Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota je onakvu emisiju posvetiti nekome.
Nisu rekli nista.
Jos sam morala da gledam onog isfoliranog Marka Milivojevica kako se prenemaze
Izuzev par ljudi Cane,Gile,Koja i jos poneko,ovo ostalo je strasno.
Ako vec ne podnose Milana neka ga ostave na miru.
Koliko sam se potresla i iznervirala...tkacio:
To je rekao najmanje 20 puta...."I onda je umro, u p... materinu"
Preteruješ,i rekao bih da stvari doživljavaš drugačijim nego što zaista jesu....odakle ti to da ne podnose Milana?
Trzaio sam neshto o Margiti na Jutjubu i video "Margita je mrtva".Slichica crna,ne vidi se shta je,ja pustim,mada odma' mi ie bilo chudno.Pochne neka tehno-elektro muzika,bzvz. u svakom sluchaju,pogledam strane,ono slichni snimci,margita je mrtva,margita je mrtva,margita je mrtva,itd.Predpostavljam da je to grupa,ali kakav retardirani idiot moze da da ime grupi Margita je mrtva?!?!Inache,to je ovo:
Ja sam već rekla da te emisije nisu nešto. Ali, dobro je da postoje. Bolje da ih ima, nego da uopšte nema, bitno je da je neko nešto rekao, napisao, ostavio dokument o EKV. i što više razmišljam, sve sam uverenija da će teški greh pasti na dušu najbližih prijatelja Magi, Milana i ostalih, ako ne budu ostavili nešto zapisano o njima.
Veoma moguće.Negde sam cula da je Magi htela da njeni zapisi budu objavljeni.
Ako ih je zaista ostavila i imala jos uvek nesto da kaze,kroz muziku,crteze
stihove...onda je to ostavila fanovima ekv,i ljudima do kojih joj je stalo.
A kazu da je imala zelju da upozna sve mladje fanove ekv,i cini mi
se po njenim intervijuima da joj je jako stalo da muzika ekv bude prisutna i posle njih.
.
Kad sam mislila "ostali" upravo sam o tome govorila.Nema ,,ostalih''.(mislim u ekv osim jos par clanova)
Zašto i da ne pišu i oni? kažem, što više toga, tim bolje. Ili, takođe, nek i oni naprave neki film. Knjige, filmovi, to su najbolji dokumenti.Ne treba prijatelji da pisu,nego da kazu samo ono sto je Magi htela da nam kaze
Ma, znam, neće, to je njihov izbor i njihovo pravo, u redu, ali to ne menja moje mišljenje o toj stvari.Prijatelji nece da govore,cula si ovo do sada?
Ne razumem ni ja.Ko da imaju nesto protiv njih,stvarno ne razumem?
Ja stvarno ne znam mnogo o tome, a ne bih govorila o stvarima o kojima ne znam. Volela bih i sama više podataka o tome, ako je moguće.Ima ta beleznica,Margitin dnevnik,to je ostavila za javnost,ako nesto nisam pobrkala?
Hajde kazi mjaau
Hajde kazi vau
Zasto stalno kazes samo mjau mjau?
Njihovo jeste pravo, ali, kako sam rekla, to je njima na dušu, i greh.Nije njihovo pravo da cute,ako je Magi htela da bude receno.
Ima da se skine sa sajta RTS:Kako god je uradjena emisija, mnogo mi je zao sto sam propustila ovu poslednju.... al' sta ces...
Njihovo jeste pravo, ali, kako sam rekla, to je njima na dušu, i greh.