze da izgledam ko margita,samo da skinem naocare![]()
Idoli, da, ali, ne toliko ovo, nego pesme s "Odbrana i poslednji dani". No, stop. Ovo je tema o EKV.![]()