EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sramota je onakvu emisiju posvetiti nekome.
Nisu rekli nista.
Jos sam morala da gledam onog isfoliranog Marka Milivojevica kako se prenemaze:roll:
Izuzev par ljudi Cane,Gile,Koja i jos poneko,ovo ostalo je strasno.
Ako vec ne podnose Milana neka ga ostave na miru.
Koliko sam se potresla i iznervirala...:sad2::otkacio:

Poslednja izmena:
Sramota je onakvu emisiju posvetiti nekome.
Nisu rekli nista.
Jos sam morala da gledam onog isfoliranog Marka Milivojevica kako se prenemaze:roll:
Izuzev par ljudi Cane,Gile,Koja i jos poneko,ovo ostalo je strasno.
Ako vec ne podnose Milana neka ga ostave na miru.
Koliko sam se potresla i iznervirala...:sad2::otkacio:

Preteruješ,i rekao bih da stvari doživljavaš drugačijim nego što zaista jesu....:mrgreen: odakle ti to da ne podnose Milana?

Ja sam već rekla da te emisije nisu nešto. Ali, dobro je da postoje. Bolje da ih ima, nego da uopšte nema, bitno je da je neko nešto rekao, napisao, ostavio dokument o EKV. i što više razmišljam, sve sam uverenija da će teški greh pasti na dušu najbližih prijatelja Magi, Milana i ostalih, ako ne budu ostavili nešto zapisano o njima.

Emisije nisu tako dobre kao sto bi mogle(da ne kazem morale)da budu,ali ne verujem da moze drasticno bolje jer mene kao istinskog fana benda bi najvise zanimalo sta bi Milan,Magi,Vd i Bojan imali da kazu o svemu...Vrlo mi je drago sto su napravili te emisije mada mislim da je 3.najneobimnija a rec je o Milanu...
Kapiram razocaranost jer je ipak rec o EKVu i ljudi su imali ogromna ocekivanja,kao nesto ce krupno da se desi,a bas nam to i treba jer zivimo u bezoblicnom i sturom vremenu

Realno,jesu mogle biti mnogo bolje.

Ali imajuci u vidu u kakvoj drzavi zivimo i kako se ona odnosi prema rok muzici,sva sreca pa smo i ovo malo dobili:roll::confused:

Postavljen je 3.deo na sajtu..

Trzaio sam neshto o Margiti na Jutjubu i video "Margita je mrtva".Slichica crna,ne vidi se shta je,ja pustim,mada odma' mi ie bilo chudno.Pochne neka tehno-elektro muzika,bzvz. u svakom sluchaju,pogledam strane,ono slichni snimci,margita je mrtva,margita je mrtva,margita je mrtva,itd.Predpostavljam da je to grupa,ali kakav retardirani idiot moze da da ime grupi Margita je mrtva?!?!Inache,to je ovo:

Trzaio sam neshto o Margiti na Jutjubu i video "Margita je mrtva".Slichica crna,ne vidi se shta je,ja pustim,mada odma' mi ie bilo chudno.Pochne neka tehno-elektro muzika,bzvz. u svakom sluchaju,pogledam strane,ono slichni snimci,margita je mrtva,margita je mrtva,margita je mrtva,itd.Predpostavljam da je to grupa,ali kakav retardirani idiot moze da da ime grupi Margita je mrtva?!?!Inache,to je ovo:

Jeste, to je "grupa", formirana 2003., čini mi se.

Znate kako ljudi... mnogo je njih kvalitetnih otišlo. Nema sećanja ni na te druge ljude, a ne samo na EKV. Tako to ide... Valjda se ne može stalno vraćati unatrag, iako respekt sigurno postoji. Svi bi mi voleli da tih sećanja i "analiza" bude više, ali smo u tome pristrasni, jer EKV volimo. Mislim da je objektivno, sasvim dovoljno i to što se EKV i dalje može čuti na TV-u ili radiju. Više od toga je samo dobrodošlo, ali ne i objektivno nužno.

Poslednja izmena:
Ja sam već rekla da te emisije nisu nešto. Ali, dobro je da postoje. Bolje da ih ima, nego da uopšte nema, bitno je da je neko nešto rekao, napisao, ostavio dokument o EKV. i što više razmišljam, sve sam uverenija da će teški greh pasti na dušu najbližih prijatelja Magi, Milana i ostalih, ako ne budu ostavili nešto zapisano o njima.

Negde sam cula da je Magi htela da njeni zapisi budu objavljeni.
Ako ih je zaista ostavila i imala jos uvek nesto da kaze,kroz muziku,crteze
stihove...onda je to ostavila fanovima ekv,i ljudima do kojih joj je stalo.
A kazu da je imala zelju da upozna sve mladje fanove ekv,i cini mi
se po njenim intervijuima da joj je jako stalo da muzika ekv bude prisutna i posle njih.

Nema ,,ostalih''.(mislim u ekv osim jos par clanova)
Ne treba prijatelji da pisu,nego da kazu samo ono sto je Magi htela da nam kaze.

Negde sam cula da je Magi htela da njeni zapisi budu objavljeni.
Ako ih je zaista ostavila i imala jos uvek nesto da kaze,kroz muziku,crteze
stihove...onda je to ostavila fanovima ekv,i ljudima do kojih joj je stalo.
A kazu da je imala zelju da upozna sve mladje fanove ekv,i cini mi
se po njenim intervijuima da joj je jako stalo da muzika ekv bude prisutna i posle njih.
.
Veoma moguće.

Nema ,,ostalih''.(mislim u ekv osim jos par clanova)
Kad sam mislila "ostali" upravo sam o tome govorila.

Ne treba prijatelji da pisu,nego da kazu samo ono sto je Magi htela da nam kaze
Zašto i da ne pišu i oni? kažem, što više toga, tim bolje. Ili, takođe, nek i oni naprave neki film. Knjige, filmovi, to su najbolji dokumenti.

Prijatelji nece da govore,cula si ovo do sada?
Ko da imaju nesto protiv njih,stvarno ne razumem?
Ima ta beleznica,Margitin dnevnik,to je ostavila za javnost,ako nesto nisam pobrkala?

Prijatelji nece da govore,cula si ovo do sada?
Ma, znam, neće, to je njihov izbor i njihovo pravo, u redu, ali to ne menja moje mišljenje o toj stvari.

Ko da imaju nesto protiv njih,stvarno ne razumem?
Ne razumem ni ja.

Ima ta beleznica,Margitin dnevnik,to je ostavila za javnost,ako nesto nisam pobrkala?
Ja stvarno ne znam mnogo o tome, a ne bih govorila o stvarima o kojima ne znam. Volela bih i sama više podataka o tome, ako je moguće.

Back