EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iiiiiiiiiiii,kakvi su ti ustisci nakon gledanja?:D

Ja cu ici na komemoraciju u Kinoteci,za 2 dana....:neutral:
Najiskrenije, meni je film ocajan. Radnja, i dijalozi su mi pomalo smijesni (a narocito pojedine scene if you know what I mean ;)) Ali sam naprosto uzivala gledajuci Milana, iako mu gluma nije jaca strana. Sonjica je kao i uvijek leprsava, zagonetna, iskricava djevojka. Samo zbog njih dvoje vrijedi film gledati.

Da,u filmu je sve nekako izveštačeno....neprirodno.

Meni je Sonja oduvek bila izveštačena i neprirodna. Njena gluma mi se nikad nije dopadala i nikad nju ne bih svrstala u naše najbolje glumice, iako sad ide ta priča da je bila brilijantna, valjda zato što je više nema... :roll: Meni je ona blago rečeno, loša. A Milan mi je u tom filmu simpatičan... nekako, šeprtljasto sladak. :D

Poslednja izmena:
Meni je Sonja oduvek bila izveštačena i neprirodna. Njena gluma mi se nikad nije dopadala i nikad nju ne bih svrstala u naše najbolje glumice, iako sad ide ta priča da je bila brilijantna, valjda zato što je više nema... :roll: Meni je ona blago rečeno, loša. A Milan mi je u tom filmu simpatičan... nekako, šeprtljasto sladak. :D

Uvek je tako...posmrtna idolatrija...
Nego,ovaj izraz,seprtljasto sladak...To sam i ja nekako mislila..nasla si prave reci:)

Meni je Sonja fenomenalna:)
Možda u tom filmu ne baš,ali u svim ostalim koje sam gledao,moram da priznam da je zaista bila talentovana,uvek sam je cenio;)

I to nije posmrtno idolopoklonstvo,ona je zaista ostvarila niz upečatljivih ženskih rola...tako da ne znam odakle ta priča da je to sad sve uveličano,ona je meni oduvek bila nešto posebno;)

ili sam ja možda suviše subjektivan...:mrgreen:

Poslednja izmena:
sonja je izuzetna glumica, bila i ostala. ona je uvek imala veoma teske uloge i radila je to sjajno. njenu ulogu u filmu "braca po materi", niko onako ne bi mogao odigrati. ona je bila jako predana onome sto radi i to se oseca. Meni je ona najdraza glumica. jednostavno genijalna.
jako je tesko razumeti njen nacin pristupanja i odavanja ulozi, pa je cesto drugacije shvatana - kao pretenciozna.

sonjina gluma je takva, da je ljudi ili vole ili ne vole, ali bas u tome lezi njena tajna, jer nikoga ne ostavlja ravnodusnim.

Sve je to OK, njen rad i sve ono što je pričala. Svako se od nas verovatno slaže sa većinom izrečenog i sa onim što je kao glumica pružila. Ali onaj stav što se tiče narkotika, da je sredina kriva i da ona proizvodi narkomane je totalna glupost. Krivicu drogiranja snosi samo pojedinac! Dakle Sonja je kriva za svoje poroke. Pa u svetu se drogiraju i bogati i oni manje bogati. I u bogatim i u manje bogatim zemljama. Lično sam ja bio u raznim društvima, imao u okruženju i narkotike i narkomane, ali nisam se predao konzumiranju jer sam edukovanjem znao kakvo je to zlo. Ko je kriv Sonji i drugima što pored sve pameti nisu to shvatili? Oni sami!

Bas je tuzno...opet je pricala o Vd-u i rasplakala se...:sad2:

Da,da,kad je savila prste kod ociju..kako je tuzno bilo...:(Vec tad je izgledala 10 god.starije...

A kao mladja je bilo vrlo lepa...naravno,na neki cudan ,jedinstven ,nacin..poput magi...(naravno,magi je mnogo lepsa od nje bila)

@FLUID-Slazem se skroz.Mislim,ne moze neko reci"Sto joj,ili svakom narkomanu,niko nije pomogao" Mislim,ako sama nije htela ,niko ne treba da bude kriv.

pa jeste valjda u istom terminu 19:30 h RTS 2

Zna li neko mozda o kome ce biti vecerasnji prilog?

Sto se tice Sonje, mene je uvijek odusevljavalo kako ona glumi. Potpuno jedinstveno, i totalno van svih sablona. Njeni maniri su mi uvijek bili jako interesantni. Mozda drugaciji za svaku ulogu do odredjene granice a opet njoj svojstveni.
Jedino mi je zao sto je nisam vidjela u toj novoj ulozi u Rodama. Moram potraziti taj film.

Zna li neko mozda o kome ce biti vecerasnji prilog?

Sto se tice Sonje, mene je uvijek odusevljavalo kako ona glumi. Potpuno jedinstveno, i totalno van svih sablona. Njeni maniri su mi uvijek bili jako interesantni. Mozda drugaciji za svaku ulogu do odredjene granice a opet njoj svojstveni.
Jedino mi je zao sto je nisam vidjela u toj novoj ulozi u Rodama. Moram potraziti taj film.

nije film, serija je, i ima je na netu, glumi i zika ;)

@Milunka, mnogo fala za onaj intervju sa Slobom Konjevicem, iz NIN-a ...:cmok:

@lord of light, ovako... Nazalost, ne znam datum Vdovog rodjenja... Pokusala sam da ga nadjem, ali nisam uspela...
fbhvuc.jpg

Na ovoj slici, Dule Dejanovic je decko sa sesirom, u prvom redu, sa leve strane. Pored njega ( takodje decko sa sesirom, sa desne strane, prvi red ) je Dragan Gagi Mihajlovic... Iza Gagija je Milan a pored Milana je Zoran Radomirovic Svaba... Inace, Dule je Milana tako lepo opisao u knjizi ,,Mesto u Mecavi'' ... ,,Bio je jedini Milan koji je postojao.'' - to je rekao Dule u knjizi ( nadam se da me secanje ne vara )... Zaista me je dirnuo onaj njegov opis kako ga je Milan poljubio u celo.
Dule je cak svirao bubanj u Disciplini Kicme... Kada tacno - ne znam... Javljam cim otkrijem...
Inace, Dule je preminuo 16.11.2000. godine, u Beogradu.

@slightsigh , imas seriju ,,Vratice se rode'' na You Tube ... Ja sam sve epizode tako gledala, a posle su mi dopremili cetiri DVD sa svim epizodama... Imas bas sve epizode na You Tube ... :cmok::heart:

Poslednja izmena:
(I ja svima vama porucujem LJUBAV).:heart
Odgledah emisiju
(Jaoo ljudi ,kako vam samo citam prazne misli)
Ugusih se od smeha.

Bojan,bio lep covek,verovatno zanimljiv.

ali MILAN
NIKO KAO ON I NIKAD NIKO KAO ON:heart:
Ne znam sto Srdjan Todorovic nije nista pricao?
@Arzberg, ali ja ne raspoznajem njega na onim slikama gde je Limunovo drvo,
na onim slikama gde svi imaju dugu kosu.Hvala ti za ove informacije.:heart:
Sigurno neko zna kad je VD rodjen?Odavno pravim jedan da kazem dnevnik o bendu,pa mi fali ova informacija

Za Sonju Savic svi tvrde da je dobra glumica,to je onda sigurno tako,nisam kompetentna.
A i za ovo da je privlacna nisam kompetentna,to ce decaci bolje da procene.
Meni nije narocito lepa,mozda zbog uloga koje je igrala...
To sto pricate za drogu,duga prica.Ali da ne treba pomoci i razumeti ljude,to vec ne mogu da prihvatim,

Poslednja izmena:
Današnji deo Kao da je bilo nekad mi je fenomenalan. Jedino što su, ako se već deo zvao Bojan, trebali da mu posvete i prvi, a ne samo drugi deo emisije. Inače, fantastično. Dosta premijernih snimaka.

Svidelo mi se što su dali priliku nekome i da kaže da mu se EKV nesviđa. Uvek mi je interesantno da slušam i ta suprotna mišljenja.

Bojanova sestra i on baš liče. :eek:

Švabu je baš bolno gledati... i slušati. :neutral:

Back