EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ne mislim na nas na temi vec na imena koja sam pomenula.
Jednostavno su vise nego antipaticni.
Forma,a zasto si rekla da ti je tesko Svabu da gledas,sta je sa njim?

Poslednja izmena:
sonja je izuzetna glumica, bila i ostala. ona je uvek imala veoma teske uloge i radila je to sjajno. njenu ulogu u filmu "braca po materi", niko onako ne bi mogao odigrati. ona je bila jako predana onome sto radi i to se oseca. Meni je ona najdraza glumica. jednostavno genijalna.
jako je tesko razumeti njen nacin pristupanja i odavanja ulozi, pa je cesto drugacije shvatana - kao pretenciozna.

sonjina gluma je takva, da je ljudi ili vole ili ne vole, ali bas u tome lezi njena tajna, jer nikoga ne ostavlja ravnodusnim.
Potpuno delim mišljenje. :) :ok:

Današnji deo Kao da je bilo nekad mi je fenomenalan. Jedino što su, ako se već deo zvao Bojan, trebali da mu posvete i prvi, a ne samo drugi deo emisije. Inače, fantastično. Dosta premijernih snimaka.

Svidelo mi se što su dali priliku nekome i da kaže da mu se EKV nesviđa. Uvek mi je interesantno da slušam i ta suprotna mišljenja.

Bojanova sestra i on baš liče. :eek:

Švabu je baš bolno gledati... i slušati. :neutral:

Da,da,nenormalno lice:eek:.prvo se pojavila ona na momenat(nisu rekli ime)pa su onda nesto drugo pustili,pa opet nju..I odmah sam rekla "vau,ovo mora da je Bojanova sestra,identicni su:eek:!"

Kako mi se dopala emisija!

Samo,sto su pustali slike Maje Sablic,kakve veze ona ima s njima
??:eek:

I jos..kad je Raka govorio ono,da puste duvace..Meni se ucinilo da je rekao da Milan jeste gledao da se ljudima dopadne sve to,i tu sam se nekako prepala...i laknulo mi kad rece da nije kalkulisao.

Kako je Bojan bio lep covek!:eek: I malo me podseca na K.Kobejna.:neutral:

Evo mene Sonja Savic ostavlja ravnodusnom.:neutral:
@Milunka, Hvala ti za ovu pesmu,nisam znala da je VD svirao sa ovim bendom.
Da li neko moze da kaze sta je sa Svabom basistom ELO?

Da,da,nenormalno lice:eek:.prvo se pojavila ona na momenat(nisu rekli ime)pa su onda nesto drugo pustili,pa opet nju..I odmah sam rekla "vau,ovo mora da je Bojanova sestra,identicni su:eek:!"

Kako mi se dopala emisija!

Samo,sto su pustali slike Maje Sablic,kakve veze ona ima s njima
??:eek:

I jos..kad je Raka govorio ono,da puste duvace..Meni se ucinilo da je rekao da Milan jeste gledao da se ljudima dopadne sve to,i tu sam se nekako prepala...i laknulo mi kad rece da nije kalkulisao.

Kako je Bojan bio lep covek!:eek: I malo me podseca na K.Kobejna.:neutral:

Ja mislim da su te slike u spotu...jer bese pesma bila Tatoo?!Ne mogu sad da se setim.
Sto se tice Bojana,stvarno je bio lep,a pogotovo sa dugom kosom....:heart:

I meni je Bojan samo tako- lep decko ,ne privlacan,nego samo lepo izgleda.
VD je sladak i simpatican,skroz pozitivna osoba.To se odmah vidi.
Jedno nezno stvorenje rekla bih,i deluje mi interesantnija licnost od ostalih.
A Milan,e on je privlacan ,ne toliko lep, vec preeeeeeesladak.

Jao Maja Sabljic,ona glumi u Sveto mesto sa Brankom Pujic.
Stvarno,zasto su stavili njene slike?

Poslednja izmena:
I meni je Bojan samo tako lep decko ,ne privlacan,nego samo lepo izgleda.
VD je sladak i simpatican,skroz pozitivna osoba.To se odmah vidi.
Jedno nezno stvorenje rekla bih,i deluje mi interesantnija licnost od ostalih.
A Milan,e on je privlacan ne toliko lep, vec preeeeeeesladak.

Pogotovo period Sarla Akrobate...
250px-Sarlo_dragstor1.jpg

ja VDa znam samo sa tih fotografija iz vremena Sarla akrobate.
Uvek me je zanimalo nesto vise o njemu,ali nigde nisam imala prilike da cujem.

Stvarno,ko da je izbor za miss(mister):rotf:

Je li bre, kakva je ovo šala? :mrgreen:

Vauuu pa ovde je počelo licitiranje lepote, kao da pričamo o manekenstvu. :hahaha:

Pa devojčice su,treba tako.....:mrgreen: zezam se;) meni je onaj prvi deo bio malo bolji,ne bio znao da kažem zašto...ovo je bilo baš nabrajanje svega već dovoljno poznatog,manje-više,jedino pred kraj o Bojanu,to je bilo interesantno i svi oni spotovi koje nikad nisam video....

Pa devojčice su,treba tako.....:mrgreen: zezam se;) meni je onaj prvi deo bio malo bolji,ne bio znao da kažem zašto...ovo je bilo baš nabrajanje svega već dovoljno poznatog,manje-više,jedino pred kraj o Bojanu,to je bilo interesantno i svi oni spotovi koje nikad nisam video....
Meni su ti spotovi, do sad neviđeni kao takvi (ponešto od toga bilo je, davno, po nekim tv emisijama) bili najinteresantniji deo.

Jao ova slika Sarla je kod mog faxa. Bas mi nesto tuzno. E sad da kazem i ja za mistera. Meni je najlepsi Firchi (kad je dosao u grupu), a najprivlacniji ZIKA. Inace spotovi u emisiji su prelepi. Sta bih dala da vidim cele. Toliko truda oko tih spotova u vreme kad je bilo vrlo tesko snimiti a na kraju ostane nekako zaboravljeno...sramota

Jao ova slika Sarla je kod mog faxa. Bas mi nesto tuzno. E sad da kazem i ja za mistera. Meni je najlepsi Firchi (kad je dosao u grupu), a najprivlacniji ZIKA. Inace spotovi u emisiji su prelepi. Sta bih dala da vidim cele. Toliko truda oko tih spotova u vreme kad je bilo vrlo tesko snimiti a na kraju ostane nekako zaboravljeno...sramota

ispred filozofskog? Moj nesudjeni fakultet....

Je li bre, kakva je ovo šala? :mrgreen:

Vauuu pa ovde je počelo licitiranje lepote, kao da pričamo o manekenstvu. :hahaha:

Bas je krenula tema u interesantnom smijeru.:D Razumijem kako neke cure mogu naci Bojana privlacnim. Meni licno ima nesto pomalo zastrasujuce u njemu (mozda su to one prodorne plave oci). Milana nisam nikad gledala tako kao nekog privlacnog muskcarca, uvijek sam ga gledala na potpuno aseksualan nacin. Uvijek se nasmijem kad procitam kako se citav njegov lik i djelo svodi na to da je presladak :thumbdown: Milan je mnogo vise od toga...
I ja sam kao i jjjjj, ako bih morala da biram jednog clana EKV-a za kog mislim da je privlacan onda bi to svakako bio Zika. I dan danas prosto plijeni svojim djecackim sarmom. ;)

@ Arzberg - pa gdje si ti? Nikako da se usaglasimo sa vremenoom i malo popricamo :otkacio: Hvala za informaciju o Rodama na youtube. Odoh da gledam.

Back