lord of light
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sad sam videla. danas u 13:15 na RTS 1 Sonja Savic - Balkanskom ulicom In Memoriam
Na žalost, ne znam. Ali, evo pesme "Kiza Rock" s albuma grupe „Heroji“, s ploče „88“ na kojoj je Vd svirao na bubnjevima.KO ZNA ODGOVORE NA OVA PITANJA?
@ Martina H.?
@ Miunka?
@ Johan S.? ...
Potpuno delim mišljenje.sonja je izuzetna glumica, bila i ostala. ona je uvek imala veoma teske uloge i radila je to sjajno. njenu ulogu u filmu "braca po materi", niko onako ne bi mogao odigrati. ona je bila jako predana onome sto radi i to se oseca. Meni je ona najdraza glumica. jednostavno genijalna.
jako je tesko razumeti njen nacin pristupanja i odavanja ulozi, pa je cesto drugacije shvatana - kao pretenciozna.
sonjina gluma je takva, da je ljudi ili vole ili ne vole, ali bas u tome lezi njena tajna, jer nikoga ne ostavlja ravnodusnim.
Današnji deo Kao da je bilo nekad mi je fenomenalan. Jedino što su, ako se već deo zvao Bojan, trebali da mu posvete i prvi, a ne samo drugi deo emisije. Inače, fantastično. Dosta premijernih snimaka.
Svidelo mi se što su dali priliku nekome i da kaže da mu se EKV nesviđa. Uvek mi je interesantno da slušam i ta suprotna mišljenja.
Bojanova sestra i on baš liče.
Švabu je baš bolno gledati... i slušati.![]()
Da,da,nenormalno lice.prvo se pojavila ona na momenat(nisu rekli ime)pa su onda nesto drugo pustili,pa opet nju..I odmah sam rekla "vau,ovo mora da je Bojanova sestra,identicni su
!"
Kako mi se dopala emisija!
Samo,sto su pustali slike Maje Sablic,kakve veze ona ima s njima??
I jos..kad je Raka govorio ono,da puste duvace..Meni se ucinilo da je rekao da Milan jeste gledao da se ljudima dopadne sve to,i tu sam se nekako prepala...i laknulo mi kad rece da nije kalkulisao.
Kako je Bojan bio lep covek!I malo me podseca na K.Kobejna.
![]()
Stvar ukusa.Kako je Bojan bio lep covek!I malo me podseca na K.Kobejna.
![]()
I meni je Bojan samo tako lep decko ,ne privlacan,nego samo lepo izgleda.
VD je sladak i simpatican,skroz pozitivna osoba.To se odmah vidi.
Jedno nezno stvorenje rekla bih,i deluje mi interesantnija licnost od ostalih.
A Milan,e on je privlacan ne toliko lep, vec preeeeeeesladak.
Je li bre, kakva je ovo šala?Kad dodju muski clanovi teme,nece biti lepo.
Salim se,ali eto,slozismo se sve.![]()
Je li bre, kakva je ovo šala?
Vauuu pa ovde je počelo licitiranje lepote, kao da pričamo o manekenstvu.![]()
Meni su ti spotovi, do sad neviđeni kao takvi (ponešto od toga bilo je, davno, po nekim tv emisijama) bili najinteresantniji deo.Pa devojčice su,treba tako.....zezam se
meni je onaj prvi deo bio malo bolji,ne bio znao da kažem zašto...ovo je bilo baš nabrajanje svega već dovoljno poznatog,manje-više,jedino pred kraj o Bojanu,to je bilo interesantno i svi oni spotovi koje nikad nisam video....
Jao ova slika Sarla je kod mog faxa. Bas mi nesto tuzno. E sad da kazem i ja za mistera. Meni je najlepsi Firchi (kad je dosao u grupu), a najprivlacniji ZIKA. Inace spotovi u emisiji su prelepi. Sta bih dala da vidim cele. Toliko truda oko tih spotova u vreme kad je bilo vrlo tesko snimiti a na kraju ostane nekako zaboravljeno...sramota
Je li bre, kakva je ovo šala?
Vauuu pa ovde je počelo licitiranje lepote, kao da pričamo o manekenstvu.![]()
a kakve veze ima maja sablic sa njima?
Pojavljuje se u njihovom spotu.