lord of light
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
Hvala puno na komentarima, a sada, može li se zaobići vrijeđanje već mrtvih ljudi?
Tesko da cemo to objasniti ovima u fazonu,,Upuco sam te, ali jos nekoliko puta nije na odmet.''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno na komentarima, a sada, može li se zaobići vrijeđanje već mrtvih ljudi?
@ Forma_Ideale i Makedo, oboje ste odlično rekli.![]()
O,Boze,naravno da je to ono najvaznije.
Stvarno se izvinjavam sto sam neke druge stvari pisala...![]()
Svakom su bitne različite stvari kad je EKV u pitanju, i to treba poštovati. Isto treba poštovati i stav ljudi koji EKV ne vole zbog droge. Mene kao nekog ko voli EKV, taj stav nikad nije doticao i iritirao. Svesna sam toga što su bili.
Makedo, Milan jeste umro od raka pankreasa... ali taj rak nije nastao sam, već kao posljedica dugogodišnjeg korištenja psihoaktivnih supstanci i unošenje nikotina u organizam...
Na koncertima Ekv-a idem od 89`. Da je koristio nesto primetio bih.
Svi znamo da kad unosis takve droge nisi za nista, a kamoli da fizicki izdrzis koncert od 2 sata hiljadu puta godisnje i da ti zelja u zivotu bude da prezivis i dozivis jos 40- 50 godina, kao sto je i sam vedar i veseo izjavio u emisiji 3 zelje za zlatnu ribicu.
Nakomanu je jedina zelja da dodje do jos dopa i umre sto pre.
Umiru ljudi od raka pankreasa i koji nikad dim duvana u sebe uvukli nisu, a kamoli nesto jace.
Dakle rezime, duboko verujem da Milan nije bio narkoman a za to imam cvrste dokaze, a kao sto rekoh i da jeste, bas me briga, meni se njihova muzika dojmi kao i tekstovi i to je to.
Kao sto mi se svidja i muzika grupe Kvin, a ne interesuje me da li je Fred bio Homoseksualac iako iste ne podnosim, ali nemam nista protiv njih dok javno ne paradiraju svojim stavovima.
Toliko o tome i necu vise da apelujem javno na ovom forumu. Rekao sam svoje.
Odo da slusam EKV, sa istim zarom kao i pre 20 godina kad sam prvi put pocceo da ih slusam
Dobro, u pravu si.Na koncertima Ekv-a idem od 89`. Da je koristio nesto primetio bih.
Svi znamo da kad unosis takve droge nisi za nista, a kamoli da fizicki izdrzis koncert od 2 sata hiljadu puta godisnje i da ti zelja u zivotu bude da prezivis i dozivis jos 40- 50 godina, kao sto je i sam vedar i veseo izjavio u emisiji 3 zelje za zlatnu ribicu.
Nakomanu je jedina zelja da dodje do jos dopa i umre sto pre.
Umiru ljudi od raka pankreasa i koji nikad dim duvana u sebe uvukli nisu, a kamoli nesto jace.
Dakle rezime, duboko verujem da Milan nije bio narkoman a za to imam cvrste dokaze, a kao sto rekoh i da jeste, bas me briga, meni se njihova muzika dojmi kao i tekstovi i to je to.
Kao sto mi se svidja i muzika grupe Kvin, a ne interesuje me da li je Fred bio Homoseksualac iako iste ne podnosim, ali nemam nista protiv njih dok javno ne paradiraju svojim stavovima.
Toliko o tome i necu vise da apelujem javno na ovom forumu. Rekao sam svoje.
Odo da slusam EKV, sa istim zarom kao i pre 20 godina kad sam prvi put pocceo da ih slusam
Pa jesi procitala sta Forma kaze?
Sad kao smetaju komentari.Ne razumem.
A kome to?
Da znam da ne pisem.
Priznajem jesam fanatik i gledam gomilu stvari u spotu,ali zar je to lose?
Ponavljam,mozda bih na celu EKV gledala normalnije i realnije ,da sam ikada imala priliku da ih vidim i cujem uzivo.
Ako nekome to smeta...
Priznajem jesam fanatik i gledam gomilu stvari u spotu,ali zar je to lose?
Ponavljam,mozda bih na celu EKV gledala normalnije i realnije ,da sam ikada imala priliku da ih vidim i cujem uzivo.
Ako nekome to smeta...
Samo ti "teraj svojim putem i ne osvrći se", što rek'o Dante.Priznajem jesam fanatik i gledam gomilu stvari u spotu,ali zar je to lose?
Ako nekome to smeta...