EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makedo, Milan jeste umro od raka pankreasa... ali taj rak nije nastao sam, već kao posljedica dugogodišnjeg korištenja psihoaktivnih supstanci i unošenje nikotina u organizam...

Na koncertima Ekv-a idem od 89`. Da je koristio nesto primetio bih.
Svi znamo da kad unosis takve droge nisi za nista, a kamoli da fizicki izdrzis koncert od 2 sata hiljadu puta godisnje i da ti zelja u zivotu bude da prezivis i dozivis jos 40- 50 godina, kao sto je i sam vedar i veseo izjavio u emisiji 3 zelje za zlatnu ribicu.
Nakomanu je jedina zelja da dodje do jos dopa i umre sto pre.
Umiru ljudi od raka pankreasa i koji nikad dim duvana u sebe uvukli nisu, a kamoli nesto jace.
Dakle rezime, duboko verujem da Milan nije bio narkoman a za to imam cvrste dokaze, a kao sto rekoh i da jeste, bas me briga, meni se njihova muzika dojmi kao i tekstovi i to je to.
Kao sto mi se svidja i muzika grupe Kvin, a ne interesuje me da li je Fred bio Homoseksualac iako iste ne podnosim, ali nemam nista protiv njih dok javno ne paradiraju svojim stavovima.
Toliko o tome i necu vise da apelujem javno na ovom forumu. Rekao sam svoje.
Odo da slusam EKV, sa istim zarom kao i pre 20 godina kad sam prvi put pocceo da ih slusam

Svi znamo da kad unosis takve droge nisi za nista, a kamoli da fizicki izdrzis koncert od 2 sata hiljadu puta godisnje i da ti zelja u zivotu bude da prezivis i dozivis jos 40- 50 godina, kao sto je i sam vedar i veseo izjavio u emisiji 3 zelje za zlatnu ribicu.
Umiru ljudi od raka pankreasa i koji nikad dim duvana u sebe uvukli nisu, a kamoli nesto jace.
Dakle rezime, duboko verujem da Milan nije bio narkoman a za to imam cvrste dokaze, a kao sto rekoh i da jeste, bas me briga, meni se njihova muzika dojmi kao i tekstovi i to je to.
Kao sto mi se svidja i muzika grupe Kvin, a ne interesuje me da li je Fred bio Homoseksualac iako iste ne podnosim, ali nemam nista protiv njih dok javno ne paradiraju svojim stavovima.
Odo da slusam EKV, sa istim zarom kao i pre 20 godina kad sam prvi put pocceo da ih slusam

Tacno.
Sada da se vratimo na muziku EKV,kao sto ste rekli:heart:

Dobro, u pravu si. :) Nemoj da se jediš. ;)

U redu,necemo svadju.
Sad slusam Molitvu,Partibrejkers.Obozavam pesmu.:heart:
O kom snimku je rec,gde je Bojan drazestan?
Opet ima da se nerviram sto ne mogu da pustim

Poslednja izmena:
A kome to?
Da znam da ne pisem.

Pa neko je na temi napisao da nije važno "kako se Margita češljala u tom i tom spotu, kada je i kako pogledala Žiku i da li je Milan nosio lenonke u tom i tom spotu". @Sibil me sasvim dobro shvatila i mislim da sam bila kristalno jasna. :neutral:

Nekad ti se stvarno čudim i pored sve volje da te shvatim.

Poslednja izmena:
Priznajem jesam fanatik i gledam gomilu stvari u spotu,ali zar je to lose?

Ponavljam,mozda bih na celu EKV gledala normalnije i realnije ,da sam ikada imala priliku da ih vidim i cujem uzivo.:)

Ako nekome to smeta...

E konacno ste se smirli. Ne shvatajte tako ozbiljno. Mi smo ipak neka ekipa koj se upoznala i tacno znamo zasto je ko sta rekao, a nekome sa strane deluje drugacije kad procita neki post. Eto da znate, spijuniram vas :-)

Hvala Milunka opet za one scanove. Bas mi se ova zadnja slika svidja.
Svasta ste se raspisali pa dok vas pohvatam.:D Sto se tice komentarisanja izgleda i clanova pa sve to upada u taj domen fana. I koliko mogu da primjetim svi normalni ljudi ovde tako i reaguju na takve stvari i smatraju to za prirodno.
Recimo sjecam se samo kako smo uzivali analizirajuci one slike kad se onaj oficijalni sajt otvorio (na momenat). Narocito se sjecam Martine, Oktobra i jjjjj, pa onda kad je tek Rev izasao. Jao nije nam bilo kraja. :mrgreen:
Btw gdje nam je Oktobar? Sto je nema na ovoj temi? Bas mi nedostaje njene pozitivne energije. Javi se malena ako ovo procitas :cmok:

pozdrav svima;)

Back